نظرسنجی سرویس جدید کارناوال

کارناوال - راهنمای سفر
ویدیو HD
بهاره فلاح

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

15 آبان 1396

به روز رسانی

15 شهریور 1398

ایران سرزمینی پربرکت است و این را می شود از نعمت های رنگارنگی که در گوشه و کنارش جا خوش کرده اند، فهمید. فرقی نمی کند که چه زمانی از سال باشد؛ چرا که این زمین، داغی آفتاب و سرما و یخبندان نمی شناسد و در هر صورت رسم دست و دلبازی را به جای آورده و هر آنچه دارد را تقدیم ساکنان این دیار می کند. در هر نقطه از کشورمان می توانید شاهد این گشاده دستی زمین باشید؛ شالیزارها در شمال، نخلستان ها در جنوب، گیاهان دارویی در مناطق کوهستانی و هزاران هزار نعمت دیگر، همگی حکایت از برکت بی پایان این مرز و بوم دارند.

امروز می خواهیم به شرق کشور عزیزمان برویم و شاهد جلوه ای زیبا از برکات سرشار این خاک باشیم. راهی خراسان جنوبی می شویم و خودمان را به حوالی شهر بیرجند می رسانیم تا طعم ترش زرشک را در دهانمان مزه مزه کنیم. استان خراسان جنوبی سطح وسیعی از باغ های زیر کشت زرشک را در خود دارد و با تولید سالانه 18 هزار تن محصول، بیش از 98 درصد زرشک ایران را روانه ی بازار می کند.

عکاس هنرمند، مجتبی گرگی وارد جمع گرم کشاورزان پرتلاش شده تا زیبایی ها و سختی های کار آن ها را از نظر بگذراند و لحظه لحظه ی برداشت زرشک را ثبت کند. ما هم می خواهیم آلبوم تصاویر این عکاس را ورق بزنیم و در این تجربه متفاوت با او سهیم شویم. شما هم بار سفر ببندید و با کارناوال برکت ترش این سرزمین را بچشید.

Photo by : Unknown

1- تن پوشی از زرشک بر تن زمین

Photo by : Unknown

2- برکتی ترش و رنگین

زرشک درختچه‌ای تیغدار است که طول آن به ۱ تا ۵ متر می رسد و چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد و برگ‌های آن بیضی شکل است.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

3- کار و تلاش آغاز می شود...

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

4- مگر می شود از چشیدن طعم زرشک تازه گذشت؟

زرشک میوه ای پرخاصیت است؛ این خوراکی خوشمزه موجب تقویت قلب و کبد می شود و درد مفصلی روماتیسم و تورم را تسکین می دهد. زرشک یک آنتی بیوتیک گیاهی نیز به شمار می رود و می تواند عفونت ها را بهبود ببخشد.

Photo by : Unknown

5- تلاش و کوشش، زن و مرد نمی شناسد...

Photo by : Unknown

6- کوچکترها هم دست به کار می شوند...

Photo by : Unknown

7- گوشه ای از این برکت بی پایان

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

8- هنرنمایی پاییز و گشاده دستی زمین

Photo by : Unknown

9- نعمات زمین تمامی ندارند...

Photo by : Unknown

10- طعم ترش را به خانه می بریم

زرشک تنها به صورت تازه و آبدار مصرف نمی شود بلکه نوع خشک شده آن نیز روانه ی بازار می شود و در طول سال مورد استفاده قرار می گیرد. برای همین بخشی از زرشک ها به صورت صنعتی در کارگاه ها و یا سنتی در خانه ها خشک می شوند.

Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

11- پرندگان هم سهم خود را بر می دارند

Photo by : Unknown

12- دسترنجم را در دستانم گرفته ام

Photo by : Unknown

13-به سجده در می آیم تا شکر نعمت به جای آورم

Photo by : Unknown

14- یک، دو، سه، سیب...

Photo by : Unknown

سخن آخر

با هم سفری به شرق ایران داشتیم و گشاده دستی زمین این خطه را به چشم دیدیم. یادمان نرود که قدم به قدم این خاک پر از نعمت است و باید آن ها را سپاسگزار بود.

از طعم ترش این تصاویر لذت بردید؟

آیا تا به حال شاهد برداشت محصول در ایران بوده اید؟

تجربیات و نظرات خود را با ما در میان بگذارید.

کلیه حقوق مادی و معنوی برای کارناوال محفوظ است. استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط کارناوال امکان پذیر است.