کارناوال - راهنمای سفر
ویدیو HD

یزدان مرشدزاده

انتشار

19 اسفند 1394

به روز رسانی

15 شهریور 1398

به نقل از خبرگزاری میراث فرهنگی : محمد اسماعیل اسماعیلی جلودار سرپرست هیات کاوش اضطراری درخیابان مولوی تهران از احتمال وجود تاریخ 10هزار ساله برای تهران خبرداد .

طبق گزارش های ارائه شده به چهاردهمین گردهمایی سالانه باستان شناسی ایران ، اسماعیلی تاکید کرد به استناد مطالعات انجام شده استقرار 7 هزار ساله در تهران به هیچ عنوان دور از انتظار نیست و می توان آن را تایید کرد . 

اسماعیلی در ادامه می افزاید : کاوش در  6ترانشه وجود محوطه‌ای باستانی ازدوران اسلامی و پیش از تاریخ را در محدوده چهارراه مولوی مطرح می‌کند و شواهد این ادعا آثار فرهنگی به دست آمده، مطالعات سالیابی انجام شده به روش ترمولومینسانس و مطالعات مقایسه‌ای است . کاوش در منطقه چهار راه مولوی با کشف قطعات سفال توسط مهسا وهابی دانشجوی کارشناسی ارشد باستان شناسی ضرورت یافت . 

این باستان شناس با توجه به این که در این منطقه 6 ترانشه انجام گرفت می گوید :  در ترانشه شماره یک آثار دوران پیش از تاریخ، شامل بقایای یک سازه حرارتی و بقایای یک تدفین به دست آمد .

اسماعیلی در ادامه اضافه می کند که : اسکلت تدفین متعلق به یک زن میانسال بود که همراه وی یک ظرف سفالی قرمز رنگ منقوش سبک دوره فلات قدیم (سیلک 1و2) به عنوان هدیه درون گور قرار داده شده بود .

به گفته ی اسماعیلی در ترانشه شماره 6 بر اساس مواد فرهنگی و نحوه شکل گیری نهشته‌های فرهنگی و طبیعی ، سه دوره قابل شناسایی است .

در ادامه می افزاید : مطالعات انجام شده در محدوده مربعی که از شمال خیابان مولوی ، غرب خیابان رئیس عبداللهی ، شرق خیابان صاحب جم و جنوب خیابان اردستانی را شامل می شود و در محدوده بیرونی ارگ صفوی منتهی الیه بازار سنتی تهران در بخش میدان امین السلطان دروازه شهرری یا شاه عبدالعظیم ، صورت گرفت و کاوش در 6 ترانشه وجود محوطه‌ای باستانی ازدوران اسلامی و پیش از تاریخ را مطرح می کند .

 به گفته اسماعیلی ، شواهد این ادعا آثار فرهنگی به دست آمده ، مطالعات سالیابی انجام شده به روش ترمولومینسانس و مطالعات مقایسه‌ای است .

اسماعیلی می افزاید : با این کاوش سابقه استقرار در محدوده شهری تهران که تا پیش از این بر اساس کاوشهای استاد کامبخش فرد به هزاره اول قبل از میلاد در قیطریه منسوب بود حداقل به هزاره پنجم پیش از میلاد یعنی هفت هزار سال قبل باز می گردد .

این باستان شناس در اخر می گوید : در صورت انجام مطالعات تکمیلی و با توجه به شواهد بدست آمده از ترانشه 6 این تاریخ می تواند اواخر هزاره هفتم و اوایل هزاره ششم پیش از میلاد را نیز شامل شود .

 

بانوی 7 هزار ساله تهرانی2
بانوی 7 هزار ساله تهرانی0
بانوی 7 هزار ساله تهرانی1

اخبار روز گردشگری را در کارناوال دنبال کنید …..

دیدگاه جدید

جدید ترین دیدگاه
اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و تمام خدمات گردشگری، همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 7.30 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست