ویدیو HD

زينب شيرازی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

13 اسفند 1396

به روز رسانی

15 شهریور 1398

Photo by : Unknown

در تصویر پیش رو مسجد شیخ زاید ابوظبی را در صبح هنگام می بینید که در میان ابر و مه در پیچیده است. این لحظه، درست همان چیزی بود که شانوف کِی، عکاس حرفه ای نشنال جئوگرافیک مدت ها انتظارش را می کشید. شانوف درباره این عکس می گوید:

شاید باورتان نشود اما نزدیک یک سال بود که منتظر بودم چنین روزی از راه برسد: صبح هنگامی پوشیده از مه! راستش دیدن این منظره بیش از آن که فکرش را می کردم جذاب بود و کلمه جادویی برای وصف این زیبایی کم است!

دیدگاه جدید

جدید ترین دیدگاه

ما در کارناوال به عنوان جامع‌ترین پلتفرم رزرو خدمات سفر و گردشگری در ایران، سفر را از لحظه‌ تصمیم‌گیری تا ثبت تجربه‌ای ماندگار معنا می‌کنیم؛ در این مسیر‍ ماموریت‌مان اراﺋــﻪ خدمات رزرو آسان، راهنمای واقعی و ترویج حال خوبی‌ست که با دعوت به حرکت، پویایی و شادی جمعی همراه باشد.

دسترسی سریع

عضویت در خبرنامه پیامکی (اطلاع از هدایا جشنواره‌ها و تخفیف‌ها)

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 23 شب:

021 9101 3530

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست