کارناوال - راهنمای سفر
ویدیو HD
بهاره فلاح

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

12 مرداد 1396

به روز رسانی

15 شهریور 1398

به‌نقل از خبرگزاری مهر، جلسه کمیته ملی ثبت میراث ناملموس با حضور فرهاد نظری، مدیرکل ثبت آثار و حفظ و احیای میراث معنوی و طبیعی و کارشناسان حوزه ثبت سازمان میراث‌فرهنگی، در روز سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۹۶ در سالن فجر برگزار شد و حدود ۶۰ پرونده از استان‌های مختلف را در حوزه میراث ناملموس مورد ارزیابی قرار داد.

در این جلسه، از مقام شامخ استاد نجف دریابندری تجلیل به عمل آمد و نام این نویسنده و مترجم نامدار، به‌عنوان گنجینه زنده بشری در میراث خوراک در فهرست حاملان میراث ناملموس (نادره‌ کاران) به ثبت رسید. 

نجف دریابندری، متولد ۱۳۰۸ در آبادان، از مترجمان و نویسندگان صاحب سبک معاصر ایرانی است که آثارش از شهرت خاصی برخوردارند و یکی از شاخص ترین آنها،کتاب "مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز" است که اثر نجف دریابندری با همکاری همسر هنرمند فقیدش، فهیمه راستکار می باشد.

ماجرای نگارش این کتاب مربوط به سال‌ها پیش است و به شبی بازمی گردد که محمد زهرایی (مدیرانتشارات کارنامه) در غیاب فهیمه راستکار، مهمان دریابندری بوده و دریابندری از او با خوراکی مکزیکی که از دست‌پخت‌های خودش بوده، پذیرایی می کند. سر همین شام، زهرایی به دریابندری پیشنهاد تالیف کتابی در حوزه آشپزی را می دهد و برای همراهی با او در این راه  آمادگی خود را اعلام می نماید. درنهایت، با تشویق‌های مرحوم زهرایی، نجف دریابندری و مرحوم فهیمه راستکار موفق می شوند بعد از حدود هشت سال تحقیق که گاه به‌صورت میدانی انجام گرفته، کتاب "مستطاب آشپزی، از سیر تا پیاز" را به‌ رشته تحریر در‌آورند.

Photo by : Unknown

#اخبار روز گردشگری را در کارناوال دنبال کنید.

دیدگاه جدید

جدید ترین دیدگاه

کلیه حقوق مادی و معنوی برای کارناوال محفوظ است. استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط کارناوال امکان پذیر است.