
یزدان مرشدزاده
انتشار
17 دی 1394
به روز رسانی
15 شهریور 1398
کتاب سه گانه ی ارباب حلقه ها اثری شاهکار از تالکین است که با خلق دنیایی تازه که نامش را سرزمین میانی نهاده شما را به یک سرزمین جادویی و پر از رمز وراز می برد . موجوداتی عجیب و گاهی ترسناک .
هابیت ها موجوداتی کوتاه قد و بامزه که در سرزمینی به نام شایر زندگی می کنند ، اِلف ها مردمانی از جنس شب که در استفاده از تیر و کمان ماهر هستند . اُرک ها موجوداتی زشت و بد فطرت که خادم نیرو های شر هستند . انسان ها نیز حضور پر رنگی در این مجموعه ی با ارزش دارند و داستان حول محور شخصیت های اصلی که انسان هستند می گذرد .
این سه کتاب به ترتیب در سال های 2001 ، 2002 و 2003 با کارگردانی پیتر جکسون پا به دنیای سینما گذاشتند و به سرعت میلیون ها دلار فروش کرد .
محل فیلم برداری کشور زیبا ی نیوزلند بود . کشوری که با دشت های سرسبز و پر از تپه اش ، رودخانه های بزرگ و خروشان و کوهستان های بی رحم و زیبایش بهترین مکان برای فیلم برداری بوده است .
از شمال به سمت جنوب ماتاماتا ، ولینگتون ، نلسون ، کانتربری ، مکنزی ، دریاچه های جنوبی و فیورد لند مناطقی بودند که فیلم برداری و ساخت فیلم در آن مناطق انجام گرفت .
همراه ما باشید تا به این سرزمین اسرار آمیز و زیبا سفر کنیم .
1) Matamata , North island | ماتاماتا ، شمال جزیره
ماتاماتا منطقه ای بود که سرزمین آدم کوچولو ها ، هابیت ها در آن به تصویر کشیده شد . این منطقه به دلیل وضعیت جغرافیایی خاص بهترین گزینه می توانسته باشد و به توصیف های کتاب بسیار نزدیک بوده است .
یکی از شهر های هابیت ها که هابیتون نام داشت در این منطقه ساخته شد و امروزه گردشگران زیادی به این منطقه می آیند .
اگر به هابیت ها علاقه مند هستید و می خواهید درباره ی آن ها بیشتر بدانید ، کارناوال شما را به مطالعه ی این مطلب در باره ی محل رندگی هابیت ها دعوت می کند .
در وصف سرزمین هابیت ها :
" از آن دشت های پر دشت
می آید بوی خوشی و شادی
مردمانی کوچک ، با دل هایی بزرگ "
به سرزمین هابیت ها سفر کنید ...
راه ها ی زیادی برای رسیدن به این سرزمین جادویی دارید که هم با تور می توانید به سفر بروید و هم به تنهایی .
1) از شهر اوکلند 2 ساعت با اتومبیل زمان می برد تا به مقصد برسید ، وارد جاده ی sh1 به سمت تیرائو شوید و سپس به سمت چب بپیچید و وارد جاده ی sh27 شوید .
2) اگر با هواپیما به سمت شهر همیلتون بروید ، فاصله ی شما تا ماتاماتا فقط 30 دقیقه خواهد بود .
3) سرویس های عمومی که همه روزه شما را می توانند به ماتاماتا برسانند .
2) Wellington | ولینگتون
باغ های ایزنگارد ، رودخانه ی آندووین ، خانه ی اِلروند در ریوندل ، جنگل های ازگیلیات و مسیر های مرگ همگی در ولینگتون فیلم برداری شده اند . بهترین منطقه ای که در فیلم زیاد دیده شد کوه ویکتوریا بوده است که مسیر پیاده روی تا خود شهر اصلی دارد .
در یکی از سکانس های فیلم هابیت ها از ترس برخورد با سواران سیاه پنهان می شوند ، این بخش در مناطق جنگلی کوه ویکتوریا فیلم برداری شده است . رود هوت در همین منطقه واقع شده که صحنه ی خروش رود به دست بانوی اِلف بیانگر زیبایی این رود خروشان می باشد . رود هوت در پارک نور ماه و توتارا در دل دشت ها به سمت جلو حرکت می کند تا به دریاچه ای و یا رود خانه ی دیگری بپیوندد .
منطقه ی پارک کایتوکه تبدیل به ریوندل و خانه ی اِلروند شد ( الروند یکی از پادشاهان اِلف بود ) که رود های فراوانی گرداگردش جمع شده بودند و صحنه ای رویایی را ساخته بودند .
به سرزمین رودخانه ها سفر کنید
شهر ولینگتون و مناطق اطرافش در دنیا مشهور هستند و راه های زمینی و هوایی زیادی برای سفر به این منطقه وجود دارد .
1) چندین خط هوایی بین المللی به فرودگاه این شهر دسترسی دارند و همینطور یک فرودگاه محلی نیز برای هواپیما های کوچک ساخته شده است .
2) شما بوسیله ی اتومبیل هم می توانید از طرق جاده ی sh2 به منطقه دسترسی داشته باشید .
3) South Island , Nelson | جنوب جزیره ، نلسون
در این جا بود که 9 حلقه و ارباب همه ی حلقه ها ساخته شد . این منطقه ی زیبا را شما می توانید سوار بر هلیکوپتر تماشا کنید و دیدی مثل عقاب برای دیدن داشته باشید . یکی از زیبا ترین نقاط در کشور نیوزلند به شمار می آید ، کوه ها در کنار دریاچه منظره ای بسیار رویایی را بوجود می آورند .
شما از روی 3 پارک ملی بزرگ عبور خواهید کرد ، آبل تاسمان ، دریاچه های نلسون و کاهورانگی .
به سرزمین حلقه ها سفر کنید
1) شما می توانید پرواز مستقیمی به فرودگاه نلسون داشته باشید .
2) شما از طریق جاده ی sh6 نیز می توانید به این منطقه دسترسی داشته باشید .
4) Edoras | ادوراس
کوه های ساندی در فیلم به عنوان منطقه ای کوهستانی به نام ادوراس در نظر گرفته شد . و سرزمین رُهان در این جا قرار داشت . این سرزمین خانه ی مردمانی جنگجو بود که در اسب سوارس بسیار ماهر بودند . این مردمان را روهیریم خطاب می کردند و خوب سیرت به حساب می آمدند که با موهایی طلایی و بلند در دشت های سرزمین خود سوار بر اسب هایشان زندگی می کردند .
ساخت این لوکیشن که شهری کوچک به همراه قلعه ای باید در ارتفاعات ساخته می شد چندین ماه طول کشید ، حدود 9 ماه .
این شهر به همراه قلعه اش هنوز پا برجاست و مظهر قدرت این مردمان شجاع است .
شما میتوانید در قسمت پایینی شهر و کمی دور تر ماشینتان را پارک کنید و سپس با پای پیاده به شهر برسید .
در وصف رُهان :
" مردمانی سوار بر اسب
شمشیر به دست
به همراه درفش های رنگینشان
در پی جنگ با دشمنان
به سوی نور می شتابند "
به رُهان سفر کنید
برای سفر به این منطقه باید مسیر طولانی را طی کنید . چندین راه مقابل شماست .
1) بوسیله ی هواپیما شما می توانید به ولینگتون سفر کنید و از آن جا به رُهان بروید .
2) شما از طریق جاده ی sh1 با اتومبیلتان به پایین کوه خواهید رسید و بقیه راه تا شهر را باید با پای پیاده طی کنید .
5) Pelennor Fields | زمین های پلنور
در فیلم چندین نبرد بزرگ در این جا اتفاق افتاد و فیلم برداری شد . هنگامی که سپاهیان گوندور و رهان در کنار یکدیگر به جنگ با بدی و شر رفتند و در نهایت پیروز شدند . این منطقه از نیوزلند بسیار شبیه به توصیف های درون کتاب بوده است و برای همین مورد توجه قرار گرفت .
زمین های این منطقه خصوصی هستند ولی شما می توانید به همراه تور های گردشگری وارد زمین ها شوید و حس و حال آن نبرد بزرگ را تجربه کنید .
در وصف نبرد بزرگ :
" شیپور ها به صدا در می ایند
ترسی در دل همگان است
ترسی خاموش از جنس سیاهی
ما به دنبال نور می رویم و این سیاهی درون دل هایمان را نابود می کنیم
باشد که قدرت و پیروزی همواره با ما باشد "
به پلنور سفر کنید
1) شما ابتدا باید به فرودگاه کریست چرچ برسید و از آن جا به سمت پلنور حرکت کنید .
2) از طریق جاده ی sh1 باید به سمت واشدایک حرکت کنید و سپس از سمت چپ وارد جاده ی sh8 شوید با ادامه دادن همین جاده به پلنور خواهید رسید .
6) Fiordland | فیوردلند
این منطقه ی زیبا دارای رودخانه هایی است که از میان جنگل و کوه ها می گذرد . در طول فیلم جنگل فنگورن در این جا واقع شده است که قدیمی ترین جنگل و مرموز ترین هم هست .
موجوداتی به نام اِنت در این جنگل زندگی می کنند . درختانی عظیم الجثه که سخن می گویند و راه می روند و در کنار نیروی نیکی با شر مقابله می کنند . مهربان هستند و به زبان خاص خود سخن می گویند . همگی عمری چند هزار ساله دارند و از زمان شکل گیری سرزمین میانه ریشه های خود را در زمین فرو کرده اند .
زمانی که به جنگل می رسید متوجه عظمت و کهن سالی آن خواهید شد و مکان خوبی برای عکاسی خواهد بود .
در وصف جنگل فنگورن :
" درختانی سترگ
ریشه در خاک دوانیده اند
در انتظار تغییر نشسته اند
آن ها زنده هستند "
به جنگل فنگورن سفر کنید
1) اگر پرواز با هواپیما را انتخاب می کنید ابتدا باید به فرودگاه دوندین بروید و سپس از آن جا به سمت فنگورن حرکت کنید .
2) شما از طریق جاده ی sh94 پس از دو ساعت رانندگی مداوم به جنگل و مناطق اطراف خواهید رسید .
ویدیویی از سرزمین ارباب حلقه ها
سخن اخر ...
همیشه به دیگران نیکی کن و به خاطر بسپار که تاریکی همیشه در کمین تو است .
1 دیدگاه

بسيار جالب بود ، لذت بردم با تشكر از شما
03 تیر 1399




































