کارناوال - راهنمای سفر

پل نانجینگ چین

چین، استان جیانگسو، شمال شهر نانجینگ

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

1 تا 4 ساعت

ساعت دسترسی

امروز شنبه 8:00 صبح تا 15:00

هزینه ورودی

رایگان

همه چیز درباره پل نانجینگ چین

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

زهرا میرزایی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

22 فروردین 1397

به روز رسانی

03 آذر 1398

معرفی /

پل نانجینگ چین | انتخاب اول چینی ها برای خودکشی

متاسفانه همه ساله تعداد زیادی از انسان ها به دلایل گوناگونی تصمیم به خودکشی و پایان دادن به زندگی‌شان می گیرند. خودکشی موضوعی است که نه تنها پیشرفت تکنولوژی باعث کاهش آن نشده بلکه در برخی کشورها این موضوع را افزایش هم داده است.

فردی که زندگیش آن قدر سخت و فرسایشی شده که تصمیم راسخ به پایان زندگی خود می گیرد از نظر روانی تحت فشار زیادی قرار دارد و دیگر توان حل مشکلاتش را ندارد. کم کم انواع روش های خودکشی در ذهن های افسرده مرور می شوند و در حقیقت بارها و بارها فرد را به صورت های مختلف در ذهنش می کُشد.

یکی از راه های خودکشی پرش از مکان های بلند است زیرا فرد اطمینان دارد که با پرش بدون شک خواهد مرد. جالب است بدانید که پرش از بلندی به قصد مرگ آن قدر در دنیا رواج پیدا کرده که بعضی از نقاط دنیا با عنوان مکان های خودکشی یا حتا بهترین جاها برای خودکشی شناخته می شوند.

مناطق معروف برای خودکشی آن قدر پرآوازه شده اند که گاهی گردشگران هم از آن ها دیدن می کنند تا شاهد مناظری باشند که افراد بسیاری در پایانی ترین دقیقه های عمر خود آن ها را دیده اند.

از معروف ترین مناطق دنیا برای خودکشی، پلی در چین است که سالانه نظاره گر مرگ انسان های بسیاری است. جمعیت چین در سال های گذشته به دلیل خودکشی کاهش داشته است و شاید زمان آن فرا رسیده که مسوولان به فکر حل دغدغه های شهروندان شان باشند. امروز می خواهیم به پل نانجینگ چین برویم و از نزدیک ببینیم که چرا این سازه تا این اندازه مشهور شده است.

این پل را بر فراز رود یانگ تسه ساخته اند که طولانی تر رودخانه آسیا به شمار می آید، پس با عبور از روی پل نانجینگ می توانید شاهد مناظر فوق العاده رود یانگ تسه نیز باشید. همراه کارناوال بیایید تا پل خودکشی چین را از نزدیک ببینیم.ورود به صفحه اختصاصی راهنمای سفر به چین

Photo by : Unknown

چرا پل نانجینگ؟


  • معروف ترین مکان دنیا برای خودکشی است.
  • نامش در رکوردهای گینس به عنوان طولانی ترین پل دنیا که دو مسیر تلفیقی بزرگراه و راه آهن دارد، به چشم می خورد.
  • سالانه افراد بسیاری از روی این پل خود را به پایین می اندازند.
  • با آن که پل نانجینگ لقب پل خودکشی را دارد؛ اما با این حال باز هم از معروف ترین جاذبه های چین به شمار می آید.
  • از مهم ترین جاذبه های شهر نانجینگ به شمار می آید.
  • داستان ها و روایت های گوناگونی در رابطه با این پل دهان به دهان می شود که همه آن ها شنیدنی و جذاب هستند.
Photo by : Unknown

آشنایی با پل نانجینگ چین | Nanjing bridge

رودخانه یانگ تسه (Yangtze) که با نام چانگ جیانگ (Cháng Jiāng)  نیز شناخته می شود، طولانی ترین رودخانه در قاره آسیاست. از زمان های دور این رود را مرزی میان شمال و جنوب کشور وسیع چین می دانستند. طول این رود به صورت تقریبی ۶۳۸۰ کیلومتر است و بر روی آن پل های متعددی ساخته شده که هر یک از آن ها به تنهایی جاذبه ای زیبا برای گردشگران هستند. یکی از معروف ترین پل های ساخته شده روی این رود زیبا نانجینگ نام دارد که سال هاست لقب محبوب ترین مکان دنیا برای خودکشی را از آن خود کرد. این پل دقیقا در استان جیانگسو (Jiangsu) و در منطقه ای به نام نانجینگ واقع شده و پلی بسیار پر رفت و آمد است.

امروز آمده ایم تا این پل رعب آور را از نزدیک ببینیم و بررسی کنیم که چگونه لقب محبوب ترین مکان دنیا برای خودکشی از آن این پل شده است؟ ابتدا بهتر است که کمی به ظاهر آن بپردازیم. همان طور که در تصاویر مشاهده می کنید پل نانجینگ دو طبقه دارد. قسمت بالایی آن قسمتی از بزرگراه ۱۰۴ چین و بخش پایینی آن قسمتی از راه آهن پکن-شانگهای است.

 این پل نقش پررنگی در سیستم حمل و نقل منطقه ایفا می کند و روزانه حدود ۸۰۰۰۰ اتومبیل و ۲۰۰ قطار از آن عبور می کنند. طبقه بالای پل ۴۵۸۸ متر و سطح زیرین که راه آهن است ۶۷۷۲ متر طول دارد. این پل به وسیله ۹ رابط یا پایه به یکدیگر متصل شده که طول هر یک از آن ها حدود ۱۶۰ متر برآورد شده است.

نانجینگ که از فولاد ساخته شده و بسیار مستحکم است، ۱۹.۵ متر عرض و پیاده رویی با پهنای ۴.۵ متر در دو سوی خود دارد. این پیاده رو به عابران اجازه می دهد از مناظر رودخانه یانگ تسه لذت ببرند. ارتفاع نانجینگ هم ۷۰ متر است و ۱۰ پایه و ۹ دهانه دارد.

این سازه سومین پلی بود که با طراحی خاص و پرهزینه روی رود یانگ تسه ساخته شد، درست پس از دو پل ووهان (Wuhan) و چونگ‌کینگ (Chongqing). پل نانجینگ را در سال ۱۹۶۸ میلادی ساختند و از همان زمان به نمادی از قدرت صنعتی نظام کومونیستی چین تبدیل شد و همیشه باعث غرور این سرزمین بود. از وقتی که نام پل نانجینگ با خودکشی در آمیخت، آوازه اش بیش از پیش در دنیا پیچید و تا حدودی چهره پیشین خود را از دست داد.

برفراز پل نانجینگ چین | نگاهی دقیق تر به نانجینگ

بعد از آشنایی با این پل، بر روی آن آمدیم تا حال و هوای آن را بهتر درک کنیم. تا اینجا همه چیز مانند داستان ها به نظر می رسید؛ اما وقتی بر روی پل نانجینگ می روید، همه چیز رنگ و بویی تازه به خود می گیرد.

سازه ای غول آسا که با فولاد ساخته شده و با رنگ تیره و نزدیک به سیاهش حسی غریب به عابران القا می کند. همه چیز کمی گیج کننده به نظر می رسد، گویا در میان تابلویی نقاشی از نوع سورئالیست یا واقع گرایانه ایستاده ایم. این پل از ۵۰۰،۰۰۰ تن سیمان و ۱ میلیون تن فولاد ساخته شده و چهره خشنی دارد و همین چهره خشن حس غریبی را به عابران القا می کند.

از همه بدتر بوی عجیبی است که روی پل به مشام می رسد، بوی گوگرد و ماهی گندیده انگار با رطوبت و هوای سرد در هم آمیخته باشند، همین موضوع چهره پل را خشن تر و رقت انگیزتر کرده است. می گویند در طول هفته دست کم ۱ نفر از روی پل به پایین می پرد. تعداد این افراد آن قدر زیاد است که دولت چین از شمارش اجساد موجود در رود سر باز می زند. خدا می داند که تا امروز چند نفر سرشان به ستون های بتنی انتهایی این پل برخورد کرده و جان داده اند.

اگر دقیق تر به اطراف و قسمت زیرین پل نگاه کنید درختانی را خواهید دید که به دلیل سرمای زیاد یا گرمای شدید اغلب سال، شکلی پژمرده دارند و وجودشان شکل این سازه نفرین شده را شوم تر می کند. البته شب ها این پل کمی حال و هوایش بهتر است؛ حدود ۱۰۲۴ نورافکن بر روی نرده های نانجینگ و ۵۴۰ لامپ هالوژنی در قسمت های بالایی و ۱۵۰ جفت لامپ هم در پیاده رو ها نصب کرده اند که کمی چهره پل را زیبا جلوه می دهند. اغلب روی پل ترافیک سنگینی می شود زیرا اتومبیل های زیادی در حال حمل بار از یک شهرستان به شهرستان دیگر هستند ولی شب ها همه چیز آرام تر است.

البته اگر کمی از نکته های منفی این پل چشم پوشی کنیم، وجودش فایده هایی هم دارد. برای مثال پیش از وجود آن باید حدود ۲ ساعت کشتی سواری می کردیم تا همین مسیر چند دقیقه امروز را بپیماییم. اما آیا چند ساعت زود رسیدن ارزش مرگ چند صد نفر را داشت؟

Photo by : Unknown

قسمت های مختلف پل نانجینگ چین

برای تماشای پل نانجینگ چند راه پیش رو دارید؛

  • از پایین پل به تماشایش بنشینید و از خیر پیاده روی بر روی آن بگذرید.
  • از آسانسور هایی که در دو سوی پل موجود هستند استفاده کرده و روی پل بروید.
  • می توانید سوار بر اتوبوس هایی شوید که از روی پل نانجینگ عبور می کنند و در یکی از ایستگاه های روی پل، از اتوبوس پیاده شوید.

توجه داشته باشید که این پل چند گذرگاه دارد که شامل مسیر دوچرخه سواری، مسیر ماشین رو و خط ریلی می شود. خط ریلی در طبقه زیر قرار دارد و اتومبیل ها نیز از طبقه بالایی رفت و آمد می کنند. دو سوی مسیر ماشین رو هم محل عبور دوچرخه هاست. سوار شدن بر قطارهایی که از پل نانجینگ عبور می کنند نیز حسی توصیف نشدنی دارد. شما می توانید از هر دو خط ریلی این پل استفاده کنید یعنی قطارها به صورت رفت و برگشت کار می کنند.

پیشنهاد می کنیم از اتوبوس استفاده کنید و در میانه پل از آن پیاده شوید تا آن طور که باید و شاید شاهد پل نانجینگ و زیبایی هایش باشید.

Photo by : Unknown

خودکشی از روی پل نانجینگ

تا چند سال پیش پلی در سانفرانسیسکو که پل گلدن گیت (Golden Gate Bridge) نام دارد به عنوان محبوب ترین پل خودکشی دنیا شناخته می شد؛ اما طبق آمار سال ۲۰۰۶ میلادی پل نانجینگ گوی سبقت در میزان خودکشی را از گلدن گیت ربود و جایگاه محبوب ترین مکان برای خودکشی در جهان را از آن خود کرد.

آمار خودکشی روی این پل وحشتناک است؛ طبق این پژوهش ها سالانه ۲۰۰۰ نفر خود را بر روی پل نانجینگ به پایین پرتاب می کنند. جالب اینجاست که بیشتر این افراد از خارج از منطقه نانجینگ هستند و از سراسر چین به سوی این پل می آیند. 

اجساد افراد بسیاری از کسانی که خود را از روی پل به پایین می اندازند هرگز پیدا نمی شود زیرا اعضای بدن شان در برخورد با آب یا دلایل دیگر متلاشی می شود. تعداد کمی از اجساد هستند که پلیس می تواند آن ها را به خانواده های شان بازگردانند؛ اما اغلب در رود یانگ تسه باقی می مانند.

نکته جالب دیگری هم در باره خودکشی های پل نانجینگ وجود دارد، این که همه مسوولانِ کادر نظامی و پزشکی و دیگر سازمان های چین از تعداد بالای خودکشی در این ناحیه باخبر هستند؛ اما هنوز اقدام خاصی در این رابطه انجام نداده اند. در واقع آن ها نسبت به خودکشی هایی که روی پل نانجینگ به وقوع می پیوندند هیچ عکس العملی ندارند. بد نیست بدانید که از هزاران نفری که به قصد خودکشی به روی این پل می آیند تنها سالانه ۱۰۰ تا ۲۰۰ نفر از آن ها نجات پیدا می کنند و بقیه به دلیل عدم رسیدگی به وضع روحی و جسمی شان، جان خود را از دست می دهند.

وجود خودکشی های مکرر باعث شده تا بومیان خود به فکر نجات مضنونان به خودکشی بر روی پل بیفتند. برای مثال فردی به نام چن سی (Chen Si) از سال ۲۰۰۴ تصمیم گرفت که نجات دهنده این افراد باشد. او تا به حال توانسته جان بیش از ۳۰۰ نفر را نجات دهد و به قهرمانی ملی تبدیل شود. در ادامه بیشتر با این قهرمان آشنا خواهیم شد.

Photo by : Unknown

قهرمان نجات دهنده چین کیست؟

در چین مردی ۴۸ ساله زندگی می کند که همه او را با نام آقای چِن (Mr Chen) می شناسند. وی طی ۱۳ سال آخر هفته های خود را به گشت و گذار روی پل نانجینگ پرداخته است. آقای چِن به محض دیدن فردی که استرس دارد یا پریشان حال و نگران به نظر می رسد خوب هوشیار شده و وقتی مضنون می خواهد دست به خودکشی بزند، او را نجات می دهد. طبق دقیق ترین آمارهای اخیر او تا به حال توانسته ۳۲۱ نفر را نجات دهد و هر هفته هم بر این تعداد افزوده می شود، بنابراین در رابطه با این موضوع عدد دقیقی در دست نیست.

آقای چن کارمندی ساده در شرکتی فعال در زمینه مدیریت کالاست، وی ۱۳ سال پیش تصمیم گرفت که برای افراد نامیدی که برای از بین بردن خود بر روی پل نانجینگ می روند کاری انجام دهد. به همین منظور او در روزهای تعطیل با هزینه خود ۲۰ کیلومتر را طی می کند تا به پل خودکشی چین برسد و برای ناامیدان این منطقه کاری مفید انجام دهد.

چن در نزدیکی پل اتاقی دارد و آن را در اختیار افراد پریشان حال و نیازمند قرار می دهد، او به راستی فرشته نجات و دشمن مرگ است. این قهرمان درباره اقدامات خود می گوید:

من با نجات افراد پریشان حال احساس می کنم گذشته خودم را نجات داده ام.

این صحبت او اشاره ای به گذشته تاریکش دارد، زیرا چن سال ها پیش کارگری ناامید و مهاجر بود که هیچ آینده ای برای خود تصور نمی کرد. آقای چن در اصل اهل روستای سوکیان (Suqian) است و زمانی که برای کار و زندگی بهتر اقدام به مهاجرت کرد، تصور می کرد که حتما با تلاش و پشتکار موفق خواهد بود؛ اما سرنوشت این طور نبود و او پس از مدتی ناامید شد. چن از بازگشت با دستانی خالی به روستایش هم خجالت می کشید به همین دلیل به فکر خودکشی افتاده بود، در واقع چن روزی یکی از ناامیدترین ساکنان چین بوده است.

وی در مصاحبه اش افزود:

روزی من هم یکی از آن ها بودم. درست همان زمانی که قصد خودکشی داشتم، مردی که به زبان ماندارین صحبت می کرد من را نجات داد. پس از آن من به عنوان فروشنده سبزی استخدام شدم. بعد از مدتی زندگیم بهتر شد و تصمیم گرفتم آدم های ناامید این پل را نجات بدهم. فشار روانی مشکلات وقتی از خانواده دور باشید بسیار زیادتر است و انسان کمی به تشویق و انرژی از سوی دیگران نیاز دارد.

آقای چن برای نجات انسان های ناامیدی که روی پل نانجینگ می روند، هرچه در توانش باشد انجام می دهد. با آن ها صحبت یا حتا دعوا می کند. چن تا به حال صدها فرد غریبه را به آغوش کشیده و به زندگی بازگردانیده است.

او در سال ۱۹۹۰ به استان جیانگ سو مهاجرت کرد، استانی که از مدرن ترین مناطق چین به حساب می آید. چن بعد از فروختن سبزی به عنوان کارگر ساختمان مشغول به کار شد. او نمی توانست با پولی که به دست می آورد، خانه خوبی اجاره کرده یا با کسی ازدواج کند برای همین به مرور دوباره انرژی خود را از دست داده بود. در همین حین با مرد دیگری آشنا شد، این که فرد به چن پیشنهاد بازکردن یک فروشگاه مواد خوراکی را داد. چن به این پیشنهاد عمل کرد و طی چند سال زندگی بهتری دست و پا کرد. حالا او یک خانواده دارد و در سال ۱۹۹۷ نیز صاحب یک فرزند دختر شد.

آقای چن هر روز اخبار خودکشی های پل نانجینگ را می شنید، به همین دلیل تصمیم گرفت خودش دست به کار شود و کاری برای افراد ناامید انجام دهد. هم اکنون چن در روزهای شنبه و یکشنبه از ساعت ۸ صبح تا ۵ عصر به افراد نیازمند مشاوره رایگان روانشناسی ارایه می دهد. او به دلیل تجربه زیاد می تواند از دور کسی را که قصد خودکشی دارد را تشخیص دهد. چن می گوید کسانی که می خواهند بمیرند اغلب سر، پاها و اعضای بدن شان را صاف و استوار نگه می دارند و به تنها چیزی که فکر می کنند مرگ است.

از نظر آقای چن مهم ترین دلایل اقدام به خودکشی افراد این موارد هستند:

بیماری روانی

خشونت های خانگی

بدهی

ابتلا به بیماری های لاعلاج

آقای چن وبلاگی ساخته که در آن درباره کار داوطلبانه خود را می نویسد. طبق این وبلاگ او از ۳۲۱ نفری که نجات داد توانست به ۲۸۰ نفر از آن ها کمک کند و ۱۲،۶۵۰ ساعت از عمر خود را در حال نجات جان دیگران صرف کرده است.

وی توانست 86,000 یوان چین (514,522,573 تومان) کمک مالی از خیریه ها جمع آوری کرده و در اختیار این نیازمندان قرار بدهد. او نه تنها جان این افراد را نجات می دهد بلکه کمک می کند تا دوباره و هرچه پر انرژی تر از گذشته اعتماد به نفس خود را به دست آورند و زندگی خود را ادامه بدهند.

او توانست یک ساختمان دو خوابه در نزدیکی پل بخرد و آن را با قیمت ناچیزی حدود 116 یوان چین (694,007 تومان) در ماه به نیازمندان اجاره دهد. آقای چن هر ماه نیمی از حقوقش را صرف این افراد می کند. حقوق ماهیانه او 590.57 یوان چین (3,533,274 تومان) است و همسرش هم در این زمینه او را یاری می کند. چن می گوید همسرش از کارهای داوطلبانه چن دلِ خوشی ندارد چون هیچ کس نمی خواهد همسرش این همه پول صرف غریبه ها کند.

او حالا نزدیک به ۵۰ سال سن دارد و بدون شک تا ابد به این کار داوطلبانه اش ادامه نمی دهد زیرا قصد به خطر انداختن جان خودش را ندارد بنابراین باید کمی هم به فکر زمان بازنشستگی خود باشد. از روی زندگی نامه آقای چن در سال ۲۰۱۵ میلادی فیلمی به نام فرشته نانجینگ (Angel of Nanjing) ساخته شد که می توانید آن را مشاهده کنید و بیشتر با چالش های این مرد مهربان اشنا شوید.

نکات جالب درباره پل نانجینگ و خودکشی ها

  • با همه امکاناتی که حکومت چین در اختیار دارد، ۸ سال طول کشید تا پل نانجینگ آماده بهره برداری شود.
  • بسیاری از دانش آموزان چینی از روی پل خود را به پایین می اندازند زیرا سیستم آموزشی چین آن ها را از یافتن کار می ترساند و فشار زیادی روی دانش آموزان آورده می شود.
  • اغلب فقط عابران یا راننده ها افرادی که قصد خودکشی دارند را نجات می دهند.
  • فشار روانی بر روی چینی ها به خصوص در کلان شهر ها آن قدر زیاد است که امروزه خودکشی کاری عادی به حساب می آید و برای جلوگیری از آن اقدامی انجام نمی دهند.
  • اگر موضوع خودکشی بر روی این پل حل شود می تواند قطب گردشگری بسیار خوبی برای چین به حساب آید زیرا با همین اوصاف هم گردشگران به دیدن پل نانجینگ اشتیاق نشان می دهند.

مسیر و دسترسی

از طریق تاکسی، اتوبوس و ترن می توانید به این پل مراجعه کنید و از زیبایی های آن لذت ببرید. به دلیل شهرت این سازه، رسیدن به آن کار سختی نیست. می توانید از طریق آدرس و نقشه کارناوال به این پل برسید.

آدرس: چین، استان جیانگسو، شمال شهر نانجینگ، پل نانجینگ 

Address: Northwest of Nanjing City, Nanjing, China

Photo by : Unknown

دیدنی های اطراف

  • معبد جینگهای | Jinghai Temple: فاصله 3.9 کیلومتر
  • یادبود قتل عام نانجینگ | Nanjing Massacre Memorial Hall: فاصله حدود 10 کیلومتر
  • آرامگاه سون یات سن | Sun Yat-sen Mausoleum: فاصله 17.7 کیلومتر
  • دریاچه شنوو | Xuanwu: فاصله 11.7 کیلومتر

پل نانجینگ چین و صحبت های قهرمان این کشور را در ویدیو تماشا کنید

دلایل خودکشی از روی پل نانجینگ و کشور چین

چندی پیش یک عکاس اعلام کرد که در حال عکاسی از مه غلیط روی پل بود که به ناگهان پسری جوان خود را از روی پل به پایین پرتاب کرد... پس از آن پسر، دختری جوان هم در حالی که اشک می ریخت از پل پایین پرید. عکاس که هنوز مبهوت این ماجرا بود هیچ کاری نتوانست انجام دهد و فقط به جای پای آن ها خیره شده بود.

از نظر شما علت مرگ این دو جوان چه می توانست باشد؟ بعد از کمی جست و جو متوجه شدیم که پسر تنها ۲۰ سال و دختر ۱۶ داشت. این دو جوان در حال تلاش برای ساخت زندگی بهتری بودند اما موفق نشدند، به احتمال زیاد تنها مشکل آن ها پول بود.

از همه جالب تر این که پسر از ۴۰ متر ارتفاع به پایین سقوط کرده بود و امکان زنده ماندنش هنوز وجود داشت اما هیچ کسی برای نجاتش اقدام نکرد و او آرام آرام جان داد. بد نیست بدانید آمارها نشان می دهند که ۷۵ درصد افرادی که در چین خودکشی می کنند روستایی هستند و همین موضوع نشان دهنده وضع نامناسب زندگی آن هاست.

از همه این بحث ها غمناک تر این که بسیاری از افرادی که بر روی این پل اقدام به خودکشی می کنند زن و شوهر هستند. افرادی که از زندگی خود سیر شده اند و دیگر تاب مقاومت ندارند. بیشتر کسانی که دست به خود کشی بر روی پل نانجینگ می زنند بین ۱۶ تا ۳۴ سال سن دارند و نیروی جوان جامعه به شمار می روند.

خیلی ناباورانه است که دولت چین به راحتی از کنار ۲۰۰,۰۰۰ نفر که سالانه بر اثر خودکشی می میرند، عبور می کند. این اقدام حکومت تا جایی تعجب بر انگیز است که بعضی ها می گویند حکومت به خاطر کم شدن جمعیت جلوی این کار را نمی گیرد!!!

زمانی بهتر عمق فاجعه را متوجه می شوید که بدانید نانجینگ تنها یکی از ۶ کلان شهر بزرگ در چین است و روز به روز بر شمار آسمان خراش های این کشور افزوده می شود؛ با این حال روستاها و خانه های قدیمی و افراد فقیر به حال خود رها می شوند. شاید همه این ماجراها دست به دست هم داده اند تا نرخ خودکشی این قدر در چین زیاد شود و مسوولان به راحتی از کنارش عبور کنند.

در آخر بد نیست بدانید که از نظر بین المللی، لیتوانی، فنلاند، لتونی، مجارستان، چین، ژاپن و قزاقستان بالاترین نرخ های خودکشی را دارند و آرام آرام این موضوع برای ساکنان این سرزمین ها عادی شده است.

تاریخچه پل نانجینگ

چین از دیرباز در زمینه ساخت و ساز پل پیشگام بوده است؛ اما بدون شک پل نانجینگ یکی از فوق العاده ترین سازه های چین به شمار می آید. این پل در طی انقلاب فرهنگی چین ساخته شد و زمان تکمیل آن به سال 1968 باز می گردد.

نکته مهم درباره پل نانجینگ این است که بدون هیچ کمکی از سوی سازنده های خارجی به اتمام رسید و همه پروژه از ابتدا تا انتها کار چینی ها بود. سازنده های پل نانجینگ ادعا کردند که این سازه تا 50 سال نیازی به بازسازی و تعمیر ندارد. این پل نقش مهمی نیز در سیستم حمل و نقل نانجینگ داشت زیرا هم مسیر سفر را کوتاه کرد و هم توانایی حرکت قطار و اتومبیل را به صورت همزمان داشت.

همچنین چینی ها ایمنی پل نانجینگ را تضمین کرده اند و به ساخت آن افتخار می کنند. گفته می شود که هدف از ساخت این پل بهبود زندگی شهری بوده است و سطح رفاه جامعه را تا مقدار زیادی بالا برد. بی تردید این پل با شکوه الگویی شد برای ساخت پل های بیشتر و با کیفیت تر و مهندسان چنین متوجه شدند که می توانند سازه هایی بی همتا و با کیفیت را بسازند. برخی عقیده دارند که پل نانجینگ ایده پردازی را نیز بین چینی ها رواج داد زیرا پس از این سازه افراد بسیاری تلاش کردند که ایده های بهتری داده و پل های بهتری بسازند.

سخن آخر

امروز باهم به یکی از غمناک ترین مناطق دنیا رفتیم، جایی که افراد بسیاری روی آن خودکشی می کنند. شاید تصور کنید که کمتر گردشگری علاقه مند است چنین جایی را از نزدیک ببیند اما این طور نیست، گردشگران خارجی زیادی از نانجینگ دیدن می کنند تا چند ساعتی روی این سازه طولانی قدم بزنند.

نظر شما درباره خودکشی چیست؟ به نظر شما دولت چین برای جلوگیری از معضل خودکشی در سرزمینش باید چه اقداماتی انجام دهد؟

دیدگاه ها و نظرهای خود را با ما به اشتراک بگذارید.

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.4

بررسی شده توسط زهرا میرزایی

ارزش معماری(عالی) 5
حال و هوای خوش(خوب) 4
سهولت در دسترسی(عالی) 5
زیبایی چشم انداز(خوب) 3.5
دسترسی به وسایل حمل‌و‌نقل عمومی(عالی) 4.5

نقاط قوت

  • مناظر فوق العاده اطراف
  • معماری دیدنی

نقاط ضعف

  • بوی بد محیط

نقد و بررسی کاربران

پل نانجینگ چین را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

جدیدترین نقد
رضا

پل نانجینگ

زیبا و با شکوهه حتما برید

سفر با خانواده
تجربه سفر رضا به پل نانجینگ چین

انتشار: 25 اردیبهشت 1397

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست