ویدیو HD
زينب شيرازی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

04 شهریور 1398

به روز رسانی

04 شهریور 1398

مهاجرت به آلمان، موضوعی است که در مقاله پیش رو به آن پرداخته ایم. به این ترتیب در عرض چند دقیقه می توانید با صفر تا صد روش های مهاجرت به آلمان آشنا شوید. ویزای آلمان، نحوه دریافت این ویزا و انواع جواز اقامت این کشور، از دیگر مواردی هستند که در این مقاله با آن ها آشنا می شوید. بد نیست بدانید درباره مهاجرت به آلمان از طریق تحصیل مقاله جداگانه ای منتشر کردیم که در اینجا نیز به اختصار توضیح داده ایم. همراه کارناوال باشید تا برای مهاجرت به آلمان، با آگاهی کامل اقدام کنید. 

در ادامه خواهید خواند...

  1. پیش از هر چیز بدانید
  2. شرایط لازم برای مهاجرت به آلمان چیست؟
  3. روش های مهاجرت به آلمان چیست؟
  4. اقامت در کشور آلمان
  5. دریافت تابعیت آلمانی
Photo by : Unknown

پیش از هر چیز بدانید...

  • طبق قانون مهاجرت سال 2005 آلمان، همه اعضایِ خانواده فردی که اجازه کار در این کشور را دارد، می توانند به این کشور آمده و مشغول به کار شوند و یا ادامه تحصیل دهند.
  • اگر به قصد کار به آلمان می روید باید زبان آلمانی بدانید.
  • بسیاری از دانشگاه های آلمان به زبان انگلیسی تدریس می کنند؛ اما برای برقراری ارتباط با دیگران لازم است آلمانی را هم بدانید.
  • افرادی که از دانشگاه های آلمان فارغ التحصیل می شوند 18 ماه فرصت خواهند داشت تا کاری مناسب بیابند و اگر نتوانند در جایی مشغول به کار شوند اجازه اقامت شان را در این کشور از دست خواهند داد. مطالعاتی که در سال 2015 انجام شدند حاکی از آن هستند که حدود 54 درصد از دانشجویان خارجی پس از فارغ التحصیلی، در آلمان مشغول به کار می شوند و بقیه افراد باید به کشور دیگری رهسپار شوند.

شرایط لازم برای مهاجرت به آلمان چیست؟

برای مهاجرت به آلمان لازم است شرایط زیر را داشته باشید:

  • ثبات مالی: متقاضیان برای ورود به کشور آلمان باید بتوانند از نظر مالی از پس مخارج خود بر بیایند و به این منظور نشان دادن گردش حساب و اثبات تمکن مالی نیاز است. 
  • بیمه درمانی: برای ورود به آلمان باید سلامت جسمانی خود را ثابت کنید.
  • تسلط به زبان آلمانی: فارغ از آن که با چه هدفی به آلمان مهاجرت می کنید، دانستن زبان آلمانی برای ورود به این کشور ضروری است و باید زبان آلمانی را تا سطوح A1 یا B1 گذرانده باشید. البته برای اقامت دائم باید آلمانی را در حد پیشرفته یا سطح C بدانید. 
  • ویزای معتبر: هر کسی که وارد آلمان می شود باید ویزایی معتبر داشته باشد که نوع آن بسته به هدف متقاضی متفاوت است. در ادامه با انواع آن ها آشنا می شوید. 
Photo by : Unknown

روش های مهاجرت به آلمان چیست؟

برای مهاجرت به آلمان روش های مختلفی پیش روست که انتخاب هر یک، کاملا به شرایط شما بستگی دارد. اگر نمی دانید کدام یک مناسب شماست کافیست این فرم را پر کنید تا در اولین فرصت پاسخ شما را بدهیم. 

1- تحصیل در آلمان

یکی از بهترین راه های مهاجرت برای جوانان، دریافت ویزای تحصیلی آلمان است. هزینه های پایین تحصیل در آلمان این کشور را موردتوجه قرار داده است. شما با تحصیل در دانشگاه های آلمان از مدارکی با اعتبار بین المللی برخوردار می شوید که سکوی پرش شما برای ورود به بازار کار کشورهای پیشرفته محسوب می شود. برای آشنایی با پروسه مهاجرت تحصیلی به آلمان، شهریه دانشگاه، هزینه های زندگی و ... خواندن مطلب مرتبط را از دست ندهید. 

فراموش نکنید برای انجام پروسه مهاجرت تحصیلی خودتان می توانید روی کارناوال حساب کنید. 

2- کار در آلمان

مهاجرت کاری به آلمان مخصوص افراد ماهر و دارای تخصص ویژه است. یعنی اگر در زمینه شغلی ‌تان بسیار حرفه ای هستید و البته سابقه کار قابل قبولی هم در رزومه تان به چشم می خورد؛ می توانید از این راه اقدام کنید. برخی از شرایط لازم مهاجرت کاری عبارت اند از:

  • متقاضی مهاجرت باید بتواند به راحتی به آلمانی حرف بزند و ارتباط برقرار کند.
  • در مشاغل تخصصی ارائه مدرک تحصیلی مرتبط با کار از واجبات است. 
  • داشتن حداقل 2 تا 3 سال سابقه کاریِ مرتبط الزامی است.
  • تمکن مالی به اندازه ای که متقاضی بتواند هزینه های مهاجرت و زندگی در آلمان را بپردازد.
  • کارمند مهاجر باید بتواند همانند یک کارمند آلمانی کار کند.
  • زمانی یک مهاجر استخدام می شود که هیچ فرد آلمانی برای آن کار در دسترس نباشد.

برای پیدا کردن کار می توانید از روزنامه های چاپ آلمان، وبسایت های کاریابی بین المللی و محلی، نمایشگاه ها و کارگزینی ها کمک بگیرید.

3- خود اشتغالی یا کارآفرینی در آلمان | سرمایه گذاری

سرمایه گذاران بسیاری در دنیا ترجیح می دهند برای کارآفرینی و یا ثبت شرکت جدید به آلمان بروند. آمارها نشان می دهند که کشور آلمان بعد از چین و آمریکا محبوب ترین سرزمین نزد سرمایه گذاران است. اگر قصد خود اشتغالی و راه اندازی کسب و کاری جدید را در آلمان دارید باید این نکته ها را در نظر داشته باشید:

  • باید تقاضا برای کاری که قصد انجام آن را دارید در این کشور وجود داشته باشد.
  • کسب و کار شما باید بتواند تاثیر مثبتی روی اقتصاد آلمان بگذارد.
  • برای راه اندازی کار در این کشور باید سرمایه کافی داشته باشید و برای این کار حداقل 
    25,000 یورو
    (357,230,000تومان)
    نیاز دارید.

کارناوال به شما کمک می کند تا شرکت خودتان را در آلمان ثبت کنید، مرحله ای را از قلم نیندازید و با موفقیت به این کشور مهاجرت کنید. کافیست از طریق این فرم شرایط خود را با ما در میان بگذارید. 

4- مهاجرت با ازدواج

قاعده ای هم وجود دارد که طبق آن، بعضی ها بدون نیاز به اجازه کار یا تحصیل می توانند خیلی راحت در آلمان مشغول به کار شوند. این افراد کسانی هستند که همسر آلمانی دارند. اگر شما با یک شهروند آلمانی ازدواج کنید اجازه کار و تحصیل در این کشور را پیدا خواهید کرد. اگر قصد اقدام از این روش را دارید، حتما باید سند ازدواج خود را نشان دهید. همچنین لازمه مهاجرت به این روش، تسلط بر روی زبان آلمانی است. یعنی در کنار نشان دادن مدارکی از روابط قانونی با همسر آلمانی‌تان، باید مدارکی از تسلط به زبان آلمانی ارائه دهید. 

Photo by : Unknown

ویزای آلمان برای مهاجرت

برای اقامت بیش از 90 روز و زندگی در آلمان، باید ویزای بلند مدت این کشور را داشته باشید. این ویزا به شما اجازه می دهد تا به مدت یک سال در کشور آلمان بمانید. نوع ویزایی که شما باید برای آن اقدام کنید، بستگی به هدف مهاجرت‌تان دارد. به طور مثال اگر به قصد تحصیل به آلمان می روید، باید برای ویزای تحصیلی درخواست دهید.

انواع ویزای آلمان:

  • ویزای تحصیلی
  • ویزای اشتغال به کار
  • ویزای جستجوی کار: اگر می خواهید به قصد یافتن شغل به آلمان بروید این ویزا به کار شما می آید. از مدارک لازم برای این ویزا، مدرک تحصیلی معتبر و 5 سال سابقه کار مرتبط در رشته تحصیلی شماست. 
  • ویزای ثبت شرکت (کار آزاد)
  • ویزای همراهی: مخصوصِ همراهی همسر و فرزندان زیر 18 سال یا پدر و مادر متقاضی

اشتباه نکنید! ویزای بلند مدت آلمان با ویزای شینگن متفاوت است و اصولا شما با ویزای شینگن نمی توانید به هیچ کشوری از جمله آلمان مهاجرت کنید.

مراحل دریافت ویزای آلمان

در اولین قدم برای گرفتن ویزای آلمان باید فرم درخواست ویزا را پر کنید، سپس از سفارت این کشور در ایران وقت بگیرید و بعد همراه سایر مدارک لازم به سفارت ببرید. برای دریافت انواع ویزای آلمان، می توانید روی کارناوال حساب کنید و صفر تا صد این کار را به ما بسپارید، کافیست این فرم را پر کنید. 

Photo by : Unknown

اقامت در کشور آلمان

برای دریافت اقامت آلمان، روال متفاوتی از دیگر کشورهای اروپایی پیش روی شماست. برای زندگی در این کشور، علاوه بر ویزا، باید یکی از مدارک زیر را دریافت کنید:

1- جواز اقامت آلمان | Residence permit

این جواز، کوتاه مدت و یک ساله است و انواع تحصیلی، کاری، سرمایه گذاری و ... را دارد. بدیهی است که جواز اقامت آلمان برای تمام کسانی است که به قصد تحصیل، کار، سرمایه گذاری و یا همراهیِ خانواده پا به آلمان می گذارند. گرچه جواز اقامت آلمان کوتاه مدت است اما می توان آن را تمدید کرد.

2- جواز مسکن | Settlement permit

شما با جواز مسکن آلمان می توانید بدون محدودیت در آلمان کار کنید. در واقع اعتبار جواز مسکن آلمان محدودیت زمانی ندارد و همین موضوع این جواز را از جواز اقامت آلمان متمایز می کند. برای دریافت جواز مسکن باید از ویژگی های زیر برخوردار باشید:

  • حداقل 5 سال با جواز اقامت آلمان در این کشور زندگی کرده باشید.
  • درآمد قابل قبولی داشته باشید و بتواند تمام هزینه های زندگی خود و همراهان‌تان را بپردازید.
  • به راحتی به زبان آلمانی صحبت کنید.
  • هیچ گونه سوپیشینه ای نداشته باشید.

3- کارت آبی اتحادیه اروپا | EU Blue Card

کارت آبی اتحادیه اروپا یا به اختصار کارت آبی، جوازی است که اجازه اقامت 4 ساله در آلمان را می دهد و تنها به کسانی تعلق می گیرد که:

  • مدرک دانشگاهی معتبر دارند
  • تخصص ویژه ای در زمینه کاری خود نشان داده اند
  • پیشنهاد کاری مرتبط در آلمان دارند
  • سالانه حداقل درآمدی بالغ بر 50 هزار یورو دارند
  • مسلط به زبان آلمانی اند

کارت آبی را به نوعی می توان نمونه اروپایی گرین کارت دانست. فردی که این کارت را در دست دارد می تواند در تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا مشغول به کار شود و از مزایای دیگری نیز برخوردار شود. به طور مثال می تواند تنها در عرض 3 سال به جواز مسکن دست پیدا کند و همسر خود را به راحتی به آلمان ببرد. 

4- جواز اقامت دائم اتحادیه اروپا | Permanent EU residence permit

همان طور که از نامش مشخص است، این جواز به متقاضی فرصت اقامت دائم در آلمان را می دهد. جواز اقامت دائم شباهت بسیاری به جواز مسکن دارد با این تفاوت که همزمان اجازه اقامت کوتاه مدت در کشورهای اتحادیه اروپا را نیز به متقاضی اعطا می کند. 

دریافت تابعیت آلمانی

اگر 8 سال از اقامت شما در آلمان می گذرد، حالا می توانید برای دریافت تابعیت و پاسپورت این کشور اقدام کنید. با داشتن تابعیت آلمانی، شما و فرزندان‌تان از حق و حقوق سایر شهروندان این کشور برخوردار می شوید که از آن جمله: حق رای، زندگی و سفر در کشورهای اتحادیه اروپا، حق کار در آلمان و ... هستند. 

Photo by : Unknown

مشاوره رایگان کارناوال برای مهاجرت به آلمان

کدام یک از روش های مهاجرت به آلمان مد نظر شماست؟ اگر هنوز به تصمیم قطعی نرسیده اید و یا رسیده اید و نمی دانید از کجا شروع کنید؛ می توانید از مشاوره رایگان کارناوال استفاده کنید و سپس تصمیم بگیرید در ادامه راه چه کنید. برای استفاده از مشاوره رایگان کافیست بر روی نوار زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد کنید تا در اولین فرصت با شما تماس بگیریم. 

فرم مشاوره مهاجرت

کلیه حقوق مادی و معنوی برای کارناوال محفوظ است. استفاده از مطالب و تصاویر سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط کارناوال امکان پذیر است.