
واحد تبلیغات
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
01 بهمن 1402
به روز رسانی
01 بهمن 1403
برای تجربه خوشمزهترین غذاهای دریایی ایران، بندرعباس یکی از بهترین انتخابهاست. در این شهر میتوانید طعمهای تازه و منحصربهفرد غذاهای دریایی را بچشید و با فرهنگ بومی و زیباییهای آن آشنا شوید. از بازارهای محلی و رسنوران های سنتی دیدن کنید، به کشف فرهنگ بومی بندرعباس بپردازید و لذت سفر به این شهر را همراه با طعمهای بینظیر ببرید. خرید بلیط هواپیما بندرعباس می تواند اولین قدم برای شروع سفر به این شهر و تجربه لحظات زیبا باشد تا به راحتی به این مقصد جذاب دسترسی داشته باشید.
به نقل از روابط عمومی هواپیمایی سپهران، پرواز مشهد بندرعباس هر روز هفته از فرودگاه مشهد و پرواز تهران بندرعباس همهروزه از فرودگاه مهرآباد انجام میشود. میتوانید بلیط خود به مقصد بندرعباس به قیمت مصوب از سایت سپهران به آدرس flysepehran.com رزرو کنید.
هرچه از زیبایی بندرعباس بگوییم کم گفتهایم. مرکز استان هرمزگان، بندرعباس، یکی از مهمترین و خوشمنظرهترین شهرهای ساحلی ایران در حاشه خلیج فارس است که به دلیل موقعیت جغرافیایی و ماهیت بندریبودنش، آن را دروازه تجاری ایران میدانند. دسترسی به موهبت دریا در ترکیب با مردمان خونگرم و مهاننواز این شهر، صحنهای زیبا از سبک زندگی ساحلی را به نمایش میگذارد که برای گردشگران جذابیت دارد. گویا جغرافیایی امن بندرعباس، دستدردست خلیج جاودانه فارس، از کتابهای جفرافی و تاریخ به مطبخ هر بانوی بندری راه یافته تا آنچه بر سفره غذا میآورد، جزو بهترین غذاهای دریایی ایران باشد.
اگر مسافر بندر هستید و عزم کاوش در تار و پود فرهنگی این شهر را دارید، مهمان سفره بندریها شوید تا طعم بینظیر غذاهای جنوب ایران را در این سفر تجربه کنید.
قلیه ماهی:

قلیه ماهی
از غذاهای سنتی جنوب ایران است که آن را با ماهی مخصوصی به نام هامور یا سنگسر طبخ میکنند. ماهی دریای جنوب، ماده اولیه اصلی این غذا را تشکیل میدهد و برای عطر و طعمش از گشنیز و شنبلیله، سیر، پیاز، تمبر هندی و ادویههای محلی استفاده میکنند. فلفل قرمز یکی از طعمدهندههای اصلی این غذاست که در ترکیب با تمبر هندی طعمی ملس و تند به قلیه ماهی میدهد.
کباب کوسه:
فیله کوسه را با پیاز، سیر، فلفل، آبلیمو و نمک طعمدار میکنند، بعد آن را سرخ یا کباب میکنند. طعم کوسه ماهی جنوب بسیار لذیذ است و بوی زهم نمیدهد.
پلو میگو:

پلو میگو
اگر قرار است پلو میگو باشد، چه بهتر که با میگوی جنوب باشد؛ این غذا را با میگو، پیاز، سیر، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی و ادویههای جنوبی مانند دارچین و زردچوبه تهیه میکنند. ترکیب برنج و میگو همراه با چاشنیهای محلی، طعمی بینظیر ایجاد میکند که هوش از سرتان میبرد.
خوراک ماهی مرکب:
بافت لطیف و طعم خاص این غذا آن را به یکی از بهترین غذاهای دریایی جنوب ایران تبدیل کرده است. ماهی مرکب یا هشت پا را با پیاز، فلفل دلمهای، سیر و ادویههای مخصوص جنوبی طعمدار و به صورت سرخشده سرو می کنند. این غذا را همراه با برنج یا نان تازه و سبزی خوردن نوش جان کنید.
خوراک صدف:

خوراک صدف
یکی از خوشمزههای بینظیر دریای جنوب که بیشتر حکم پیش غذا یا غذای خیابانی را دارد، خوراک صدف است که از صدف تازه، لیموترش، فلفل و ادویههای محلی تهیه میشود.
حالا که از بهترین غذاهای دریایی بندرعباس گفتیم، بد نیست از چاشنی خاص جنوب ایران هم یاد کنیم. مهیاوه یا مهوه، نوعی سس محلی است که از ماهی خشکشده، دانههای گشنیز و نمک تهیه میشود. بندریها این چاشنی را که طعم تندی دارد، همراه با غذاهای دریایی میل میکنند.
غذاهای محلی بندرعباس به طعم تند و عطر خاصشان معروفاند. مواد اولیه تازه که از طبیعت میآید همراه با ادویههای محلی ترکیب میشوند و آن شیوه طبخی که نسلبهنسل از مادران به دختران رسیده و محفوظ مانده، باعث میشود تا سفر به بندرعباس تجربهای ماندگار شود.
چرا غذاهای دریایی بندرعباس اینقدر خاص هستند؟
- تازگی مواد اولیه: ماهیها و میگوهای تازه صید شده از خلیج فارس، طعمی بینظیر به غذاها میدهند.
- ادویههای خاص: ترکیب ادویههای محلی مانند زردچوبه، زنجبیل، دارچین و سماق، عطر و طعم خاصی به غذاهای دریایی بندرعباس میبخشد.
- روشهای پخت سنتی: روشهای پخت سنتی مانند قلیه ماهی و میگو، هواری و مهیاوه، طعم اصیل این غذاها را حفظ میکند.
کجا غذاهای دریایی بندرعباس را امتحان کنیم؟
- رستورانهای ساحلی: بسیاری از رستورانهای ساحلی بندرعباس غذاهای دریایی تازه و خوشمزه سرو میکنند.
- بازار ماهی فروشان: در بازار ماهی فروشان بندرعباس میتوانید ماهی و میگو تازه خریداری کرده و در خانه یا رستورانهای محلی آن را بپزید.
- غرفههای غذاخوری: در بسیاری از نقاط بندرعباس غرفههایی وجود دارند که غذاهای دریایی محلی را با قیمت مناسب سرو میکنند.
امیدواریم در سفر به بندرعباس طعم لذت بخش این غذاهای دریایی را تجربه کنید.
دیدگاه جدید