کارناوال - راهنمای سفر
ویدیو HD
زينب شيرازی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

06 آبان 1398

به روز رسانی

06 آبان 1398

مهاجرت به اسپانیا، مانند مهاجرت به هر کشور اروپایی دیگر، دشواری های خاص خودش را دارد. به همین دلیل در این مقاله به طور کلی شما را با انواع راه های مهاجرت به این کشور آشنا می کنیم. به طور مثال چند و چون مهاجرت به اسپانیا از طریق کار را توضیح داده و گفته ایم اگر سرمایه هنگفتی داشته باشید، مهاجرت به اسپانیا از طریق سرمایه گذاری به چه شکل است. در نهایت هر سوالی برای شما پیش آمد، کافیست آن را با ما در میان بگذارید تا شما را دقیق تر راهنمایی کنیم. برای مهاجرتی بی دردسر، همراه کارناوال باشید. 

در ادامه خواهید خواند...

  1. ویزای اسپانیا برای مهاجرت 
  2. مراحل دریافت ویزای اسپانیا
  3. روش های مهاجرت به اسپانیا
  4. اقامت دائم اسپانیا
  5. دریافت تابعیت و پاسپورت اسپانیا
  6. نکات مهم برای مهاجرت به اسپانیا
  7. نگاهی کلی بر مهاجرت به اسپانیا
Photo by : Unknown

روش های مهاجرت به اسپانیا

برای مهاجرت به اسپانیا راه های مختلفی وجود دارد که آسانی یا سختی هر یک به شرایط متقاضی بستگی دارد. سرمایه لازم و البته سرعت مهاجرت در هر یک از این راه ها متفاوت است که در ادامه با آن آشنا می شویم:

1- مهاجرت تحصیلی

می توان گفت یکی از کم هزینه ترین و ساده ترین روش های مهاجرت به اسپانیا، مهاجرت تحصیلی است. چرا که در این روش نیازی نیست سرمایه کلانی داشت و یا نیازی نیست تخصص ویژه ای در زمینه کاری داشته باشید. کافیست بتوانید هزینه های تحصیل و زندگی دانشجویی در اسپانیا را بپردازید.

هزینه ها:

  • هزینه تحصیل: بسته به دانشگاه بین 750 یورو(10,716,000تومان) تا 20,000 یورو(285,784,000تومان)
  • برای هزینه های زندگی در اسپانیا بسته به نوع خرجکرد و شهر ِمقصد، سالانه حدود 10,000 یورو(142,892,000تومان) لازم است.

مدارک لازم:

  • نامه پذیرش از دانشگاه
  • تمکن مالی برای پرداخت شهریه دانشگاه و زندگی در اسپانیا
  • مدارک شناسایی معتبر
  • بیمه سلامت

2- مهاجرت کاری

دیگر روش محبوب برای مهاجرت به اسپانیا، مهاجرت کاری است. البته چیزی که این روش را سخت و دشوار می کند، مراحل پیچیده و کاغذبازی های بی شمار است که وجود وکیل و مشاوری متخصص، کار را راحت تر می کند. شما در این روش، بیش از هر چیزی باید تخصص ویژه ای در شغل خود داشته باشید تا بتوانید در کنار سابقه کار قابل قبول، یک کارفرما را متقاعد کنید تا شما را استخدام کنند. 

مدارک لازم:

  • نامه استخدام
  • تمکن مالی برای پرداخت هزینه های زندگی در اسپانیا (اقامت، خورد و خوراک و ...)

3- مهاجرت از طریق سرمایه گذاری

اگر فکر اقتصادی پویا و سرمایه لازم را دارید و تا به حال برای خودتان کار می کردید؛ بهترین روش را انتخاب کرده اید. در این روش شما می توانید با ثبت شرکت یا راه اندازی یک کسب و کار، فرآیند مهاجرت به اسپانیا را طی کنید. 

شرایط لازم:

  • سرمایه لازم برای راه اندازی شرکت یا کار جدید
  • بیزینس پلن
  • تمکن مالی برای تامین هزینه های شخصی: برای متقاضی 2,130 یورو(30,436,000تومان) و برای هر یک از اعضای خانواده 500 یورو(7,144,000تومان)

4- مهاجرت با ویزای طلایی اسپانیا یا خرید خانه

اگر سرمایه قابل توجهی دارید، می توانید با خرید ملک مسکونی یا تجاری در این کشور زیبا، آرزوی مهاجرت به اسپانیا را محقق کنید و اقامت موقت این کشور را از آن خود کنید. در این روش، ویزای طلایی معروف (Golden Visa) به شما تعلق می گیرد. اگر هدف شما مهاجرت موقت به اسپانیاست، می توانید با در دست داشتن ویزای طلایی، هر زمان که اراده کردید از اسپانیا خارج شوید و محدودیتی برای ماندن در این کشور ندارید. اما اگر قصد دارید تا با این ویزا به تابعیت اسپانیایی دست پیدا کنید، باید بیشتر از 183 روز را در این کشور بگذرانید. 

حداقل سرمایه لازم: 500,000 یورو(7,144,611,000تومان)

5- مهاجرت با تمکن مالی

اگر سرمایه شما به قدری است که احتیاجی به کار کردن ندارید و به راحتی هزینه های بالای زندگی را می پردازید، می توانید از این مزیت برای مهاجرت به اسپانیا استفاده کنید. کافیست مدارکی را نشان دهید که میانگین وضعیت حساب بانکی شما چقدر است، سپس اقامت موقت اسپانیا را دریافت می کنید. 

حداقل سرمایه لازم: سالانه 25,560 یورو(365,232,000تومان) برای متقاضی اصلی و 6,390 یورو(91,308,000تومان) به ازای هر یک از همراهان

6- مهاجرت افراد بازنشسته

اگر حقوق بازنشستگی شما به قدری است که بتوانید با احتساب به آن هزینه های زندگی در اسپانیا را بپردازید، بهترین روش را برای خودتان انتخاب کرده اید. کافیست فیش حقوقی و مدارکی از گردش حساب‌تان نشان دهید که کل حقوق بازنشستگی شما کافی است. 

حداقل حقوق سالانه: 25,560 یورو(365,232,000تومان) برای متقاضی اصلی و 6,390 یورو(91,308,000تومان) به ازای هر یک از همراهان

7- مهاجرت با ازدواج

یکی از راه های موردعلاقه جوانان برای مهاجرت، ازدواج است. اما باید بدانید این پروسه به آن آسانی که به نظر می رسد نیست و چالش های زیادی پیش روی شماست. چرا که بسیاری از متقاضیان مهاجرت از ازدواج سوری استفاده می کنند و بنابراین اگر شما واقعا قصد ازدواج دارید، باید با مدارک بسیار و مصاحبه های مختلف نشان دهید که رابطه خوبی با نامزد اسپانیایی خود دارید و برای آینده برنامه ریزی کرده اید. به این ترتیب اول از همه نامزد شما باید به سفارت اسپانیا درخواست دهد و سپس باقی مراحل را با هم طی کنید.

در ضمن لازم است نامزد اسپانیایی شما بتواند مدارکی از سرمایه کافی خود ارائه دهد تا نشان دهد می تواند هزینه های زندگی شما  را هم بپردازد. اگر همه مدارک تکمیل شود و سفارت هم اطمینان پیدا کند، سپس می توانید به اسپانیا بروید و زندگی خود را آغاز کنید.

مزیت این روش این است که شما پس از یک سال می توانید برای دریافت تابعیت اسپانیا درخواست دهید. 

Photo by : Unknown

ویزای اسپانیا برای مهاجرت

برای اقامت بیش از 90 روز و زندگی در اسپانیا، باید ویزای بلند مدت این کشور را داشته باشید. این ویزا به شما اجازه می دهد تا به مدت یک سال در کشور اسپانیا بمانید. نوع ویزایی که شما باید برای آن اقدام کنید، بستگی به هدف مهاجرت‌تان دارد. به طور مثال اگر به قصد تحصیل به اسپانیا می روید، باید برای ویزای تحصیلی درخواست دهید.

انواع ویزای بلند مدت اسپانیا:

  • ویزای تحصیل
  • ویزای کار
  • ویزای طلایی | Golden Visa: مخصوص خرید ملک در اسپانیا
  • ویزای سرمایه گذاری و خوداشتغالی
  • ویزای همراهی: مخصوص همسر و فرزندان زیر 18 سال که می خواهند همراه سرپرست خانواده خود مهاجرت کنند. 
  • ویزای بازنشستگی

اشتباه نکنید! ویزای بلند مدت اسپانیا با ویزای شینگن متفاوت است و اصولا شما با ویزای شینگن نمی توانید به هیچ کشوری از جمله اسپانیا مهاجرت کنید.

مراحل دریافت ویزای اسپانیا

در اولین قدم برای گرفتن ویزای اسپانیا باید فرم درخواست ویزا را پر کنید، سپس از سفارت این کشور در ایران وقت بگیرید و بعد همراه سایر مدارک لازم به سفارت ببرید. برای دریافت انواع ویزای اسپانیا، می توانید روی کارناوال حساب کنید و صفر تا صد این کار را به ما بسپارید، کافیست این فرم را پر کنید. 

Photo by : Unknown

اقامت دائم اسپانیا

در اغلب کشورهای اروپایی، با 4 تا 5 سال زندگی می توانید اقامت دائم آن جا را به دست آورید و یک سال بعد برای دریافت تابعیت اقدام کنید؛ اما در اسپانیا روال متفاوتی پیش روی شماست. در اسپانیا شما با 5 سال اقامت موقت، اقامت دائم را به دست می آورید. 

دریافت تابعیت و پاسپورت اسپانیا

اگر به دنبال تابعیت اسپانیا هستید، نیاز است صبور باشید؛ چرا که باید در مجموع 10 سال در اسپانیا زندگی کنید تا بتوانید پاسپورت این کشور را از آن خود کنید. 

نکات مهم برای مهاجرت به اسپانیا

  • پس از قبول شدن درخواست مهاجرت شما باید حتما در زمانی که سفارتخانه به اطلاعتان می رساند (اغلب 50 روز) وارد اسپانیا شوید.
  • اغلب مهاجران اسپانیا تا 1 سال حق خروج از کشور را ندارند بنابراین این موضوع را در نظر داشته باشید.
  • شماره ان آی ای (NIE): یکی از اولین کارهایی که پس از مهاجرت به اسپانیا باید انجام دهید، گرفتن شماره NIE است. کسانی که این کد را دارند می توانند در این کشور به خرید ملک، پرداخت مالیات، ایجاد کسب و کار، افتتاح حساب بانکی و اموری از این قبیل بپردازند. 
Photo by : Unknown

مشاوره رایگان کارناوال برای مهاجرت به اسپانیا

برای ساختن خانه دوم به اسپانیا فکر می کنید؟ فرقی نمی کند کدام راه مدنظر شماست، مشاوران کارناوال می توانند وضعیت‌تان را بررسی کنند و به شما بگویند بهترین روش برای شما کدام است. کافیست فرم زیر را تکمیل کنید تا برای مشاوره رایگان با شما تماس گرفته شود. 

فرم مشاوره مهاجرت

کلیه حقوق مادی و معنوی برای کارناوال محفوظ است. استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط کارناوال امکان پذیر است.