
مهسا محرابی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
16 آبان 1395
به روز رسانی
15 شهریور 1398
به نقل از ایرنا؛ به مناسبت روز ملی پرنده نگری در تاریخ 5 آذر، تهرانی ها می توانند گونه های مختلف پرنده ها را در چند سایت تعیین شده مجهز تماشا کنند.
اگر می خواهید اطلاعات کامل و مفیدی در مورد پرنده نگری به دست بیاورید، مطلب پرنده نگری | سرگرمی مسئولانه و آرامش بخش را از دست ندهید.
آن طور که ایرنا روز یکشنبه، 16 آبان به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گزارش می دهد؛ ستاد برگزاری مراسم روز ملی پرنده نگری در روز شنبه، به ریاست محمد علی فیاضی، مدیر کل دفتر توافق های ملی گردشگری و دبیر کمیته ملی طبیعت گردی، به همراه جمعی از فعالان گردشگری و طبیعت گردی کشور تشکیل شد.
فیاضی در این جلسه اینطور توضیح می دهد:
مراسم روز ملی پرنده نگری با هدف معرفی و شناخت پرنده های کشور به عنوان ظرفیت مهم اکوتوریستی در روز پنجشنبه، چهارم آذرماه به مرکزیت خانه طبیعت گردی ایران در مجموعه فرهنگی – تاریخی سعدآباد و با همراهی همه استان ها و گروه های مرتبط در شهرستان ها برگزار خواهد شد.
طبق صحبتی که در ستاد ذکر شده انجام گرفته، قرار شده تا در کنار مراسم اشاره شده، در روز جمعه، 5 آذر، فعالان پرنده نگری در تعدادی از سایت های منتخب مجهز پرنده نگری تهران اقدام به معرفی این حوزه و فراهم نمودن زمینه تماشای پرندگان توسط شهروندان تهرانی کنند.
در برنامه ریزی هایی که برای این مراسم انجام گرفته، تلاش شده تا از ظرفیت های موجود در بخش تعاملات فرابخشی همانند سازمان محیط زیست و وزارت آموزش و پرورش، سازمان های مردم نهاد، دفاتر خدمات مسافرتی، اتحادیه ها، فعالان و علاقه مندان حوزه طبیعت گردی استفاده شود.
در مراسم روز پرنده نگری قرار است تا برنامه هایی با موضوعاتی از جمله حفاظت، توسعه پایدار، اطلاع رسانی، مشارکت و انتفاع جامعه محلی برگزار شوند.
دیدگاه جدید