ویدیو HD

کارناوال

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

07 تیر 1396

به روز رسانی

15 شهریور 1398

Photo by : Unknown

در این تصویر گوشه ای از جشنواره پالچی (Palkhi Festival) در هند را می بینید که حدود 1000 سال قدمت دارد. پیروان مذهبی در ماهاراشترا (Maharashtra) گرد هم می آیند و 23 روز را در عبادت به سر می برند. عکاس، ماهش لنکر (Mahesh Lonkar)، در این باره می گوید:

من به بالکن رفتم و نور زیبای زرد را دیدم. مردم با آواز خوانی و شور و شوقی خاص در حال خرید در اطراف معبد بودند و گویی خالق خود را سپاس می گفتند.

دیدگاه جدید

جدید ترین دیدگاه

ما در کارناوال به عنوان جامع‌ترین پلتفرم رزرو خدمات سفر و گردشگری در ایران، سفر را از لحظه‌ تصمیم‌گیری تا ثبت تجربه‌ای ماندگار معنا می‌کنیم؛ در این مسیر‍ ماموریت‌مان اراﺋــﻪ خدمات رزرو آسان، راهنمای واقعی و ترویج حال خوبی‌ست که با دعوت به حرکت، پویایی و شادی جمعی همراه باشد.

دسترسی سریع

عضویت در خبرنامه پیامکی (اطلاع از هدایا جشنواره‌ها و تخفیف‌ها)

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 00:00 بامداد:

021 9101 3530

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست