کارناوالِ جدیدی در راه است
خبرم کن arrow_back

سفارت تایلند و مراحل اخذ ویزای این کشور

امروز می خواهیم کمی بیشتر با کشور تایلند آشنا شویم، سرزمینی که از محبوب ترین مقاصد گردشگری در کشورهای آسیایی است و سالانه افراد زیادی از هموطنانمان هم به آن سفر می کنند. اما پیش از سفر به تایلند باید چه کارهایی انجام دهیم؟ چه نوع ویزاهایی برای سفر به تایلند صادر می شود؟

اصلا سفارتخانه ی تایلند کجاست و در آن چه کارهایی انجام می دهند؟ برای سفر به تایلند تنها آشنایی با مقاصد تفریحی و گردشگری کافی نیست و باید اطلاعات جزئی تری نیز در این رابطه داشته باشید. ما در این مطلب قصد داریم هر آنچه به سفارتخانه، ویزا و سفر به تایلند نیاز است که بدانید را در اختیارتان قرار دهیم تا اگر قصد سفر به تایلند بدون خرید تورهای گردشگری را دارید به راحتی از پس امور اداری خود بر آیید و سفر خوب و لذتبخش را به شهرهای مختلف تایلند تجربه کنید.

توجه داشته باشید که همه ی قوانین، مدارک و ضوابطی که در این مطلب ذکر می کنیم مربوط به سال 2017 میلادی می باشد و از معتبرترین منابع موجود گردآوری شده اند.

کارناوال قبلا بارها به این کشور سفر نموده و که از طریق لینک زیر می توانید تجربیات این سفرها را بخوانید و لذت ببرید:

لطفا در تایلند این کارها را انجام ندهید!

پارک آبی بلک مونتین تایلند | یکی از برترین های دنیا

تصاویری از تایلند | زندگی روزمره در قاب تصویر

جشن میمون ها در لوپبوری | وحشی ترین ضیافت در تایلند

با کارناوال همراه شوید تا به صورت کامل با سفارتخانه و ویزاهای کشور تایلند آشنا شویم.

سفارتخانه تایلند در تهران

اطلاعات ضروری درباره تایلند

پیشنهاد می کنیم قبل از هر اقدامی برای سفر به یک کشور خارجی با اطلاعات ضروری آن سرزمین آشنایی پیدا کنید تا در سفرتان با مشکلی رو به رو نشوید. در این بخش به طور بسیار خلاصه نگاهی به خصوصیات اصلی کشور تایلند می اندازیم:

پایتخت: بانکوک

زبان رایج: تایلندی، البته زبان انگلیسی هم در مدارس آموزش داده می شود اما با این حال عموم مردم تایلند زبان انگلیسی را خوب نمی دانند.

پول رایج: بات (هر یک دلار حدودا 32 بات است).

اختلاف ساعت با تهران: +7

جمعیت: بیش از ۶۶٬۷۲۰٬۱۵۳ نفر

تراکم جمعیت: 132 بر کیلومتر

آب و هوا: گرم و مرطوب

مذهب: اکثرا بوایی

سوغات: ظروف، پارچه، وسایل تزئینی

سواد: 96 درصد

امید به زندگی: 71 سال

وضعیت بهداشت و سلامت: از نظر سلامت تایلند و ضعیت خوبی است و از معدود کشورهایی است که در آسیا توانسته به طور کامل ویروس اچ آی وی را در سرزمینش از بین ببرد.

سفارتخانه تایلند در تهران

سفارتخانه تایلند در تهران

در حال حاضر روابط سیاسی بین ایران و تایلند خوب است و سفارت این کشور در تهران فعال می باشد. در این سفارت یک کاردار، یک رایزن سیاسی و اقتصادی، یک دبیر اول و یک دبیر دوم از کشور تایلند حضور دارند، در ادامه بیشتر با سفارتخانه ی تایلند و فعالیت هایش در تهران آشنا می شویم:

فعالیت ها: صدور ویزا، اخذ کد ثبت، امور مربوط به کنسولگری، پاسخ به سوالات مسافران و مهاجران، ارائه وقت برای روادید.

آدرس: بهارستان، روبروی بیمارستان طرفه، کوچه استقلال پلاک 3.

شماره تلفن: 77531433-21 

شماره فکس: 77532022-021

ساعات کار: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت 8:30 تا 16:30

زمان دریافت مدارک: از ساعت 8:30 تا 11:30

امور مربوط به دریافت ویزا: از ساعت 13:30 تا 16

سفارتخانه تایلند در تهران
 

شرایط و مدارک لازم برای اخذ ویزای گردشگری تایلند

برای ورود به کشور تایلند نیاز به ویزا خواهید داشت و برای دریافت ویزا نیز باید مراحلی را طی کنید که در اینجا قدم به قدم با این مراحل و قوانین آن ها آشنا خواهیم شد. شما با ویزای گردشگری می توانید تا 60 روز در این کشور بمانید. میزان باری که حق حمل آن را هم با این ویزا خواهید داشت 30 کیلوگرم است. این ویزا فقط برای گشت و گذار در تایلند می باشد و شما حق هیچگونه کار یا فعالیت تجاری را نخواهید داشت و در صورت تخلف از این کار با شما برخورد خواهد شد.
اگر مدت ویزای گردشگری شما تمام شود و چه یک روز و چه یک ماه از مدت آن گذشته باشد شما یک متخلف به حساب خواهید آمد و با شما برخورد قانونی خواهد شد. در نظر داشته باشید که ویزاهای دیگر تایلند از جمله کاری، تجاری و... در ادامه ی بحث مطرح خواهد شد.

قوانین کلی و مهم همه ی ویزاها

- آژانس های مسافرتی تنها حق دارند برای توریست هایی که برای گردش و تفریح به تایلند سفر می کنند درخواست ویزا نمایند.

- فرد مسافر در زمان درخواست ویزا باید شخصا در شهر تهران حضور داشته باشد.

- اتباع افغانی و پاکستانی تنها در صورتی می توانند از سفارت تایلند در ایران درخواست ویزا کنند که حداقل مجوز اقامت در ایرانشان 6 ماه اعتبار داشته باشد.

- در صورت انصراف به هیچ وجه پول پرداخت شده برای ویزا بازگردانده نخواهد شد.

مدارک لازم برای درخواست همه ی انواع ویزاها

- کپی شناسنامه، کارت ملی و گذرنامه هریک در یک برگه ی A4.

- فرم تکمیل شده ی درخواست ویزا که باید به زبان انگلیسی و به صورت تایپ شده باشد.

- یک قطعه عکس 3*4.

- کپی بلیت سفر در یک برگه A4.

- امضا و اثر انگشت متقاضی.

-رزرو قطعی هتل
-فرم تائیدیه آژانس مسافرتی در صورتی که از طریق آژانس اقدام کرده باشید هم لازم است.

+هزینه ی این ویزا 195 هزار تومان می باشد.
شرایط گذرنامه برای سفر به تایلند

- گذرنامه باید دارای حداقل یک برگه ی خالی باشد.

- گذرنامه حداقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

- گذرنامه دارای خط خوردگی نباشد.

- قبل از اقدام گذرنامه را نگاه کنید و در صورت برخورد با نوشته ای مشکوک حتما از مسئولانه سفارتخانه درخواست کمک نمایید.

- اگر تایلندی نمی دانید و در گذرنامه ی خود نوشته ای به این خط مشاهده نمودید از مسئولین سفارتخانه کمک بخواهید.

- اگر در هر جایی در گذرنامه ی شما تاریخ 29 فوریه (معادل با اسفند ماه) ذکر شده باشد باید حتما توضیحی درباره ی کبیسه بودن یا نبودن آن سال نیز ذکر شده باشد.

سفارتخانه تایلند در تهران

مدارک لازم  و هزینه صدور ویزای گردشگری و تجاری

در حال حاضر سفارتخانه ی تایلند دو نوع ویزای گردشگری یا توریستی و تجاری صادر می کند. البته برای کار در تایلند هم ی توانید اقدام نمایید که شرایطش را در ادامه بیان خواهیم کرد. برای کسب ویزای توریستی یا تجاری در قدم اول باید مدارک لازم را جمع آوری کنید که عبارت اند از:

مدارک لازم برای ویزای تجاری تایلند

- فرم پر شده ی درخواست ویزا به صورت تایپ شده.

- یک قطعه عکس 3*4 تمام رخ و بدون عینک که به فرم ویزا الصاق شده باشد.

- کپی گذرنامه، شناسنامه و کارت ملی.

- ارائه ی دعوتنامه ی معتبر یک شرکت یا مرکز تجاری در تایلند.

- کد اقتصادی شرکت یا مکان تجاری موجود در تایلند.

- اصل گذرنامه به همراه حضور شخص مسافر.

مدارک ویزای گردشگری تایلند

- اصل و کپی بلیت به مقصد تایلند.

- یک قطعه عکس 3*4 به همراه فرم درخواست ویزا.

- کپی گذرنامه، کارت ملی و شناسنامه.

- اصل گذرنامه.

هزینه

بر ای صدور ویزا باید هزینه ای به سفارتخانه پرداخت نمایید که مبالغ آن به این شرح می باشد:

ویزای تجاری برای یک بار ورود: 60 یورو (معادل 864,660 تومان)

ویزای تجاری برای چندبار ورود در طی یک سال: 140 یورو (معادل 2,017,540 تومان)

ویزای گردشگری: 35 یورو (معادل 504,380 تومان)

ویزای فقط گذر از تایلند: 25 یورو (معادل 360,270 تومان)

* فرم های درخواست ویزا را می توانید از طریق فایل های زیر به دست آورید:

فرم درخواست ویزا شماره 1

فرم درخواست ویزا شماره 2

شرایط اخذ ویزای کاری تایلند

اگر علاقمند هستید که در کشور تایلند مشغول به کار شوید باید درخواست ویزای گردشگری یعنی ویزایی غیر مهاجرتی از نوع یک بار ورود به تایلند را ار سفارتخانه ی این کشور داشته باشید. این ویزا به شما اجازه می دهد که سه ماه در تایلند اقامت کنید. در این سه ماه متقاضی می تواند در تایلند کار پیدا کرده و مشغول شود و سپس از مقامات تایلندی درخواست اقامت بیشتر در تایلند را نماید.

توجه داشته باشید که ویزای چند بار ورود به تایلند که بالاتر توضیحش دادیم تنها 1 سال اعتبار دارد اما اگر شما با این ویزا در کشور تایلند مشغول به کار شوید یک متخلف به حساب خواهید آمد. برای کار باید ویزای 3 ماهه یعنی ویزای یک بار ورود به تایلند را بگیرید. همه ی این قوانین برای جلوگیری از ورود اتباع غیرقانی کشورهای دیگر و نپرداختن مالیت توسط آن ها صورت گرفته است.

استخدام نیروی تایلندی

اگر شما کارفرما هستید و قصد استخدام یک نیروی تایلندی را در مجموعه ی خود دارید تنها دو راه زیر پیش روی شماست:

الف) مراجعه به موسسه ی اشتغال برون مرزی با آدرس ایمیل:  

[email protected]

ب) اقدام از طریق آژانس های کاریابی بین المللی

*از این دو راه می توانید اطلاعات خوب و معتبری درباره ی نیروی کاری که قصد استخدامش را دارید کسب کنید تا بیهوده مجبور به پرداخت هزینه های یک نیروی ناکارآمد نشوید.

سفارتخانه تایلند در تهران

دانستنی های گمرکی کشور تایلند

اگر قصد مبادلات تجاری با تایلند را دارید باید پیش از هر چیز درباره ی امور گمرکی و قوانین آن در تایلند آگاهی داشته باشید که در این قسمت شما را در این زمینه یاری می کنیم:

کارانه یا جواز

- اگر کالایی را وارد تایلند می کنید و قصد و هدف شما ورود موقت آن کالا است نیاز به کارانه خواهید داشت برای مثال می خواهید کالای خود را در یک نمایشگاه در معرض دید عموم قرار دهید. اگر کارانه یا جواز و قرارداد گمرکی داشته باشید می توانید بدون پرداخت عوارض کالایتان را وارد کشور کنید. البته در نظر داشته باشید که اگر از مفاد قرارداد تخطی کنید جواز شما باطل و بدون اعتبار خواهد شد، این قوانین و قراردادها بنابر شرایط و کالای شما منعقد می شود.

- کارانه یا جواز و قرارداد گمرگی با نام اختصاری A.T.A شناخته می شود.

- وارد و ترخیص کالاهایی که دارای کارانه هستند در فرودگاه انجام می شود.

- در پایان کار و خروج کالا صاحب امتیاز باید فرم صدور مجدد، ته قبض همه ی هزینه ها را به افسر گمرک تحویل دهد و سپس ته برگ را نزد خود نگه دارد. سند هزینه ها و مدارک توسط گمرک تایلند نگهداری و بایگانی خواهد شد.

- صاحب کارانه پس از ورود کالایش به تایلند باید با افسران قسمت رد چنل (Red Channel) تماس بگیرد.

- کارانه برای کالاهایی که به طور موقت در تایلند خواهند ماند و نهایتا به کشور دیگری می روند نیز صادر می شود.

قوانین پرداخت عوارض تایلند

- اگر کالاهایی با ارزش بیش از 10,000 بات را از تایلند داشته باشید باید عوارض و مالیات پرداخت نمایید. امکان پرداخت عوارض و مالیات به صورت نقدی نیز وجود دارد. سقف مشمولیت عوارض برای کالاهایی که تجاری نیستند و برای مصارف شخصی استفاده می شوند نیز 80000 بات می باشد. باید بدانید که کالاها تا انجام روند کامل ترخیص و ورود در گمرک باقی خواهند ماند.

قوانین ارز خارجی در تایلند

- هر مسافری که ارزی با ارزش 20,000 دلار یا بیشتر وارد یا خارج می کنند باید این موضوع را با گمرک تایلند در میان گذارند.

- ارز خارجی شامل سکه و اسکناس می شود و اگر در سفر به تایلند با بیش از مقدار مجاز ارز همراه دارید کافی است این موضوع را با افسر فرودگاه در میان گذارید، افسر به شما فرمی با عنوان  فرم بیان ارز خارجی خواهد داد که باید آن را پر کنید.

- توجه داشته باشید که درباره ی ارزی که همراه دارید باید با صداقت کامل به سوالات پاسخ نمایید و در غیر این صورت متجرف و مجرم به حساب خواهید آمد.

- همه ی مسافران به جز افرادی که ساکن کشورهای جمهوری دموکراتیک خلق لائو، میانمار، کامبوج، مالزی و ویتنام می باشند می توانند تا 50,000 بات به همراه خود از کشور خارج کنند. اما افرادی که ساکن این کشورها هستند سقفشان  500,000 بات می باشد.

- برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی گمرک می توانید از طرق زیر اقدام نمایید:

شماره تلفن:

4-7880-667-02

شماره فکس:

7885-667-02

آدرس الکترونیکی:

customs [email protected]

سفارتخانه تایلند در تهران

 

ارتباط با سفارتخانه ایران در تایلند

کشورمان ایران در بانکوک است و اگر در طول سفرتان به هر نوع مشکلی درباره ی ویزا یا امور مسافرتی خود برخورد کردید می توانید با این سفارت ارتباط بر قرار نمایید.
کد پستی: 10110
تلفن نمایندگی:  3-3900871-00662
بخش کنسولی: 3900837-00662
آدرس وبسایت:  bangkok.mfa.ir
ساعات کار:
روزهای دوشنبه تا جمعه از ساعت  8:30  الی 16:30
ساعات کار بخش کنسولی:
دوشنبه تا جمعه از ساعت 9 صبح الی 13
شماره تماس:
3-023900871 
شماره فکس:
023900837
آدرس: تایلند، بانکوک، واتانا، کیونگتون نوا، جاده ی سوخومویت.
.Address: 215,sukhumvit road,soi 49/11,kiongton nua,wattana,bangkok 10110-thailan
سفارت ایران در بانکوک | Photo by : Unknown
Photo by : Unknown

توصیه مهم کارناوال

با همه ی توضیحاتی که درباره ی سفارت این کشور و ویزاهای صادره از آن دادیم بازهم نکاتی وجود دارد که باید حتما آن ها را در نظر داشته باشید مانند:

- اگر دوست دارید زمینی به تایلند سفر کنید باید بدانید که این کار غیر ممکن است و به شما اجازه ی ورود داده نمی شود زیرا یکی از مهم ترین نکات برای ورود به تایلند وجود بلیت رفت و برگشت می باشد.

- حتما پیش از سفر تاریخ انقضای گذرنامه ی خود را چک کنید زیرا در صورت کمبود اعتبار با مشکلات عدیده ای رو به رو خواهید شد.

- توجه داشته باشید که ازدواج با یک تایلندی باعث کسب اقامت برای شما نمی شود و تنها می توانید درخواست ویزای 3 ماهه داشته باشید که پس از آن هم هر سه ماه یکبار باید درخواست تمدید آن را بدهید.

- باید بدانید که گرفتن ویزای تایلند حداقل 3 روزکاری زمان لازم دارد پس خوب برای سفرتان برنامه ریزی کرده و از قبل برای گرفتن ویزا نیز ازمان در نظر بگیرید.

- به هیچ وجه فرد دیگری نمی تواند برای یک فرد دیگر درخواست ویزا کند و خود شخص باید حتما در سفارتخانه حضور فیزیکی به عمل آورد.
- توجه داشته باشید که برای درخواست ویزای تایلند باید حداقل 5 میلیون تومان در حسابتان داشته باشید(مانده حساب). برای ویزاهای چند بار ورود تایلند باید 20 میلیون تومان در حساب شما باقی مانده باشد و در غیر این صورت برای شما ویزا صادر نخواهد شد.

سفارتخانه تایلند در تهران

سخن آخر

آیا تا به حال خودتان برای دریافت ویزای تایلند اقدام کرده اید؟ در این راه با چه چالش هایی رو به رو گشته اید؟

نظرات و دیدگاههایتان را با ما در میان گذارید.

ورود به صفحه اختصاصی راهنمای سفر به تایلند
دیدگاه ها : 3
account_circle
email

لطفا منتظر بمانید ....

X