برج کوالالامپور

مالزی، کوالالامپور، خیابان پی راملی، خیابان پونچاک، پلاک 2، برج کوالالامپور

برج کی ال
برج کی ال
برج کی ال
برج کی ال
برج کی ال

مدت پیشنهادی بازدید

1 ساعت تا 1 ساعت و نیم

ساعت دسترسی

امروز جمعه 9:00 صبح تا 22:00

شماره تماس

هزینه سکوی آسمان:

99 رینگیت مالزی(99تومان)

هزینه سکوی بازدید:

49 رینگیت مالزی(49تومان)

آشنایی با برج کوالالامپور

چرا بازدید کنیم؟

معرفی کوتاه

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

معرفی کوتاه

برج کوالالامپور در صف نقد و بررسی تخصصی کارشناسان کارناوال است.

برج کوالالامپور یکی دیگر از برج های شهر کوالالامپور است که در مرکز شهر قرار دارد. این برج که بلندترین سکوی بازدید در کوالالامپور به شمار می رود، دو جایگاه ویژه دارد: سکوی آسمان که فضایی تراس مانند دارد و سکوی بازدید با دوربین های دوچشمی که در فضایی سرپوشیده واقع شده است. هزینه ورودی این دو جایگاه متفاوت است و بلیت آن ها را می توانید به هنگام ورود به برج تهیه کنید. علاوه بر این دو سکو در برج کوالالامپور تفریحات دیگری نیز وجود دارند که عبارت اند از: جعبه آسمان، خانه برعکس، آکواریوم مرجان آبی، مینی آمفی تائتر، مینی باغ وحش، نمایشگاه فرهنگی، سینمای شش بعدی و ... . از این میان جعبه آسمان و خانه برعکس دو جاذبه متفاوت و هیجان انگیز برج هستند. جعبه آسمان، در واقع فضایی مکعبی و کاملا شیشه ای است که شما را بین زمین و آسمان معلق نگه می دارد. خانه برعکس هم خانه ای است که انگار برخلاف جاذبه زمین ایستاده است؛ فضایی مهیج برای عکاسی و سلفی.

برج کوالالامپور امکانات رفاهی خوبی دارد که از آن جمله می توان به یک رستوران گردان و دو رستوران دیگر، صرافی، نمازخانه، سرویس بهداشتی، ویلچر، آسانسور، فروشگاه خرید سوغات و ... اشاره کرد. 

بد نیست بدانید برج کوالالامپور بلندترین برج مخابراتی در جنوب شرقی آسیا و هفتمین برج بلند در جهان است. این برج ارتفاعی برابر با 421 متر دارد و بر روی تپه های جنگل بوکیت ناناس (Bukit Nanas Forest) واقع شده است. در واقع برج کوالالامپور تنها برج در جهان است که در یک جنگل قرار دارد. این برج مانند یک پرچم درخشان تقریبا در هر نقطه از شهر کوالالامپور قابل مشاهده است و به دلیل همجواری با برج دوقلوی پتروناس به عنوان یکی از جاذبه های توریستی کشور مالزی شناخته می شود.

انتشار

29 آبان 1398

به روز رسانی

28 آبان 1398

نقد و بررسی کاربران

برج کوالالامپور را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

جدیدترین نقد
نقد و بررسی موجود نیست

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

ما در کارناوال به عنوان جامع‌ترین پلتفرم رزرو خدمات سفر و گردشگری در ایران، سفر را از لحظه‌ تصمیم‌گیری تا ثبت تجربه‌ای ماندگار معنا می‌کنیم؛ در این مسیر‍ ماموریت‌مان اراﺋــﻪ خدمات رزرو آسان، راهنمای واقعی و ترویج حال خوبی‌ست که با دعوت به حرکت، پویایی و شادی جمعی همراه باشد.

دسترسی سریع

عضویت در خبرنامه پیامکی (اطلاع از هدایا جشنواره‌ها و تخفیف‌ها)

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 23 شب:

021 9101 3530

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست