ویدیو HD
زينب شيرازی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

06 اردیبهشت 1398

به روز رسانی

15 شهریور 1398

ویزای دانشجویی کانادا یا ویزای تحصیلی کانادا یکی از پرطرفدارترین مواردی است که دانشجوهای ایرانی به دنبال دریافت آن هستند. یعنی بسیاری از کاربران ما تمایل دارند تا با مدارک و شرایط ویزای دانشجویی کانادا آشنا شوند و از هزینه های آن بدانند. ما نیز در این مقاله به هزینه ویزای کانادا در سال 2019 و دیگر موارد لازم پرداخته ایم. 

مراحل پیش از دریافت ویزای تحصیلی

ویزای دانشجویی

باید بدانید پیش از آن که به سراغ سفارت کانادا بروید و برای ویزای دانشجویی اقدام کنید، لازم است مراحلی را پشت سر بگذارید. از آن جمله دریافت پذیرشی از دانشگاهی معتبر و کانادایی است. برای آن که از ریز این مراحل و هزینه هایش آگاه شوید، مراحل مهاجرت دانشجویی به کانادا را بخوانید.

ویزای دانش آموزی

به زودی مراحل پیش از دریافت ویزای دانش آموزی را نیز منتشر خواهیم کرد. 

Photo by : Unknown

ویزای دانشجویی کانادا

توجه داشته باشید که برخی افراد برای تحصیل در کانادا نیازی به دریافت ویزا ندارند که از آن جمله دانشجویانی با دوره تحصیلی کمتر از 6 ماه هستند. یعنی اگر دوره تحصیلی کوتاه است، نیازی به دریافت ویزای تحصیلی کانادا ندارید. در غیر این صورت باید مراحل زیر را دنبال کنید:

1- مراجعه به وبسایت مهاجرت کانادا

به محض آن که نامه پذیرش را از سمت دانشگاه گرفتید، لازم است برای ویزای دانشجویی کانادا اقدام کنید. خوب است بدانید در وبسایت های کانادایی و در کشور کانادا، به ویزای تحصیلی، جواز تحصیلی نیز می گویند. 

هزینه ویزا: 

150 دلار کانادا
(1,425,000تومان)

وبسایت: پیش از خروج از کشور، به وبسایت رسمی مهاجرت کانادا یا (CIC) سری بزنید و با ارائه مدارک خواسته شده، برای ویزای تحصیلی اقدام کنید. 

مدارک لازم برای ویزای تحصیلی کانادا:

  1. فرم تکمیل شده ویزای تحصیلی
  2. فیش واریز هزینه ویزای تحصیلی
  3. نامه اصلی پذیرش از دانشگاه 
  4. پاسپورت با اعتبار کافی (هنگام بازگشت به ایران باید از اعتبار پاسپورت‌تان حداقل 6 ماه باقی مانده باشد.)
  5. دو عکس جدید با سایز پاسپورت با درج نام و تاریخ تولد فرد در پشت آن ها
  6. مدارکی مبنی بر تمکن مالی برای پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی در کانادا؛ برای زندگی در ایالت کبک ماهانه بیش از 
    917 دلار کانادا
    (8,711,000تومان)
    و برای زندگی در سایر ایالت ها، ماهانه بیش از 
    833 دلار کانادا
    (7,913,000تومان)
    بودجه نیاز است. در این مدارک شما باید نشان دهید حداقل توانایی پرداخت هزینه های 1 سال را دارید.
  7. گواهی عدم سوء پیشینه 
  8. اگر قصد تحصیل در کبک را دارید، لازم است مدارک‌تان علاوه بر ترجمه انگلیسی، ترجمه فرانسوی هم داشته باشند. همچنین به گواهینامه certificat d'acceptation du Québec و کپی تائید شده مدارک احتیاج دارید. گواهینامه certificat d'acceptation du Québec، نشان می دهد که دانشگاه شما در ایالت کبک از دید دولت کانادا معتبر شناخته می شود. 

در رابطه با ویزای تحصیلی کانادا لازم است به نکات زیر توجه کنید:

  • خوب است بدانید بنابر جدیدترین قوانین ویزای کانادا، در صورتی که یکی از اعضای خانواده شما در کانادا مشغول به کار است و یا برای دریافت ویزای کاری درخواست داده، به ویزای تحصیلی شما در عرض دو هفته رسیدگی می شود.
  • توجه داشته باشید که برای دریافت ویزا و در مصاحبه لازم است که کارمند سفارت کانادا را در رابطه با ترک کشور کانادا و برگشت به کشور خود پس از اتمام دوره تحصیلی، قانع کنید. داشتن برنامه تحصیلی دقیق یا به اصطلاح Plan Study در این زمینه بسیار موثر است. 
  • برای درخواست ویزای دانشجویی می توانید به صورت آنلاین و یا حضوری اقدام کنید. از آن جا که کانادا در ایران سفارتی ندارند، توصیه ما آن است که روش آنلاین را انتخاب کنید.
  • دانشجوهای ایرانی برای درخواست ویزای دانشجویی نیازی به دریافت بیمه سلامت ندارند.
  • ایرانی ها برای درخواست ویزای دانشجویی نیازی به ارائه مدارک تسلط به زبان انگلیسی را ندارند؛ اما محض احتیاط خوب است یکی از 3 مدرک IELTS، Cambridge English: Advanced و یا TOEFL را داشته باشند. 
  • دانشجوهای ایرانی برای مهاجرت تحصیلی خود الزامی به باز کردن حساب بانکی با سقف برداشت محدود ندارند. 
  • همچنین توجه داشته باشید در صورتی که می خواهید تحصیلات خود را ادامه دهید، دانشگاه خود را عوض کنید و یا طول مدت تحصیل را افزایش دهید، لازم است برای تجدید ویزای تحصیلی خود اقدام کنید. 
  • زمان اعتبار ویزای دانشجویی برابر با ترم های تحصیلی + 3 ماه اضافه تر است. 

2- مصاحبه و جلسه ثبت اطلاعات بیومتریک

برای مصاحبه حضوری و ثبت اطلاعات بیومتریک لازم است به سفارت کانادا در یکی از کشورهای همجوار مانند ترکیه یا ارمنستان بروید. البته توصیه مسئولان کانادایی، کشور ترکیه است.

هزینه ثبت اطلاعات بیومتریک: 

85 دلار کانادا
(807,000تومان)

3- زمان بررسی درخواست

در مجموع روند بررسی درخواست های ویزای تحصیلی تا 90 روز زمان می برد که البته در مواردی زودتر هم انجام می شود. بنابراین لازم است با توجه به این بازه، برای ورود به دانشگاه برنامه ریزی کنید. یعنی درخواست ویزا را به لحظات آخر موکول نکنید، چرا که ممکن است از ترم تحصیلی و درس های خود عقب بمانید. 

Photo by : Unknown

ویزای دانش آموزی کانادا

تمام دانش آموزانی که به قصد تحصیل شش ماهه یا بیشتر به کشور کانادا مهاجرت می کنند، باید برای ویزای دانش آموزی اقدام کنند. این موضوع شامل بچه هایی که به همراه خانواده به کانادا مهاجرت می کنند هم می شود. منظور از دانش آموزان در این جا، بچه های 5 و 6 سال تا 18 و 19 سال است. تعیین محدوده دقیق بسته به ایالت مورد نظر در کانادا دارد. 

هزینه ویزا: 

150 دلار کانادا
(1,425,000تومان)

مدارک: 

  • نامه پذیرش از مدرسه (نامه اصلی یا نسخه الکترونیکی)
  • پاسپورت معتبر
  • مدارک حمایت مالی از کودک (گردش حساب پدر و مادر و یا سرپرست قانونی)

توجه داشته باشید که در ارائه این مدارک و یا الزام دریافت ویزای دانش آموزی، استثنائاتی وجود دارد که باز کردن و توضیح دادن هر یک از حوصله مخاطبان این مطلب خارج است.

سخن آخر

با هم شرایط تقاضای ویزای دانشجویی کانادا را بررسی کردیم و دیدیم باید چه مدارکی را حاضر کنیم. 

شما از این مدارک و شرایط مطلع بودید؟

دیدگاه ها و تجربه های خود را با ما در میان بگذارید. 

دوستان عزیز کارناوالی

برای دریافت مشاوره رایگان مهاجرت، این فرم کارناوال را تکمیل کنید.

مشاوران و متخصصان ما، در اولین فرصت پرونده و امکان مهاجرت‌تان را بررسی می کنند و با شما تماس می گیرند. 

فرم مشاوره مهاجرت

کلیه حقوق مادی و معنوی برای کارناوال محفوظ است. استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط کارناوال امکان پذیر است.