
مهدیه اکبری پارسا
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
22 اسفند 1397
به روز رسانی
15 شهریور 1398
به نقل از خبرگزاری ایسنا، یوسف داداش زاده، قائم مقام ستاد اجرایی خدمات سفر ارس در خبری اعلام کرد به دلیل استقبال کم نظیر گردشگران نوروزی از قطار تبریز-جلفا، دومین قطار رایگان گردشگری در این مسیر آغاز به کار کرد.
آقای داداش زاده در توضیح این خبر گفت:
قطار جدید در ایستگاه های بین تبریز و جلفا توقف نمی کند و به طور مستقیم گردشگران را از تبریز به جلفا و بالعکس منتقل می کند. با اضافه شدن این رام قطار، ظرفیت جابجایی مسافر در مسیر تبریز-جلفا به یک هزار و ۳۳۰ نفر در روز افزایش پیدا کرده است.
ایشان در ادامه توضیح داد:
منطقه آزاد ارس امسال نیز میزبان خیل عظیمی از گردشگران نوروزی است و برنامه های متنوع و شادی از طرف سازمان منطقه آزاد ارس برای استفاده گردشگران در حال اجراست.
قطار اول تبریز-جلفا راس ساعت 8:15 از تبریز به سمت جلفا حرکت می کند و در ساعت 19 نیز به تبریز باز می گردد. قطار دوم نیز ساعت 8:45 دقیقه از تبریز به سمت جلفا می رود و در ساعت 19:40 به تبریز بر می گردد. این قطار به همت سازمان منطقه آزاد ارس راه اندازی شده است و مسافرت با آن رایگان است.
اخبار روز گردشگری را در کارناوال دنبال کنید.
دیدگاه جدید