
نسیم امینی
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
16 شهریور 1397
به روز رسانی
15 شهریور 1398
سواحل همیشه از جاذبه های گردشگری محبوب شمرده می شوند و می توانند اوقات دلپذیری را به مسافران هدیه کنند؛ به همین خاطر این بار به سرزمینی می رویم که از این حیث بسیار غنی ست و سواحل زیبا و چشم نوازی را در خود دارد.
می خواهیم تصاویری از نامیبیا را با شما به اشتراک بگذاریم. کشوری که در جنوب غربی قاره آفریقا جای خوش کرده است و مرزهای غربی اش، همگی به اقیانوس اطلس ختم می شوند. حضور در کنار دومین اقیانوس بزرگ دنیا، نعمتی ست که گشت و گذار در غرب نامیبیا را جذاب و دیدنی می کند. از ساحل اسکلتون (Skeleton) در شمال نواحی شمالی تا رود اورنج (Orange River) در جنوب این کشور، نامیبیا هزاران کیلومتر خط ساحلی دارد. اما نکته دیگری هم وجود دارد که توجه مردم دنیا را به سوی سواحل نامیبیا جلب کرده و آن، کنار هم قرار گرفتن اقیانوس و صحرای نامیب در بخش هایی از این سرزمین است؛ اتفاقی نادر و حیرت انگیز. بد نیست بدانید سواحل معدودی در دنیا وجود دارند که در آن، صحرا به دریا ختم شود که از جمله آن ها می توان به ساحل دَرَک در ایران عزیزمان اشاره کرد.
خطوط ساحلی نامیبیا، شهرها و روستای متعددی را در خود جای داده است که برخی از این مناطق مسکونی امروزه متروکه هستند. همچنین، کشتی شکسته هایی را می بینیم که روزگاری، مسافران بی شماری را جا به جا می کردند اما حالا به مرور زمان، به کام دریا و یا شن زارها کشیده می شوند. همچنین، فک های بازیگوشی را از نظر می گذرانیم که در کمال آرامش، سواحل نامیبیا را برای گذراندن روزگار برگزیده اند. بد نیست بدانید که تا پیش از جنگ جهانی اول، نامیبیا مستعمره کشور آلمان بود و در میان تصاویر امروز، رد پایی از آن روزهای تاریخ نیز به چشم می خورد.
با ما در کارناوال همراه شوید، می خواهیم به کشور نامیبیا برویم و لحظاتی تماشایی در اینجا داشته باشیم.
1- این کشتی شکسته، زیلا (Zeila) نام دارد و این روزها، به یکی از جاذبه های گردشگری نامیبیا تبدیل شده است. این کشتی در خلیج هنتیز (Henties Bay) در نواحی غربی کشور قرار دارد.
2- خط ساحلی اسکلتون را در تصویر مقابل می بینید. زمانی که نام ساحل به میان می آید، کمتر کسی چنین منظره ای را در ذهن تجسم می کند؛ قرار گرفتن بیابان و دریا در کنار هم چشم اندازی حیرت انگیز و نادر است.
3- شغال پشتسیاه از حیوان های بومی دو نقطه از قاره آفریقا شمرده می شود. جالب آن که این دو ناحیه در حدود 900 کیلومتر با یکدیگر فاصله دارند؛ یکی در نواحی جنوبی آفریقاست که نامیبیا را نیز شامل می شود و دیگری منطقه در شرق قاره آفریقا قرار دارد.
4- تصویر مقابل از درون یک کایاک به ثبت رسیده است و ساحلی در نزدیکی شهر سواکپموند (Swakopmund) را به نمایش می گذارد. همان طور که می بینید فک ها در هر گوشه این منطقه به چشم می خورند و منظره ای تماشایی پدید آورده اند.
5- یک بچه فک را در پیش رو مشاهده می کنید؛ او در یکی از سواحل حفاظت شده نامیبیا روزگار می گذراند.
6- باد، تپه های شنی کنار اقیانوس اطلس را به حرکت در آورده است؛ شاید اگر ساعتی دیگر تصویری در اینجا به ثبت می رسید، دیگر اثری از این تپه های نمی دیدیم.
7- این کشتی شکسته، ادوارد بوهلن (Eduard Bohlen) نام دارد. ساخت این کشتی به سال ۱۸۹۱ باز می گردد و در سال 1909 حوالی ساحل اسکلتون غرق شده است. شن های روان، در طی سال ها، بارها این کشتی را جا به جا کرده اند، به طوری که هم اکنون این کشتی صدها متر از دریا فاصله دارد!
8- آفتاب پرستی را می بینید که در حال حاضر، خود را به رنگ شن های اطرافش درآورده است. تصویر مقابل در مناطق صحرایی پارک ملی دوروب (Dorob National Park) به ثبت رسیده است. این پارک ملی در حومه شهر سواکپموند قرار دارد.
9- پارک ملی نامیب-ناکلوفت (Namib-Naukluft National Park) بزرگترین منطقه حفاظت شده حیوانات در قاره آفریقاست و از همین منظر، در دنیا مقام چهارم را دارد. در تصویر پیش رو، گوشه ای از چشم انداز تماشایی این پارک را می بینید که به دره ددلی (Deadvlei) شهرت دارد.
10- یکی از خانه های شهر متروکه کلمن اسکاپ (Kolmanskop) را می بینید که حالا در تپه ای از شن فرو رفته است. این محل در نزدیکی شهر بندری لودریتز (Luderitz) قرار دارد.
11- این بار نمای داخلی یکی از خانه های شهر متروکه کلمن اسکاپ را مشاهده می کنید. در گذشته، حوالی این شهر معادن الماس وجود داشتند و افراد بسیاری برای یافتن الماس، به این ناحیه مهاجرت کردند؛ اما با تمام شدن ذخایر الماس در دهه 1950، این منطقه نیز خالی از سکنه شد.
12- در عکس پیش رو، گویی صحرای نامیبیا به اقیانوس اطلس چنگ انداخته است. شن های این صحرا را می بینید که به اقیانوس تجاوز کرده و این منظره حیرت انگیز را در بندر ساندویچ (Sandwich Harbor) پدید آورده اند.
13- نمایی هوایی از منطقه تاریخی و ساحل سواکپموند.
14- خانه هایی که به تازگی در شهر سواکپموند ساخته شده اند.
15- فانوس دریایی پلیکان پوینت (Pelican Point) را در بندر والویس (Walvis Bay) می بینید. لازم است ذکر کنیم که این منطقه به طور کلی پلیکان پوینت لایت هاوس (Pelican Point Lighthouse) خطاب می شود.
16- این تصویر هوایی از خلیج والویس (Walvis Bay) به ثبت رسیده است که در آن نمک استخراج می کنند. منظره رنگارنگ و زیبای پیش رو، به خاطر وجود نمک در آب این منطقه به وجود آمده است.
17- صدها فلامینگوی صورتی در یکی از تالاب های نزدیک شهر سواکپموند روزگار می گذرانند و این چشم انداز تماشایی را پدید می آورند.
18- در ساحل اسکلتون یک ذخیره گاه طبیعی به نام کیپ کراس (Cape Cross) برای فک ها وجود دارد و این موجودات بامزه و دوست داشتنی می توانند در این منطقه با آرامش زندگی کنند.
19- تصویری سراسرنما از شهر لودریتز (Luderitz) را می بینید. این شهر در حین پایه گذاری آفریقای جنوب باختری آلمان برپا شد و به افتخار آدولف لودریتز -بنیان گذار کلونی آلمان در آفریقای جنوبی- چنین نامی بر آن گذاشتند. بد نیست توضیح دهیم که این کلونی یا همان آفریقای جنوب باختری آلمان سرزمینی بود که بین سال های ۱۸۸۴ تا ۱۹۱۵ میلادی، از مستعمره های امپراتوری آلمان به حساب می آمد. با نابودی این امپراتوری در جنگ جهانی اول، به یک غنیمت جنگی برای بریتانیا تبدیل شد و در نهایت در سال ۱۹۹۰ میلادی با نام نامیبیا به استقلال رسید.
20- چشم اندازی تماشایی از تقابل صحرای نامیب و اقیانوس اطلس
سخن آخر
سری به کشور نامیبیا در جنوب غربی قاره آفریقا زدیم و نگاهی به سواحل رویایی این سرزمین کردیم که در کنار اقیانوس اطلس کشیده شده اند. همچنین سکونتگاه فک ها را در این منطقه از نظر گذراندیم و گشتی هم میان خانه های متروکه در غرب نامیبیا داشتیم.
آیا از گشت و گذار در سواحل نامیبیا لذت بردید؟
نظر شما درباره این تصاویر چه بود؟
دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
1 دیدگاه

کاربر مهمان
سلام ،من دوست ناميبيايي دارم كه حاضره برام دعوتنامه بفرسته فقط ميخواستم ببينم ويزاي ناميبيا را از چه طريقي بگيرم چون ايران سفارت نداره 🙏🙏

کارناوال
همراه گرامی کارناوال
درصورتی که متقاضی دریافت مشاوره مهاجرت هستید باید فرم درخواست مشاوره را پر کنید.
رسیدگی به پرونده مهاجرت شما و ارائه مشاوره تنها پس از تکمیل فرم امکان پذیر است.
هر گونه نظر در مورد مقاله و یا سوالات کلی را میتوانید در بخش دیدگاهها با ما به اشتراک بگذارید. توجه داشته باشید که به درخواستهای مشاوره در بخش دیدگاهها رسیدگی نمیشود.
09 مرداد 1398