نقد و بررسی کارناوال

اطلاعات کلی

مسیریابی و جاذبه های نزدیک

نقد و بررسی کاربران

  • Address : Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve ,Jl. Raya Kedewatan Ave., Banjar Kedewatan, Ubud Bali, 80571 Gianyar Indonesia
  • آدرس : اندونزی، جزیره بالی، منطقه کابپاتن جیانار، شهر یوبود، خیابان جی ال رایا کدُواتان، منطقه تفریحی مانداپا، هتل ریتزکالتون، رستوران کوبو
  • ساعت دسترسی : امروز سه‌شنبه 6:30 صبح تا 23:00
    شنبه : 6:30 صبح تا 23:00
    یکشنبه : 6:30 صبح تا 23:00
    دوشنبه : 6:30 صبح تا 23:00
    سه‌شنبه : 6:30 صبح تا 23:00
    چهارشنبه : 6:30 صبح تا 23:00
    پنج‌شنبه : 6:30 صبح تا 23:00
    جمعه : 6:30 صبح تا 23:00
  • تلفن : +62 361 4792777
  • میانگین هزینه برای 2 نفر : از 40 دلار (معادل 168,000 تومان) تا 75 دلار (معادل 315,000 تومان)
  • وب سایت : کلیک کنید
  • امتیاز کارناوال : 4.5
  • امتیاز گوگل : 4.8
  • امتیاز Trip Advisor : 5
  • سطح هزینه : گران و لوکس $$$$
  • منطقه : کابپاتن جیانار (Kabupaten Gianyar)
  • گنجایش : 52
  • نوع غذا : مدیترانه ای- اروپایی- مخصوص گیاهخواران- مخصوص وگان ها- فاقد گلوتن
نقد و بررسی تخصصی کارناوال

رستوران کوبو در بالی | از بهترین رستوران های اندونزی

گاهی وقت ها برای کمی آرامش دست به هر کاری می زنیم؛ به کنار رود رفته و گوش می سپاریم به صدای شرشر آب یا کافه ای دنج پیدا کرده و آرامش را در گوشه آن جستجو می کنیم. این روزها کافه و رستوران ها فقط جایی برای صرف غذا و نوشیدنی نیستند؛ بلکه مکانی برای به دست آوردن آرامش و تغییر حال و هوا به شمار می آیند. ما هم سعی داریم فوق العاده ترین غذاخوری های دنیا را به شما معرفی کنیم.

کارناوال این بار به رستوران فوق العاده ای می رود که به راستی در نوع خود بی نظیر است؛ جایی که نامش در لیست بهترین رستوران های بالی از نظر سایت معتبر تریپ ادوایزد به چشم می خورد. بالی جزیره ای شگفت انگیز و دیدنی در اندونزی‌ست که سالانه از گردشگران بسیاری پذیرایی می کند، کسانی که از سراسر دنیا به این دیار آمده اند تا دمی تازه کرده و خوراکی های جالب این سرزمین را امتحان کنند.

به رستوران کوبو آمده ایم که فضایی زیبا و غذاهای لذیذی دارد و بدون شک یکی از بهترین و معروف ترین غذاخوری های کشور اندونزی به حساب می آید. بالی آب و هوای گرمسیری دارد و محیط مناسبی را برای گشت و گذار و شکم گردی در میان طبیعت فراهم کرده است. در رستوران کوبو سعی شده تا هر میهمان فضای خصوصی و لوکسِ مخصوص به خود را داشته باشد و به بهترین وجه ممکن غذایش را میل کند. اگر شما هم علاقه مندید که بیشتر درباره بهترین رستوران بالی و سبک و سیاق غذاهایش بدانید با کارناوال همراه شوید تا با هم از غذاهای خوش رنگ و لعاب رستوران کوبو بچشیم.

رستوران کوبو بالی
 

چرا رستوران کوبوی بالی؟


  • در لیست بهترین رستوران های بالی در سال 2018 از نظر تریپ ادوایز،  نام رستوران کوبو به چشم می خورد.
  •  این رستوران فضای لوکس و زیبایی را در میان طبیعت در اختیار میهمانانش قرار می دهد.
  • می توانید غذای خود را در یکی از کلبه های رستوران و در کنار رودخانه میل کنید.
  • غذاهای کوبو از مواد اولیه بسیار باکیفیتی تهیه می شوند.
  • در این رستوران شما می توانید فضای خصوصی خود را داشته باشید.

معرفی رستوران کوبوی بالی | Kubu At Mandapa

بالی یکی از زیباترین جزایر دنیاست و ما هم تا به حال چندبار به آن سر زدیم و از زیبایی هایش برای تان تعریف کردیم؛ اما جذابیت های این دیار تمامی ندارند. در این سرزمینِ سرسبز منطقه ای تفریحی وجود دارد به نام مانداپا (Mandapa) که استراحتگاه خوبی را در اختیار گردشگران قرار داده است. رستوران کوبو هم در همین ناحیه واقع شده است و با غذاهای فوق العاده اش از معروف ترین غذاخوری های اندونزی به شمار می آید. این رستوران لوکس بخشی از هتلی با نام ریتز کالتون (Ritz-Carlton) بالی است. ریتز کالتون در سراسر دنیا شعبه دارد و برای ورود به رستوران های آن، نباید الزاما در این هتل ها اقامت داشته باشید.

کوبو ظرفیت پذیرایی از ۵۲ نفر را به صورت همزمان دارد و با ۹ اتاقک حصیری خود، فضایی رمانتیک و خصوصی را در اختیار علاقه مندان قرار می دهد. سبک غذاهای این مکان، مدیترانه ای و اروپایی‌ست و طیف گسترده ای از خوراکی های خوش آب و رنگ را پیش روی شما می گذارد.

کوبو در گویش اندونزیایی به معنای حیاط یا پناهگاه است که این نام کاملا با فضای این رستوران هماهنگی دارد. البته نام این رستوران از مخزن هایی به نام کوبو گرفته شده است؛ که خود داستان جالب دارد. در بالی کشاورزان ذخیره یک سال برنج شان را در جایی به نام کوبو یا کلبه های بامبو نگهداری می کنند و طراحان رستوران نیز با الهام گرفتن از این سازه ها، فضای سنتی و جالبی به این غذاخوری لوکس داده اند.

 این رستوران در منطقه ای واقع شده که شغل اصلی مردم آن کشاورزی‌ست به همین خاطر مدیران رستوران های این ناحیه همیشه از مواد اولیه باکیفیت و مرغوب استفاده می کنند تا طعم عالی غذاها را در اختیار میهمانان شان قرار بدهند.

اینجا هم برای زوج های جوان مناسب است و هم برای خانواده هایی که به همراه فرزندان شان به مسافرت آمده اند. مدیران رستوران کوبو فکر همه چیز را کرده اند و حتا برای کودکان منوی مجزا و لذیذی ارایه می دهند که در قسمت منوها بیشتر با غذاهای آن آشنا خواهیم شد.

برای رسیدن به این رستوران باید از محوطه بسیار سرسبزی گذر کنید تا سرانجام داخل استراحتگاه مانداپا و غذاخوری کوبو شوید. اگر به سوی بالی می روید به هیچ وجه تجربه صرف غذا در رستوران کوبو را از دست ندهید زیرا در محیطی چشم نواز از شما پذیرایی می شود و هیچ وقت خاطره آن را فراموش نخواهید کرد. اینجا در حال غذا خوردن می توانید از آواز پرندگان، صدای رود آیونگ (Ayung River) و تماشای استخرهای آبی رنگ لذت ببرید. با این که کوبو جزو رستوران های گران قیمت بالی‎ست اما مطمئن باشید راضی از اینجا باز خواهید گشت.

در رستوران کوبو چه بپوشیم؟

کوبو از آن دسته رستوران هایی ست که افراد کد لباس مخصوص به خود را دارند و از مشتریان شان درخواست می کنند حتما از این کد لباس استفاده کنند. 

کد لباس: لطفا در تمام مدت لباسی مناسب داشته باشید. برای حضور در این رستوران نمی توانید لباس هایی مانند شلوارک، تی شرت و ... بپوشید. حتما نیاز دارید که حدی از رسمی بودن را رعایت کنید. پوشیدن مایو و صندل نیز ممنوع است. 

منو و غذاهای رستوران کوبوی بالی

این رستوران لوکس 6 منوی مختلف دارد که امکان سفارش غذا از همه آن ها مهیاست. در این قسمت به بررسی این منوها و کیفیت و هزینه هر کدام خواهیم پرداخت.  

*نکته خیلی مهم*

نکته مهمی که در این مطلب پیش از معرفی منوها باید به آن اشاره کنیم، نوع غذاها و ترکیبات به کار رفته در آن است. رستوران کوبوی بالی در زمره رستوران های حلال قرار ندارد و از موادی در ترکیب های غذایی خود استفاده می کند که برای عده زیادی از افراد دنیا از باورها و مذاهب مختلف ممنوع و حرام است که از جمله آنها می توان به گوشت خوک و انواع مشروب های الکلی اشاره کرد. ما برای احترام به مخاطبان کارناوال لیست تمام ترکیب های مختلف غذاها را در منوهای پیش رو آورده ایم و غذاهایی که در تهیه آن از مواد حرام استفاده شده است را با ستاره (*) مشخص ساخته ایم. بر همین اساس اگر ایرانی هستید و باورها و مذهب تان خوردن این غذاها را ممنوع کرده است، می توانید به راحتی آنها را از لیست سفارش تان کنار بگذارید و از دیگر غذاهای موجود در منو استفاده کنید. 

رستوران کوبو بالی
 

*شام | Dinner

منوی شام به سه بخش مختلف تقسیم می شود که به معرفی آن ها می پردازیم.

۱- اشتهاآور | The Hors D'evoures

غذا گرم قیمت
شش عدد صدف (اگر در بازار خرید موجود باشد) قیمت بازار
خاویار استوریا وینتج 15 گرم 900000 روپیه اندونزی (معادل 262,587 تومان)
*ایبروک هم (برند معروفی از ژامبون خشک شده به دست آمده از گوشت خوک) در کنار بلوط خالص باکیفیت 50 گرم 300000 روپیه اندونزی (معادل 87,529 تومان)
*ایبروک هم (برند معروفی از ژامبون خشک شده به دست آمده از گوشت خوک) در کنار بلوط خالص باکیفیت 100 گرم 500000 روپیه اندونزی (معادل 145,881 تومان)

۲- پیش غذا | The Appetizer

غذا مواد تشکیل دهنده قیمت
ارگانیک گاردن (Organic Garden) کنگر فرنگی، رازیانه، زیتون سیاه، استراچیتلا پوگلیشا-نوعی سوپ مخصوص ایتالیایی 160000 روپیه اندونزی (معادل 46,682 تومان)
مارینیتد هایکادو اسکالوپ (تهیه از گوش ماهی) آووکادو، اسطوخودوس، کالامانسی (نوعی مرکبات فیلیپینی) 180000 روپیه اندونزی (معادل 52,517 تومان)
هشت پا بادمجان برشته شده، موس نخود، زیتون خرد شده 200000 روپیه اندونزی (معادل 58,352 تومان)
خرچنگ و جگر چرب سیب زمینی ترش، کانفیت سیب، مولیکاتا (نوعی پاستا) 200000 روپیه اندونزی (معادل 58,352 تومان)
راویولی ماسکارپونه (نوعی خامه پنیری)، بادمجان، ماهی روغن، ریکوتا دودی (نوعی پنیر ایتالیایی) 180000 روپیه اندونزی (معادل 52,517 تومان)
ریزوتو برنج اَکواِرلو (نوعی برنج ایتالیایی)، پنیر 36 ماهه پارمیسان، گوشت گونه یک نوع گاو ژاپنی 190000 روپیه اندونزی (معادل 55,435 تومان)

۳- غذای اصلی | main course

غذا مواد تشکیل دهنده قیمت
راویولی بادمجان کرم پیاز، کانسومه گوجه فرنگی (غذایی شبیه سوپ)، ریکوتا دودی (نوعی پنیر ایتالیایی) 180000 روپیه اندونزی (معادل 52,517 تومان)
اسپاگتی جرانیانو کوله گوجه فرنگی (نوعی پوره که به عنوان سس استفاده می شود)، پستو، پنیر بوراتا 160000 روپیه اندونزی (معادل 46,682 تومان)
برنج اَکواِرلو (نوعی برنج ایتالیایی) قارچ، پنیر پارمسان 190000 روپیه اندونزی (معادل 55,435 تومان)
کارپاچیو کینگ اویستر ماشروم (نوعی قارچ) اسانس ترافل، پنیر پارمسان 150000 روپیه اندونزی (معادل 43,764 تومان)
مارچوبه کبابی ذغالی کنگر فرنگی کبابی، رازیانه، سیر، آویشن، روغن زیتون 150000 روپیه اندونزی (معادل 43,764 تومان)

4- دسر | Dsessert 

دسر مواد تشکیل دهنده قیمت
تمشک و توت فرنگی توت فرنگی تند، ژله بالزامیک، گازپاچو تمشک (نوعی سوپ سرد) 120000 روپیه اندونزی (معادل 35,011 تومان)
تارت سیب اپل دیکلنیشن، تافی لیمو، ژل کارامل -رم، بستنی وانیلی از برند جوانسه 120000 روپیه اندونزی (معادل 35,011 تومان)
فوندانت شکلات-تمشک (نوعی کیک) بستنی آمارتو دیسارنو، موس شکلات سفید، ولرونی گواناها 80 درصد (برند شکلات تلخ) 125000 روپیه اندونزی (معادل 36,470 تومان)
*سِمی فردو بادام (نوعی دسر نیمه یخ زده) خاویار به همراه خامه بیلیز، موس قهوه سوماتران، پیپر تمشک، بستنی جیانجوا (نوعی بستنی همراه با شکلات و آجیل) 125000 روپیه اندونزی (معادل 36,470 تومان)
شکلات و پشن لاگ (این رو هم گشتم نتونستم معادلی براش پیدا کنم) شکلات کارائیب (نام برند) 60 درصد، کاستارد لیمویی کفیر، بستنی پشن فروت، 125000 روپیه اندونزی (معادل 36,470 تومان)
*قهوه و بِوِرس ماسکارپونه کاخولا (نوعی مشروب الکلی)، موچا سرموکس (نوعی دسر شکلاتی)، موس شکلات خشک شده، سامبوکار ایر (نوعی مشروب ایتالیایی) 125000 روپیه اندونزی (معادل 36,470 تومان)
مجموعه ای از پنیرهای سنتی دست ساز 400000 روپیه اندونزی (معادل 116,705 تومان)

*مخصوص گیاه خواران | Vegetarian 

اگر گیاه خوار هستید و غذاهای گوشتی را نمی پسندید باز هم رستوران کوبو برای تان مناسب است. غذاهای خوش طعمی در این غذاخوری ارایه می شوند که کاملا گیاهی هستند. در اینجا نگاهی داریم به این نوع خوراکی های ویژه.

1- پیش غذا | Appetizer

غذا مواد تشکیل دهنده قیمت
بوراتا پوگلیز گوجه گیلاسی، کاهو دودی، پودر زیتون 190000 روپیه اندونزی (معادل 55,435 تومان)
پوره بادمجان کبابی نخود، بالزمیک مودنا (نام برند)، نان پیتا 170000 روپیه اندونزی (معادل 49,599 تومان)
ارگانیک گاردن کنگر فرنگی، رازیانه، زیتون تاگیاسکا، استراچلا پوگلیز (نوعی سوپ ایتالیایی) 160000 روپیه اندونزی (معادل 46,682 تومان)
سوپ نخود سبز قارچ تیره سر، روغن زیتون ارگانیک و خالص 160000 روپیه اندونزی (معادل 46,682 تومان)
سوپ سیب زمینی ترش کانفیت سیب، اسانس ترافل 180000 روپیه اندونزی (معادل 52,517 تومان)

2- منوی اصلی

غذا مواد تشکیل دهنده قیمت
راویولی بادمجان کرم پیاز، کانسومه گوجه فرنگی (غذایی شبیه سوپ)، ریکوتا دودی (نوعی پنیر ایتالیایی) 180000 روپیه اندونزی (معادل 52,517 تومان)
اسپاگتی جرانیانو کوله گوجه فرنگی (نوعی پوره که به عنوان سس استفاده می شود)، پستو، پنیر بوراتا 160000 روپیه اندونزی (معادل 46,682 تومان)
برنج اَکواِرلو (نوعی برنج ایتالیایی) قارچ، پنیر پارمسان 190000 روپیه اندونزی (معادل 55,435 تومان)
کارپاچیو کینگ اویستر ماشروم (نوعی قارچ) اسانس ترافل، پنیر پارمسان 150000 روپیه اندونزی (معادل 43,764 تومان)
مارچوبه کبابی ذغالی کنگر فرنگی کبابی، رازیانه، سیر، آویشن، روغن زیتون 150000 روپیه اندونزی (معادل 43,764 تومان)

*منوی سالن 

1- برش سرد

غذا گرم قیمت
*ایبروک هم (برند معروفی از ژامبون خشک شده به دست آمده از گوشت خوک) در کنار بلوط خالص باکیفیت، اسپانیا 50 گرم 300000 روپیه اندونزی (معادل 87,529 تومان)
*ایبروک هم (برند معروفی از ژامبون خشک شده به دست آمده از گوشت خوک) در کنار بلوط خالص باکیفیت، اسپانیا 100 گرم 500000 روپیه اندونزی (معادل 145,881 تومان)
*سان دانلیو هَم 18 ماهه (برند معروفی از گوشت خوک)، ایتالیا 100 گرم 250000 روپیه اندونزی (معادل 72,940 تومان)
*کوپا دی پارما آی جی پی (برند از گوشت خوک)، ایتالیا 100 گرم 200000 روپیه اندونزی (معادل 58,352 تومان)
*سالامه فلینو (برندی از گوشت خوک)، ایتالیا 100 گرم 200000 روپیه اندونزی (معادل 58,352 تومان)
ظرف مخصوص برش های سرد ترکیبی از گوشت های بالا و ادویه جات 450000 روپیه اندونزی (معادل 131,293 تومان)

2- پنیرهای سنتی

غذا قیمت
پنیر مانچگو 6 ماهه، اسپانیا 250000 روپیه اندونزی (معادل 72,940 تومان)
پنیر پکورینو سن توماس 6 ماهه، ایتالیا 220000 روپیه اندونزی (معادل 64,188 تومان)
پنیر گرگنزولا گالبانی، ایتالیا 200000 روپیه اندونزی (معادل 58,352 تومان)
پنیر بز سنت مور، فرانسه 220000 روپیه اندونزی (معادل 64,188 تومان)
انتخاب های ویژه از پنیرهای سنتی 400000 روپیه اندونزی (معادل 116,705 تومان)
انتخابی مخلوط از برش های سرد و پنیرهای سنتی 650000 روپیه اندونزی (معادل 189,646 تومان)

3- انتخاب ویژه خاویار استوریا 

غذا ترکیبات قیمت
استوریا وینتج 15 گرم خاویار به همراه زرده پخته تخم مرغ، پیاز، هندوانه کوهی، بلینی 900000 روپیه اندونزی (معادل 262,587 تومان)

4- شش عدد صدف 

غذا ترکیبات قیمت
شش عدد صدف (اگر در بازار خرید موجود باشد) صدف ژاپنی (pacific rock) استرالیا، صدف فان دو کلر فرانسه (از بهترین برندهای صدف)، صدف کانادایی قیمت بازار
رستوران کوبو بالی
 

*ویژه کودکان

همان طور که کمی قبل تر هم اشاره کردیم، رستوران باشکوه کوبو منوی جالبی برای کودکان دارد. در این قسمت نگاه دقیق تری داریم به منوی کودکان این رستوران.

1- غذای اصلی

غذا مواد تشکیل دهنده قیمت
سوپ کانسومه مرغ 75000 روپیه اندونزی (معادل 21,882 تومان)
ماهی فیله باراموندی، سیب زمینی له شده، سالاد 130000 روپیه اندونزی (معادل 37,929 تومان)
پاستا اسپاگتی با سس گوجه فرنگی، سس بلونوس 130000 روپیه اندونزی (معادل 37,929 تومان)
سینه مرغ کبابی سینه مرغ ارگانیک به همراه سالاد یا سیب زمینی سرخ شده 150000 روپیه اندونزی (معادل 43,764 تومان)
استیک جونیور استیک تندرلوین، فلفل دلمه ای به همراه سیب زمینی پیتزا، سالاد یا سبزی بخار پز 150000 روپیه اندونزی (معادل 43,764 تومان)

2- دسر کودکان

غذا ترکیبات قیمت
میوه سالاد میوه های فصل با ژله و بستنی وانیلی خانگی 75000 روپیه اندونزی (معادل 21,882 تومان)
مانداپا بوت موز با وانیل خانگی، بستنی شکلات و تمشک 75000 روپیه اندونزی (معادل 21,882 تومان)
رستوران کوبو بالی
 

امکانات رستوران کوبو بالی

رستوران زیبای کوبو علاوه بر غذاهای خوش طعم و فضای رمانتیک، امکانات خوبی هم در اختیار میهمانانش قرار می دهد، امکاناتی مانند:

مسیر پیاده روی سنگ فرش

میز در فضای باز

میز در محوطه سربسته

سفارش نوشیدنی های محلی

برگزاری جشن های مختلف

استفاده از زیبایی رودخانه آیونگ و آب بازی

سفارش چیدن میز خصوصی (در فضای باز و در محیطی رمانتیک)

وایفای رایگان

پارکینگ 

پارک خودرو توسط کارکنان

رستوران کوبو بالی
 
رستوران کوبو بالی
 

آشنایی با آشپزان رستوران کوبو بالی

رستوران کوبوی بالی کادر خدماتی و آشپزهای بسیار ماهری دارد. در این قسمت به معرفی دو آشپز معروف و محبوب این غذاخوری می پردازیم. 

*موریزیو بومبینی | Maurizio bombini

موریزیو، سابقه کار در کشورهای ایتالیا، فرانسه، ایالات متحده آمریکا، چین و اندونزی را دارد. وی مدرک تحصیلی خود را از موسسه د چکو (De Cecco) در شهر پسکارای (Pescara) ایتالیا گرفت و در هتل ها و رستوران های مختلف این کشور، مشغول به کار شد. تخصص این سرآشپز ماهر، در زمینه غذاهای اروپایی و مدیترانه ای‌ست و سرآشپز اصلی رستوران به شمار می رود. موریزیو از سال ۲۰۱۵ به رستوران کوبو پیوست و به یکی از اعضای اصلی استراحتگاه مانداپا تبدیل شد.

*بایو رتنو تیمور | Bayu retni timur

بایو اهل جاوه شرقی، یکی از استان های اندونزی‌ست. او از کودکی آرزوی آشپز شدن را در سر داشت و به همین خاطر در سال ۲۰۰۳ در یک شیرینی فروشی مشغول به کار شد تا از آن جا با کسب تجربه، به رستوران های مهم و معروف راه پیدا کند. بایو به سرعت پیشرفت کرد و همه از عشق و شور و شوقش در کار لذت می بردند؛ اما کار در شیرینی پزی برای او کافی نبود و همین موضوع سبب شد تا در سال ۲۰۰۶ محل کارش را تغییر داده و در مجموعه هتل ها و استراحتگاه های بلغاری (Bulgari Hotels & Resorts) مشغول به کار شود. بایو در اینجا هم موفق بود و سرانجام توانست به عنوان آشپز فعالیت کند و به طور رسمی آشپزِ رستوران سنگکار (Sangkar) شود. این آشپز زبردست طی چند سال مشهور شد و در رستوران های متعددی آشپزی کرد که از مهم ترین آن ها می توان به رستوران های زنجیره ای ایی رستورانته (Il Ristorante) اشاره کرد که از معروف ترین غذاخوری های اندونزی محسوب می شود. او با تلاش های شبانه روزی خود توانست آشپز رستوران کوبو شود. جالب این که تخصص اصلی او آماده سازی سُس های مختلف است.

حالا بایو ۱5 سال سابقه مفید در زمینه آشپزی دارد و جوایز متعددی را هم از آن خود کرده است؛ جایزه هایی مانند بلک باکس اندونزی (the Blackbox Indonesian) که از مهم ترین جوایز آشپزی در اندونزی به شمار می آید.

برنامه های ویژه رستوران کوبو اندونزی

رستوران کوبو این امکان را در اختیار میهمانان قرار می دهد که میهمانی ها و جشن های خود را نیز در این مکان برگزار کنند. هر چند ماه یک بار بسته های ویژه ای هم تدارک دیده می شود که هزینه های این مراسم ها را کاهش می دهد. برای کسب اطلاع درباره این بسته های ویژه باید به وبسایت این رستوران مراجعه کنید.

در این بخش به برخی از برنامه های این رستوران خواهیم پرداخت.

*شام کریسمس

اگر کریسمس را در این رستوران سپری کنید، شب خود را در محوطه ای با صدها چراغ رنگارنگ و درخشان می گذرانید. در کریسمس، هفت نوع شام مخصوص و مدیترانه ای سرو می شود که با تزیینات جذاب شان، شما را شگفت زده خواهند کرد. امکان صرف شام در کنار رودخانه هم وجود خواهد داشت. 

هزینه: 1400000 روپیه اندونزی (معادل 408,469 تومان) برای هر نفر

(البته این هزینه ممکن است برای سال بعد تغییر پیدا کند.)

زمان:

۲۴ و ۲۵ دسامبر (۳۰ و ۳۱ دی). 

۶:۳۰--۲۱:۰۰

*شام نیو یرز ایو

نیو یرز ایو جشنی‌ست که در شب ۳۱ دسامبر برگزار می شود و در اغلب کشورهای آمریکایی و اروپایی به چشم می خورد. شامِ این شب خاص را می توانید در رستوران کوبو میل کنید. طیف وسیعی از نوشیدنی ها در این شب در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

هزینه:

 بزرگسالان: 2600000 روپیه اندونزی (معادل 758,586 تومان)

کودکان: 1300000 روپیه اندونزی (معادل 379,293 تومان)

زمان:

تمام روز ۳۱ دسامبر (۱۰ دی)

(البته این هزینه ممکن است برای سال بعد تغییر پیدا کند.)

رستوران کوبو بالی
 

نظر گردشگران درباره رستوران کوبو بالی

بی شک رستوران کوبوبی بالی یکی از برترین غذاخوری های اندونزیست؛ اما پیش از مراجعه به آن بد نیست که نظر برخی از افرادی که به این رستوران رفته اند را نیز بدانید.

جیک سوت اند از ماساچوست | 22 می 2018

محیط فوق العاده 

زیبا، بزرگ و بسیار آرام، این ویژگی ها فوق العاده اند ما در کنار رودخانه غذا خوردیم و غذا هم خیلی خوب بود. کارکنان رستوران بسیار خوب و خوش اخلاق بودند. البته ما برای ساعت 19:00 رزرو داشتیم و ساعت 18:50 در رستوران حاضر بودیم اما بعد از 25 دقیقه به ما میز دادند.

چینو مک از همپشر انگلستان | 25 می 2018

 رستوران درخشانیست، اینجا پادشاهی کنید

این رستوران بسیار درخشان است. ما در اکتبر سال 2017 منوی رستوران را بررسی کردیم؛ اما وقتی خواستیم رزرو کنیم به ما گفتند که همه اتاقک های چوبی رزرو شده اند و ما دیر اقدام کرده بودیم. اما ما در هر صورت به رستوران رفتیم چون خیلی تعریف کوبو را شنیده بودیم. خوشبختانه مه محض رسیدن متوجه شدیم که یک نفر رزرو خود را لغو کرده و ما می توانیم به جایش وارد رستوران شویم. نوشیدنی های رستوران بسیار عالی بودند و فضای رمانتیکی هم داشت. این رستوران بهترین غذای منطقه را ارایه می دهد و به شدت آن را پیشنهاد می کنم. حتا اگر موفق به رزرو اتاقک نشدید باز هم این رستوران خوب است.

سیمون زد از فرانسه | 20 می 2018

بهترین رستوران بالی، باید آن را امتحان کنید

بهترین رستوران در بالی با یک محیط عاشقانه. غذاهای اصلی درست شبیه منو سرو می شوند و بسیار خوشمزه اند. من پیشنهاد می کنم حتما رستوران را رزرو کنید. در انتخاب رستوران کوبو شک نکنید، در بالی بهترین است.

تونی از بورنموث انگلستان | 20 می 2018

ارزشش را دارد

من پنجاهمین تولدم را در این رستوران جشن گرفتم. بعد از این که ماشین را پارک کردیم کمی پیاده روی داشت. وقتی به رستوران رسیدیم همه چیز شگفت انگیز بود. خدمات بی عیب و نقص، طعم خوب غذاهای منو و نوشیدنی های متنوع را خیلی دوست داشتم. ما حدود 250 پوند انگلیس (معادل 2,606,000 تومان) هزینه کردیم، همین خدمات در انگلستان حدود 400 پوند انگلیس (معادل 4,169,600 تومان) تا 500 پوند انگلیس (معادل 5,212,000 تومان) است بنابراین کوبو را توصیه می کنم.

عمر از کانادا | 10 می 2018

بد نبود

موقعیت و خدمات عالی بودند اما غذا معمولی بود. وقتی ما رفتیم همه اتاقک های چوبی رزرو شده بودند بنابراین ما در قسمت دیگر که صندلی داشت غذای مان را خوردیم. همه چیز معمولی بود و دید خاصی به هیچ جا نداشتیم و احساس نمی شد که در رستوران کوبو با آن زیبایی های معروفش غذا می خوریم.

مسیر و نقشه

پیش از این که به چگونگی دسترسی به رستوران کوبو بپردازیم باید بدانید که این رستوران تنها یک وعده غذایی، یعنی شام را ارایه می دهد پس باید به ساعت مراجعه توجه کنید:

۱۸:۳۰-۲۳:۰۰

*آخرین سفارش در ساعت ۲۲:۰۰

*این رستوران ناهار هم سرو می کند؛ اما با هزینه ای جداگانه و اضافی. برای صرف ناهار حتما باید از قبل رزرو کرده باشید، برای این کار با شماره تلفن مندرج در زیر تماس بگیرید.

رستوران کوبوی بالی در خیابان جی ال رایا کدُواتان (Jl. Raya Kedewatan) قرار گرفته است و فاصله کمی از مرکز شهر یوبود (Ubud) دارد. با این حال به راحتی می توانید با استفاده از ماشین و موتورسیکلت خود را به این رستوران برسانید.

اگر علاقه مندید که با استفاده از وسایل نقلیه عمومی خود را به رستوران کوبو برسانید، خبر ناخوشایندی برای تان داریم، در نزدیکی این هتل هیچ ایستگاه اتوبوس یا مترویی وجود ندارد. پیشنهاد ما ترنسفر رستوران است که شما را به راحتی به محل مورد نظرتان می رساند.

پیشنهاد می کنیم پیش از مراجعه به رستوران حتما آن را رزرو کنید.

*توجه داشته باشید که نقشه کارناوال شما را به سوی راه آبی کتاپنگ گیلیمانوک (ketapang gilimanuk) راهنمایی می کند. بنابراین باید پس از رسیدن به این راه آبی خود را با استفاده از وسایل نقلیه تعبیه شده به بالی و رستوران کوبو برسانید. با توجه به نقشه کارناوال روشن تر این موضوع را مشاهده خواهید کرد.

رزرو میز در رستوران کوبو

با استفاده از این لینک می توانید پیش از سفر به بالی اندونزی میز دلخواه تان را در رستوران کوبو رزرو کنید. 

ارزیابی هزینه:

کوبو رستورانی لوکس است پس انتظار هزینه های پایین را نداشته باشید. برای صرف غذا در این رستوران باید بین 50 دلار (معادل 210,000 تومان) تا 75 دلار (معادل 315,000 تومان) هزینه در نظر بگیرید.

بر اساس منوی رستوران کوبو به سفارش شما 10 درصد حق سرویس و 11 درصد مالیات اضافه می شود. 

Phone: +(۶۲)۳۶۱-۴۷۹-۲۷۷۷

آدرس: اندونزی، جزیره بالی، منطقه کابپاتن جیانار، شهر یوبود، خیابان جی ال رایا کدُواتان، منطقه تفریحی مانداپا، هتل ریتزکالتون، رستوران کوبو

Address: Mandapa, a Ritz-Carlton Reserve ,Jl. Raya Kedewatan Ave., Banjar Kedewatan, Ubud Bali, 80571 Gianyar Indonesia

رستوران کوبو بالی را در ویدیو تماشا کنید

 

سخن آخر

بالی یکی از زیباترین مقاصد برای علاقه مندان به طبیعت گردی‌ست و تفریح های بسیاری در آن وجود دارد. این دیار برای ماه عسل مناسب است و مقصدی لوکس به حساب می آید. آیا تا به حال به این جزیره سفر کرده اید؟ صرف غذا در رستوران کوبو را تجربه کرده اید؟ 

منتظر دیدگاه های شما خوبان هستیم.

امتیاز نقد و بررسی کارناوال

نقاط قوت

  • موقعیت جغرافیایی مناسب
  • مناظر زیبا
  • غذاهای متنوع
  • خدمات بی نقص

نقاط ضعف

  • کمبود وسایل نقلیه عمومی
نکات کلی
رستوران کوبو در بالی






نقشه و مسیریابی
رستوران کوبو در بالی