ویدیو HD

مهسا محرابی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

20 آبان 1395

به روز رسانی

15 شهریور 1398

محمدرضا کارگر، مدیرکل امور موزه‌های کشور خبر از برپایی نمایشگاهی از آثار تاریخی ایران در آلمان داد. او در این باره گفت که حدود صد قلم شی باستانی از مناطق کویری از جمله جیرفت در ماه مارس برای نمایش به آلمان فرستاده می شوند.

به نقل از خبرگزاری مهر؛ کارگر پیرامون این اتفاق به خبرزاری مهر این چنین توضیح می دهد:

این نمایشگاه نیز می‌تواند مانند نمایشگاه هفت هزار سال هنر ایران ابعاد جهانی داشته باشد و در قالب یک تور جهانی به کشورهای مختلف برود.

او صحبت هایش را این گونه ادامه داد:

ماه مارس مراسم افتتاح این نمایشگاه برپا می شود. این نمایشگاه بیانگر تمدنی است که یکی از ویژگی‌های آن خشک بودن این سرزمین است. این تمدن از جایی متولد شده که یک طرف آن خشکسالی و طرف دیگرش آب است. این نمایشگاه مفهومی است و هنوز برای آن نامی انتخاب نشده ولی مفهوم آن «آب و صحرا» خواهد بود.

او صحبت هایش را در حالی ادامه داد که به کیفیت برگزاری این نمایشگاه اشاره داشت:

کلیات آن در حال نهایی شدن است و حدود ۱۰۰ اثر تاریخی که شامل آثار تمدن‌های حاشیه کویر خواهد بود به نمایش گذاشته می‌شود.

آثار موزه ای ایران در راه آلمان

#اخبار روز گردشگری را در کارناوال دنبال کنید.

دیدگاه جدید

جدید ترین دیدگاه

ما در کارناوال به عنوان جامع‌ترین پلتفرم رزرو خدمات سفر و گردشگری در ایران، سفر را از لحظه‌ تصمیم‌گیری تا ثبت تجربه‌ای ماندگار معنا می‌کنیم؛ در این مسیر‍ ماموریت‌مان اراﺋــﻪ خدمات رزرو آسان، راهنمای واقعی و ترویج حال خوبی‌ست که با دعوت به حرکت، پویایی و شادی جمعی همراه باشد.

دسترسی سریع

عضویت در خبرنامه پیامکی (اطلاع از هدایا جشنواره‌ها و تخفیف‌ها)

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 23 شب:

021 9101 3530

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست