کارناوال - راهنمای سفر

روستای کندلوس نوشهر

استان مازندران، شهرستان نوشهر، بخش کجور، دهستان زانوس رستاق، روستای کندلوس

4.7

از 5 امتیاز

میانگین نظرات 6 کاربر

گالری تصاویر

مدت پیشنهادی بازدید

4 تا 24 ساعت

ساعت دسترسی

امروز جمعه 24 ساعته

هزینه ورودی

رایگان

همه چیز درباره روستای کندلوس نوشهر

چرا بازدید کنیم؟

نقد و بررسی کارناوال

کجاست؟

نقشه و مسیر

آقام چی گفتن؟

نظرات کاربران

سوالی دارید؟

پرسش و پاسخ

نقد و بررسی کارناوال

کارناوال

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

06 اردیبهشت 1399

به روز رسانی

11 تیر 1399

معرفی /

روستای کندلوس نوشهر | ییلاق چهارهزار ساله مازندران

به جاده چالوس می‌زنیم و به دیدن یکی از روستاهای شمال ایران می‌رویم. می‌خواهیم روستای کندلوس را به شما معرفی کنیم؛ ییلاقی 4000 ساله در مازندران که علاوه بر پیشینه غنی، طبیعت زیبایی نیز دارد. در این مطلب شما را با دیدنی های کندلوس آشنا می‌کنیم، در مورد اقامت در کندلوس اطلاعاتی را به شما می‌دهیم و راه دسترسی به این روستا را بیان می‌کنیم. همراه ما باشید.

چرا روستای کندلوس؟


  • روستای کندلوس سکونتگاهی با قدمت 4000 سال است و ارزش تاریخی فراوانی دارد.
  • جلوه‌های طبیعی این روستا بسیار دیدنی هستند و طبیعت شگفت‌انگیز آن حال خوبی را برای‌تان به ارمغان می‌آورد.
  • این روستا نخستین موزه روستایی جهان را در خود جای داده است و به شما امکان بازدید از قدیمی‌ترین آثار و اشیای منطقه از هزاره دوم قبل از میلاد تا دوره قاجار را می‌دهد.
  • وجود امکانات گردشگری بسیار مناسب و پاکی روستا از دلایلی است که می‌تواند کندلوس را به عنوان یک مقصد مناسب برای سفرهای خانوادگی و دوستانه مطرح کند.
Photo by : Unknown

آشنایی با روستای کندلوس

کمی آن طرف‌تر از شهر مرزن‌آباد و بر دامنه‌های البرز مرکزی، روستایی به نام کندلوس با جلوه متفاوتش خودنمایی می‌کند. این روستا 4000 سال قدمت دارد و یکی از ییلاق‌های مازندران محسوب می‌شود. فضای سنگ‌فرش شده روستا و طبیعت چشم‌‌نواز آن دنیایی متفاوت را در اینجا ایجاد کرده و وجود نخستین موزه روستایی جهان با آثاری شگفت‌انگیز و کمیاب و حتی نایاب، بر جذابیتش افزوده است. به هر جای این روستا که بروید فضا عاری از هرگونه زباله است و هیچ پوششی از آلودگی بر تن روستا دیده نمی‌شود. این تصویر زیبا حکایت از تلاش ساکنان آن برای پاکیزه نگه‌داشتن محل سکونت‌شان دارد. این روستا محله‌های مختلفی را از جمله درزی‌کلا، ملاکلا، جورسری، جیرسری، بنیم سری و سری‌دله دربرمی‌گیرد و مردم هر محله به شایستگی از مهمانان روستا پذیرایی می‌کنند.

دیدنی های روستای کندلوس

مسیر روستای کندلوس: برای رسیدن به این روستا باید از جاده چالوس بگذرید که زیبایی‌هایش را همه می‌شناسند. وقتی از این جاده وارد فرعی منتهی به کندلوس می‌شوید، قدم به جاده‌ای سرسبز و دیدنی می‌گذارید که در هر لحظه با جلوه‌ای تازه شما را غافلگیر می‌کند. در این مسیر از روستاهای مختلفی می‌گذرید و چشم‌اندازهای متفاوتی را می‌بینید. برای لذت بردن از همه زیبایی‌ها عجله نکنید تا چیزی را از دست ندهید.

موزه مردم شناسی کندلوس: موزه مردم‌شناسی روستا به عنوان نخستین موزه روستایی جهان شناخته می‌شود و با تلاش دکتر علی اصغر جهانگیری، طی 6 سال احداث شده است. وی به جستجوی فراوان پرداخت تا اشیای تاریخی و فرهنگی اجدادش را در قالب موزه‌ای جمع‌آوری و عرضه کند. در این موزه همه آثار از هزاره دوم قبل از میلاد تا دوره قاجار به نمایش گذاشته شده‌اند و با اطلاعات و شناسنامه کامل در معرض بازدید عموم قرار دارند.

مجموعه‌های این موزه عبارتند از: اسناد تاریخی، کتب خطی و اسناد تذهیب شده، ابزار زیستی مانند قفل، قیچی و چپق و نظایر آن، بافته‌ها و پوشاک، زیورآلات و نقاشی‌های سنتی و قهوه‌خانه‌ای.

وبسایت بنیاد جهانگیری 
وبسایت بنیاد جهانگیری 
وبسایت بنیاد جهانگیری 
وبسایت بنیاد جهانگیری 

موزه گیاهان دارویی: مجتمع کشاورزی کندلوس از سال 1365 در این روستا قرار دارد و بستری را برای کاشت بالغ بر 250 گونه گیاه ژنتیک ارزشمند در ایران فراهم کرده است. باغ بوتائیک (موزه گیاهان دارویی) از مهم‌ترین بخش‌های این مجتمع است که برای نخستین بار در ایران ایجاد شده و مساحتی بالغ بر 10 هکتار دارد.

معماری خاص روستا: خانه‌های قدیمی با نمای چوبی، سقف‌های چوبی، پنجره‌های کوچک، دیوارهای کاه‌گلی، کوچه‌های سنگ‌فرش شده و سقف‌های شیروانی حالت خاصی را در روستا ایجاد کرده و چهره خاصی به آن بخشیده‌اند.

آرامگاه امامزاده فضل و فاضل: در قسمت شرقی روستا، بنای یک آرامگاه با برج آجری کوچک و چهارضلعی و ایوانی چوبین به چشم می‌خورد که کتیبه‌ای از آیات قرآنی در صحن خود دارد. این آرامگاه یکی از اماکن زیارتگاهی روستای کندلوس است که 100 سال قدمت دارد و متعلق به امامزاده فضل و فاضل است.

گشتی در طبیعت کندلوس

قرار گرفتن کندلوس در سلسله جبال البرز و در میان دره‌ای موسوم به زانوس، باعث شده تا طبیعت در این روستا و اطرافش خودش را به زیباترین شکل درآورد. حاشیه رودخانه کندلوس و دره زانوس میزبان انواع مختلفی از گونه‏‌های گیاهی و جانوری است و از دیگر جاذبه‌های طبیعی روستا به شمار می‌رود. مهم‌ترین دیدنی‌های طبیعی این روستا عبارتند از:

دیو چشمه: بزرگترین چشمه آب معدنی سرد منطقه که در نزدیکی روستا قرار دارد.

آبشار کندلوس: آبشاری 10 متری در 5 کیلومتری روستا که توسط جنگل محصور شده است. برای رسیدن به آبشار کندلوس حدود 1 ساعت پیاده‌روی لازم است.

تفریحات روستای کندلوس

  • گشت و گذار در روستا
  • کوهنوردی در کوه‌های اطراف
  • پیک‌نیک: آلاچیق‌های روستا و طبیعت اطراف آن برای این کار مناسب هستند.
  • عکاسی: برای ثبت تصاویر بهتر، مقالات صفحه آموزش عکاسی را بخوانید.

امکانات کندلوس

  • رستوران محلی و ایرانی
  • فروشگاه تولیدات محلی و صنایع‌دستی
  • مهمان‌سرا
  • سرویس بهداشتی 
  • آلاچیق
  • نمازخانه

اقامت در روستای کندلوس

برای اقامت در کندلوس گزینه‌های زیر را پیش رو دارید:

  • مهمان‌سرای کندلوس
  • خانه‌های محلی 
  • کمپینگ

 

بهترین فصل سفر

حاکم بودن اقلیم کوهستانی بر منطقه باعث شده تا روستای کندلوس به عنوان یک ییلاق شناخته شود و در عین داشتن زمستان‌های سرد و سخت، در تابستان‌ها با آب و هوای معتدل و خنک از میهمانان خود پذیرایی کند. بهترین زمان سفر به کندلوس فروردین تا آبان است؛ اما سایر زمان‌های سال نیز جلوه های خاص خود را دارا هستند. البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که در ماههای سرد سال، ممکن است اهالی، روستا را ترک کنند.

بهار و تابستان: سرسبزی طبیعت و آب و هوای معتدل حال و هوای خاصی را به روستای کندلوس می دهد.

پاییز: رنگارنگ شدن لباس درختان یکی از تصاویر زیبای طبیعت را به شما نشان می‌دهد و چهره خاصی را به روستا می‌بخشد.

زمستان: سرمای زیاد باعث می‌شود بسیاری خانه‌های‌شان در روستا را ترک کنند؛ اما سفیدپوش شدن طبیعت هم زیبایی‌های خاص خود را دارد به شرطی که برای دیدن آن با تجهیزات زمستانی سفر کنید.

kandelous.official 

راه دسترسی به روستای کندلوس

این روستا در 75 کیلومتری جنوب شرقی نوشهر و در بخش کجور قرار دارد. برای رسیدن به کندلوس وارد محور کرج چالوس شوید.7 کیلومتر بعد از مرزن‌آباد، دوراهی کجور را خواهید دید که پس از ورود به آن و طی 42 کیلومتر مسیر کوهستانی آسفالت به روستای کندلوس می‌رسید.

سوغات و صنایع دستی کندلوس

لبنیات کندلوس و به ویژه ماست آن از سوغاتی خوراکی این روستا هستند. در گذشته، بافت قالی، چادر شب، شمد و ساخت صنایع چوبی و ابزارهای فلزی در این منطقه از رونق خاصی برخوردار بوده است؛ اما امروزه جاجیم، ایزار (پارچه پشمی چارخانه دستباف)، جوراب، دستکش و بلوز پشمی گلدار و نمدمالی از مهم‌ترین صنایع دستی روستا به شمار می‌روند.

خوشمزه ها و غذاهای کندلوس

خوراکی‌های سنتی همچون کماج، راه نون (نان پخته شده در تنورهای سنتی)، آش کدو، بادونه (خوراکی خوشمزه ای از برنج خشک شده) ، بورانی و... به عنوان غذاهای محلی و سنتی کندلوس شناخته می‌شوند و جزوی از فرهنگ مردم این روستا به شمار می‌آیند.

مراسم سنتی کندلوس

مردم کندلوس نیز مانند بسیاری از روستاهای دیگر، مراسم خاص خودشان را دارند که در اینجا به مهم‌ترین آنها اشاره می‌کنیم:

سال مج | مهم ترین مراسم روستا

مراسم سال مج (خوشقدم) از جمله رسوم بسیار زیبای کندلوس است که به هنگام حلول سال نو اجرا می‌‌شود. در این مراسم، ابتدا نام چند کودک یا نوجوان خانواده را انتخاب می‌کنند و با نام هریک با قرآن مجید استخاره می‌کنند و هر یک که خوب آمد به عنوان سال مج انتخاب می‌شود. وظیفه سال مج این است به محض تحویل سال نو، با سینی محتوی کلام الله مجید، سبزه، شیرینی و یک ظرف پر آب، قبل از دیگران وارد خانه شود و با ظرف آبی که در دست دارد آب در گوشه اتاق‌ها بریزد تا سالی پربار و پربرکت برای خانواده به ارمغان آورد.

Photo by : Unknown

جشن تیرماه سیزده شو

تیرماه سیزده شو یکی از کهن‌ترین جشن‌های ایرانیان است که در اکثر مناطق استان مازندران برگزار می‌شود. تاریخ این جشن برابر با دوازدهم تیرماه تقویم تبری است که مصادف با دوازدهم آبان ماه تقویم خورشیدی می‌شود. این جشن را به پیروزی کاوه بر ضحاک و جشن مهرگان نسبت می‌دهند و با برپایی آیین‌های ویژه و آماده کردن خوراکی‌های سیزده‌گانه همچون کاچی، شیرینی پِتی بَزه نون، کماج،گردو، سنجد، شیرینی، میوه،چای و ... آن را برگزار می‌کنند.

برای آشنایی بیشتر با این مراسم و آداب و نحوه اجرای آن، خواندن مطلب معرفی جشن تیرماه سیزده شو را از دست ندهید.

Photo by : Unknown

تاریخچه کندلوس | روستایی با هزاران سال قدمت

دهکده کندلوس یکی از قدیمی‌ترین سکونتگاه‌های انسانی در منطقه به شمار می‌رود. یافته‌های باستان‌شناسان حکایت از پیشینه تاریخی روستای کندلوس دارند و قدمت این روستا را هزاره سوم قبل از میلاد نشان می‌دهند. کندلوس نشانه‌هایی از تمدن قبل از میلاد، تمدن ایران قبل از اسلام و تمدن ایران بعد از اسلام را در خود دارد و وجود قبرستان‌های زرتشتی و مانوی و ظروف و اشیای قدیمی کشف شده، نشانه‌هایی را از کهن بودن تاریخ این روستا به نمایش می‌گذارند.  
ناصرالدین شاه قاجار در سال ۱۲۹۲ هجری چند روز را در محلی نزدیک به روستا با عنوان تنگه میخساز سپری کرده و در خاطرات سفرش از آن سخن گفته است. همراه وی در این سفر، کمال‌الملک، نقاش مشهور ایرانی تابلویی تماشایی را از این روستا خلق می‌کند که امروزه در کاخ صاحبقرانیه تهران قرار دارد.

برخی منابع این روستا را گذرگاه رستم، قهرمان اسطوره‌ای ایران دانسته و برای آن ارزش زیادی قائل شده‌اند.

Photo by : Unknown

مردم روستای کندلوس

مردان در روستای کندلوس همانند سایر مردم در دیگر نواحی روستایی استان مازندران لباس می‌پوشند. زنان نیز پوششی معمولی دارند؛ اما در مراسم خاص، لباس‌های محلی شامل دامن پرچین، پیراهن، جلیقه و روسری، تن می‌کنند. آنها به زبان کجوری سخن می‌گویند و مردمانی مهربان و مهمان نوازند. در کندلوس قفل و مهر و موم بر درخانه‌ها معنا ندارد و با آنکه این خانه‌ها ۹ ماه از سال خالی از سکنه می‌شوند تا به حال سرقت در این روستا دیده نشده است.

مشاغل 

در خانواده‌های کندلوسی، آسیاب کردن گندم، سفیدکردن خانه، شکستن هیزم برای تنور، دوشیدن گاو و کاشتن سبزی خوردن بر عهده زنان است و آنان نقش پررنگ‌تری برای تامین هزینه زندگی و خانواده دارند. پیش از این تهیه و تولید چوب و زغال در زمستان و کشاورزی در تابستان تنها شغل مردم روستا بود, اما با تصویب قانون مراقبت از جنگل، ساکنان کندلوس علاوه بر کشاورزی به خیاطی و نجاری نیز پرداختند. امروزه فعالیت‌های زراعی‌، دامداری و باغداری اصلی‌ترین منابع درآمد مردم روستا هستند و گندم و جو عمده‌ترین محصول زراعی و سیب، هلو و چارمغز از عمده‌ترین محصولات باغی کندلوس به شمار می‌روند. دامداری سنتی و پرورش طیور نیز رایج است و گروهی نیز در بخش خدمات و صنایع دستی فعالیت می‌کنند. به دلیل موقعیت مناسب رشد انواع گل‌ها و گیاهان دارویی در این روستا، تولید گیاهان دارویی، یکی از منابع مهم درآمد مردم به حساب می‌آید.

موسیقی در کندلوس

نی هفت بند متداول ترین آلت موسیقی در کندلوس است اما دهل و سرنا نیز شهرت قابل توجهی در میان مردم دارد. در زبان محلی به سرنا پسپسی می گویند و آن را از چوب شمشاد تهیه می کنند. آهنگ های طالب طالبا در مایه درآمد سه گاه، امیری در مایه عشاق و دشتی و عروس سوار کردن در مایه ای از ماهور و بیات ترک از جمله جلوه های موسیقی در روستای کندلوس به شمار می روند.

بازی های سنتی

به هنگام فراغت در کوچه های روستا صدای بازی های محلی همچون تب کا، کشت کا، سی کاکل و اسب سواری می پیچد و فضایی متفاوت را در آن ایجاد می کند.

Photo by : Unknown

سخن آخر

از زیبایی‌ها و ویژگی‌های روستای کندلوس سخن گفتیم. از گشت و گذار در این روستای پاک لذت بردید؟ تا به حال به کندلوس سفر داشته‌اید؟

چه جاذبه‌های دیگری را در این منطقه می‌شناسید؟

دیدگاه‌ها و تجربه‌های خود را با ما و دیگر دوستان کارناوالی به اشتراک بگذارید.

نتیجه نقد و بررسی کارناوال

4.7

بررسی شده توسط کارناوال

امکانات اولیه(عالی) 5
حال و هوای خوش(عالی) 5
شرایط اقامت در منطقه(عالی) 4.5
سهولت در دسترسی(عالی) 4.5
ارزش تاریخی(عالی) 4.5

نقاط قوت

  • از روستاهای دیدنی شمال ایران با دسترسی آسان
  • مسیری دیدنی و جذاب و گذر از جاده چالوس
  • وجود نخستین موزه روستایی جهان
  • امکانات خوب و مناسب برای گردشگران
  • طبیعت بسیار زیبا و شگفت انگیز

نقاط ضعف

  • ندارد

نقد و بررسی کاربران

میانگین امتیاز کاربران

از مجموع 6 رای

4.7

دوستان

4

زوج

2

انفرادی

1

خانواده

1

آیا بازدید از روستای کندلوس نوشهر را به دیگران پیشنهاد می‌کنید؟
امکانات اولیه(عالی) 4.5
حال و هوای خوش(عالی) 4.9
رفتار بومیان منطقه(عالی) 4.8
نظافت(عالی) 4.5

روستای کندلوس نوشهر را دیده‌اید؟

تجربه و نظر خود را با دیگران به اشتراک بگذارید

سوالی دارید؟

از کارشناسان و کاربران کارناوال بپرسید

جدیدترین نقد

سال ۷۳ دانشجوی ساری بودم از طرف دانشگاه بردن کندلوس ، زیباترین جایی که به عمرم دیده بودم و تا الانم ندیدم یه دشت پر از شقایق و لاله و .انقدر زیبا و رویایی بود کا فکر کردم اونجا خود بهشته الان دیگه لکر نکنم اون طبیعت زیبا و دشت گلهاش مونده باشه

نسیم از تبریز

سفر با دوستان
تجربه سفر undefined به روستای کندلوس نوشهر

انتشار: 02 بهمن 1402

آیا این دیدگاه مفید بود؟
محمد باقر حاج رضايى

باید بگم كندلوس واقعا یکی از زیباترین جاهایی است که می تونید برید.

5

خوش آب و هوا با مردم بسیار مهربان. (با تشکر از کارناوال برای معرفی این مکان زیبا)

سفر با همسر, خانواده, دوستان, به تنهایی
تجربه سفر محمد باقر حاج رضايى به روستای کندلوس نوشهر

انتشار: 08 خرداد 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟
دانيال سليمانى

4.9

واقعا زيباست اين روستا

انتشار: 03 خرداد 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟

پرسش و پاسخ

پرسش جدید

abani
پرسش:

سلام لطفا موقعیت روستای کندلوس را با آزادرا ه تهران شمال را هرکس میداند اطلاع رسانی کند متشکرم

کارناوال
در پاسخ به abani:

سلام دوست عزیز

اگر از چالوس وارد این آزادراه شوید، باید پس از روستای سینوا، وارد خروجی به سمت جاده چالوس شوید و نرسیده به مرزن آباد با استفاده از تابلوهای راهنمای مسیر فرعی منتهی به روستا را پیش بگیرید. برای رسیدن به این روستا از سمت تهران فقط بخش اول مسیر آزادراه را طی می کنید و در سه راهی شهرستانک وارد جاده چالوس می شوید. در این جاده باید پیش بروید تا پس از مرزن آباد خروجی روستا را پیدا کنید. برای آشنایی با موقعیت این آزادراه مطلب آزادراه تهران شمال را بخوانید.

انتشار: 08 اردیبهشت 1399

انتشار: 07 اردیبهشت 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟
pedram azad
پرسش:

با تشكر از اطلاعاتتون من خودم اهل مازندرانم ولي متاسفانه بسياري از اماكن ديدني رو نتونستم ببينم انشا ا.. فرصتي براي ديدن اين جذبه ها باشه لطفا هزينه سفر كندلوسو رو هم اعلام نماييد همچنين بفرماييد آيا تور برگزار ميكنيد يا خير؟

کارناوال
در پاسخ به pedram azad:

سلام دوست عزیز

اعلام هزینه سفر به این روستا بدون داشتن اطلاعات در زمینه نوع حمل و نقل، اقامت و نیازهای شما در سفر امکانپذیر نیست. به زوری با راه اندازی سرویس رزرو تور کارناوال می توانید از همین وبسایت تورهای گردشگری را تهیه کنید.

انتشار: 08 اردیبهشت 1399

انتشار: 07 اردیبهشت 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟
آناشید تهرانى
پرسش:

اگر کسی میدونه میشه به من بگه از رشت تا روستای کندلوس چند ساعت راهه؟از چه مسیری باید رفت؟جاده چطوره؟

در پاسخ به آناشید تهرانى:

روستای ما با کندلوس ۴ کیلومتر فاصله داره . جاده مناسب و اسفالت و امکانات از جمله رستوران . قصابی . کافی شاپ . هایپر مارکت موجوده

انتشار: 07 تیر 1400

در پاسخ به آناشید تهرانى:

سلام. نزدیک به ۴ ساعت مسیر از رشت تا کندلوس

انتشار: 07 تیر 1400

کارناوال
در پاسخ به آناشید تهرانى:

سلام دوست عزیز

از رشت تا کندلوس حدود 5 ساعت راه و مسیر آسفالته است. برای رسیدن به این روستا باید وارد جاده رشت - لاهیجان شوید و از لاهیجان به سمت رامسر مسیر خود را ادامه دهید و پس از آن به چالوس بروید. از چالوس وارد جاده چالوس- کرج شوید و نرسیده به مرزن آباد، با توجه به تابلوهای راهنما وارد جاده فرعی منتهی به روستا شوید.

انتشار: 08 اردیبهشت 1399

انتشار: 07 اردیبهشت 1399

آیا این دیدگاه مفید بود؟

سوالات متداول

روستای کندلوس راه دسترسی آسان و مناسبی دارد و در مطلب روستای کندلوس در کارناوال می توانید اطلاعات دقیقی در مورد راه دسترسی این روستا و امکانات و دیدنی های آن به دست آورید.

روستاهای زیادی در شمال ایران وجود دارند که می توانید در صفحه روستاهای شمال ایران فهرستی از دیدنی ترین این روستاها را ببینید و اطلاعات کاملی در موردشان به دست آورید.

برای به دست آوردن فهرستی از تورهای گردشگری به مقصد استان مازندران به صفحه تورهای مازندران در کارناوال بروید. ویژگی ها و خدمات این تورها را ببینید و پس از مقایسه قیمت ها مناسب ترین را برای خودتان رزرو کنید.

اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست