برنامه ریزی برای شرکت در جشنواره های غذا و گردشگری

در گزارشی که ایرنا منتشر کرده است ، مدیر کل بازاریابی و تبلیغات گردشگری کشور طی خبری از هموطنان درخواست کرد تا برای شرکت در جشنواره های منطقه ای سفره ایرانی که فرصتی برای آشنایی با ظرفیت های خوراک بومی و فرهنگ گردشگری است ، برنامه ریزی کنند.
در گزارش روز دوشنبه 1 شهریور که ایرنا از علی باقر نعمتی زرگران از سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تهیه کرده ، آمده است :

هموطنان سراسر کشور می توانند به منظور شرکت در جشنواره های منطقه ای غذا با عنوان سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری و آگاهی از زمان و مکان اجرا و نیز برنامه های مربوطه به کانال شبکه اجتماعی مجازی تلگرام به آدرس Iranfoodfestival@ و درگاه اینترنتی www.iranfoodfestival.com مراجعه کنند.

او صحبت هایش را در حالی ادامه داد که به این موضوع اشاره داشت که از تیرماه سال جاری تا به حال دو جشنواره منطقه ای سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در شهرهای رامسر و تبریز با هدف معرفی و ارائه ظرفیت های خوراک بومی استان های مازندران، گیلان، گلستان، قزوین، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، زنجان و اردبیل برگزار شده اند :

جشنواره غذای بعدی از تاریخ 2 لغایت 4 شهریورماه جاری در استان کرمانشاه برگزار می شود و با کنار هم قرار گرفتن استان های ایلام، کردستان و همدان انواع غذاهای بومی همراه با برنامه های هنری جذاب همانند کارگاه های آموزشی،اجرای مراسم های آیینی، مسابقات و بسیاری از برنامه های مفرح دیگر در انتظار هموطنان خواهد بود.

او همچنین افزود برای برگزاری این نمایشگاه ها  ادارات کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان های مذکور به همراه بخش خصوصی مربوطه همه تلاش خود را به کار گرفته اند :

پس از اتمام سفره ایرانی، فرهنگ گردشگری در استان کرمانشاه، استان های دیگر شامل خراسان رضوی، اصفهان، یزد، فارس و خوزستان میزبان این رویداد خواهند بود.

جشنواره های غذا و گردشگری

#اخبار روزگردشگری را در کارناوال دنبال کنید .

دیدگاه ها : 0
account_circle
email

لطفا منتظر بمانید ....