ویدیو HD

یزدان مرشدزاده

انتشار

05 بهمن 1394

به روز رسانی

15 شهریور 1398

Photo by : Unknown

تارون چابرا 15 سال است که بر روی پروژه ی عکاسی در کشور هند کار می کند . عکس هایی که او تا به امروز گرفته هم زیبا هستند و هم نادر . با نگاه به عکس های این عکاس می توان به عمق فرهنگ و جشن های مذهبی این مردمان رفت و از زیبایی ها لذت برد . او درباره ی این عکس می گوید در خیابان ها راه می رفتم و عکاسی می کردم که ناگهان با هجوم مردم در خیابان ها مواجه شدم . مردمی که شاد بودند و آب و رنگ به یکدیگر پرتاب می کردند . با صدای بلند آواز می خواندند و می خندیدند . من تحت تاثیر قرار گرفتم و به جمع آن ها پیوستم و با قدرتی که این شور و حال به من داده بود توانستم این عکس زیبا را بگیرم . این عکس نشان دهنده ی زیبایی های جشن های این مردم است .

دیدگاه جدید

جدید ترین دیدگاه

ما در کارناوال به عنوان جامع‌ترین پلتفرم رزرو خدمات سفر و گردشگری در ایران، سفر را از لحظه‌ تصمیم‌گیری تا ثبت تجربه‌ای ماندگار معنا می‌کنیم؛ در این مسیر‍ ماموریت‌مان اراﺋــﻪ خدمات رزرو آسان، راهنمای واقعی و ترویج حال خوبی‌ست که با دعوت به حرکت، پویایی و شادی جمعی همراه باشد.

دسترسی سریع

عضویت در خبرنامه پیامکی (اطلاع از هدایا جشنواره‌ها و تخفیف‌ها)

تماس با کارناوال

پشتیبانی 7 صبح تا 1 بامداد:

021 9101 3530

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست