
مهسا محرابی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
14 آذر 1395
به روز رسانی
15 شهریور 1398
در جشنواره غذای مینسک پایتخت بلاروس، سفره ایرانی با حضور بانوانی از 40 کشور از جمله ایران، با مجموعه ای از سنتی ترین خوردنی های ایرانیان تاکنون بر پا شده است.
آن طور که ایرنا گزارش می دهد، سفره ایرانی که یکی از کامل ترین میزهای چیده شده در جشنواره غذایی مینسک بود از تغذیه از صبح تا شام، میان وعده ها، خشکبار و همچنین شربت ها و نوشیدنی های سالم تشکیل شده است.
در این برنامه که با مشارکت سفارت و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بلاروس برگزار شده، بانوان ایرانی سنگ تمام گذاشتند از میمهمانان با چای و دمنوش های ایرانی، نوشیدنی های سنتی و دسرها از جمله بستنی با بوی گلاب پذیرایی کردند.
چیزی که غرفه ی ایرانی را از سایرین متفاوت کرده، پخت پلو به شیوه ایرانی، انواع آش ها، کباب های منقلی، خورش ها و همچنین غذاهای سنتی مانند آبگوشت و خوراک ها در کنار عطر کوکو سبزی است که از چندین متر آنطرف تر به مشام می رسد.
و ام بیشترین استقبال از غذاهای ایرانی شامل فسنجان، قورمه سبزی با بیشترین خواستار، قیمه و همچنین زرشک پلو با مرغ می شود تا حدی که طرز تهیه ی آن ها برای راحتی بازدید کنندگان در اختیارشان قرار گرفت.
هدف از برگزاری این جشنواره، اشنایی با دیگر اقوام ها و فرهنگ غذایی کشورهای مختلف و ایجاد ارتباط متقابل فرهنگی و اجتماعی شهروندان کشورهای مختلف است.
جالب است بدانید که در این جشنواره، شرکت کنندگان ایرانی اطلاعات مختلفی از جمله در باره تاریخ و تمدن، آثار و جاذبه های تاریخی و گردشگری در باره ایران و پاسخ به پرسش ها را به صورت مکتوب یا شفاهی ارائه می کنند.
1 دیدگاه

رحمت
آخر این غذای مزخرف چی هست با آن شکل زشتش که اینقدر ازش تعریف می کنید ؟
15 آذر 1395