کارناوال - راهنمای سفر

برترین مساجد تاریخی استانبول

مساجد دیدنی استانبول را بشناسید.

مساجد دیدنی استانبول در میان برترین جاذبه‌های تاریخی و گردشگری این شهر قرار دارند و تعدادی از آنها به عنوان بهترین جاذبه‌های ترکیه نیز شناخته می‌شوند. همین موضوع باعث شد تا به سراغ مهم ترین مسجدهای استانبول برویم و به معرفی آنها بپردازیم. شما با استفاده از این فهرست در کنار آشنایی با معروف ترین مساجد تاریخی استانبول ، میتوانید در مورد ساعت کار، هزینه ورودی، تاریخچه و امکانات آن‌ها را بدانید. پس همراه کارناوال شوید و سفری به دنیایی از نور، تاریخ، هنر و زیبایی داشته باشید.

امتیاز کارناوال

5

استانبول، منطقه اروپایی فاتح، محله سلطان احمد، خیابان ات میدانی، پلاک ۷۰، مسجد سلطان احمد

امتیاز کاربران: 4.5 از 9 رای


مدت بازدید: 

1 تا 2 ساعت

ساعت دسترسی: 

از نماز صبح تا نماز مغرب

ورودی: 

رایگان

بی‌شک یکی از باشکوه‌ترین و خوش‌عکس‌ترین بناهای ترکیه، مسجد سلطان احمد یا مسجد آبی است که به دستور سلطان احمد اول ساخته شده و به نام همین سلطان شناخته می‌شود؛ اما به سبب کاشی‌های آبی رنگ و جذاب درون ساختمانش، به عنوان مسجد آبی نیز شهرت یافته است. در کنار کاشی‌های آبی رنگ، مسجد سلطان احمد یک ویژگی متمایز دیگر هم دارد و آن وجود 6 مناره در مسجد است؛ به طوری که سلطان احمد اولین مسجدی است که با 6 مناره در ترکیه بنا شد.

امتیاز کارناوال

5

ترکیه، استانبول، محله اروپایی سلطان احمد، میدان ایا صوفیه، موزه ایا صوفیه

امتیاز کاربران: 4.3 از 14 رای


مدت بازدید: 

1 تا 2 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 9:00 صبح تا 17:00

ورودی: 

رایگان

ایا صوفیه بی شک یکی از باشکوه ترین و البته زیباترین بناهای تاریخی استانبول است که درست در مرکز شهر قرار دارد. هنگامی که به سراغ ایا صوفیه می‌روید، بیش از همه گنبد منحصر به فردش توجه شما را جلب می‌کند و سپس ۴ مناره در اطراف، نگاه‌تان را به سوی خود می‌خواند. وارد ساختمان که بشوید ابهت بنا شما را وادار به ایستادن می‌کند. ارتفاع قابل توجه و مجموعه های موزاییکی و آثار خوشنویسی بزرگ و طلایی را چند دقیقه‌ای نگاه کنید. سپس احتمالا متوجه منبر و محراب می‌شوید که آثار به جا مانده از دوره عثمانی هستند. همان طور که درون این مجموعه گردش می‌کنید، خواهید فهمید که ایا صوفیه جایگاه مهمی در میان ساختمان‌های تاریخی دنیا دارد و در زیبایی، معماری، وسعت، اندازه و کاربری چشمگیر است.

امتیاز کارناوال

4.1

استانبول، کرانه غربی تنگه بسفر، ناحیه بشیکتاش، پل مسیدیه، محله مسیدیه، میدان اسکله اورتاکوی

امتیاز کاربران: 4 از 4 رای


مدت بازدید: 

1 تا 3 ساعت

ساعت دسترسی: 

برای آگاهی از ساعت دسترسی، آداب بازدید را بخوانید.

ورودی: 

رایگان

مسجد اورتاکوی در ناحیه بشیکتاشِ استانبول و در کرانه غربی تنگه بسفر قرار دارد. این مسجد زیبا بین سال های 1854 تا 1856 برای سلطان عبدالمجید یکم (Abdulmejid I)، یعنی سی و یکمین سلطان امپراتوری عثمانی ساخته شد و به همین خاطر، نام رسمی‌اش مسجد بزرگ سلطان عبدالمجید (Büyük Mecidiye Camii) است؛ البته از آنجایی که این سازه در اسکله ای میدانی شکل به نام اورتاکوی قرار گرفته است، آن را بیشتر با نام اورتاکوی می‌شناسند.

ترکیه، استانبول، ناحیه اروپایی بی‌اوغلو، محله عمر آونی


مدت بازدید: 

1 تا 2 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 09:00 صبح تا 18:00

ورودی: 

رایگان

مسجد دولماباغچه که به نام بزم عالم ولیده سلطان هم شناخته می‌شود، به همراه قصر دولماباغچه به سبک نئوکلاسیک و امپراتوری ساخته شده است و در بخش جنوبی قصر قرار دارد. ساخت این مسجد در ابتدا در سال 1852 به فرمان بزم عالم ولیده سلطان، مادر سلطان عبدالمجید یکم (سی و یکمین سلطان امپراتوری عثمانی) شروع و بعدها پس از فوت او، به همت خود سلطان عبدالمجید یکم در سال ۱۸۵۵ تکمیل شد. مسجد دولماباغچه به شکل مستطیل و در دو طبقه ساخته شده و از نظر معماری یکی از شاخص ترین بناهای استانبول است. از آن جا که این مسجد بخشی از مجموعه سلطنتی است، طبقه فوقانی آن مورد استفاده خانواده سلطنتی و طبقه دیگرش روز جمعه ها در دسترس عموم قرار داشت. مسجد دولماباغچه زمینی مربعی، گنبدی بر فراز آن، دو مناره و تزئینات داخلی باشکوهی دارد.

ترکیه، استانبول، خیابان فویزپاشا

امتیاز کاربران: 3.5 از 1 رای


مدت بازدید: 

1 تا 3 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 09:00 صبح تا 18:00

ورودی: 

رایگان

مسجد فاتح از مساجد دیدنی شهر استانبول است که بازدید از آن را نباید از دست بدهید. سلطان محمد، فاتح شهر استانبول، مکان امروزی این بنا را که بالای یک تپه و در نزدیکی بقایای یکی از کلیساهای بیزانسی قرار داشت، برای ساخت مسجد فاتح انتخاب کرد. همچنین وی اعلام داشت که او را در همین مسجد به خاک بسپارند. بنا به این دستور امروز مقبره سلطان محمد در پشت مسجد قرار دارد. ساخت سازه اصلی مسجد در سال ۱۴۷۰ به اتمام رسید.

ترکیه، استانبول، ناحیه اروپایی فاتح، محله کمال پاشا، خیابان اردو


مدت بازدید: 

30 دقیقه تا 1 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 24 ساعته

ورودی: 

رایگان

مسجد لاللی به فرمان سلطان مصطفی سوم (Sultan Mustafa III) عثمانی، به سبک باروک و بین سال های 1760 تا ۱۷۶۳ ساخته شده است. در داخل بنا یک سالن بزرگ به چشم می‌خورد که با هشت پایه نگه داشته شده است و آبنمای زیبایی در مرکزش دیده می‌شود. بخش داخلی مسجد از دیوارهای چند رنگ مرمر و پنجره های آن از شیشه های رنگین و زیبایی ساخته شده است. جالب است بدانید لاللی در لغت به معنای «همراه لاله» است. تنها با یک پیاده روی کوتاه مدت از بازار بزرگ استانبول می‌توانید خود را به مسجد لاللی برسانید.

استانبول، ناحیه اروپایی فاتح، محله ملا فناری، خیابان وزیرخان


مدت بازدید: 

30 دقیقه تا 1 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 9:00 صبح تا 18:00

ورودی: 

رایگان

یکی از ورودی های اصلی بازار بزرگ استانبول درست به سوی مسجد بزرگ و باشکوه نورعثمانیه باز می شود. مسجد نورعثمانیه نمونه‌ بارز و جالب توجهی از مساجد دوره عثمانی با معماری باروک است. این سازه به فرمان سلطان محمود یکم در سال ۱۷۴۸ نخستین مراحل ساخت را آغاز کرد و در نهایت در زمان برادر و جانشین وی، سلطان عثمان سوم و در سال ۱۷۵۵ تکمیل شد. بر بالای شبستان مرکزی مسجد نورعثمانیه یکی از بزرگ‌ترین گنبدهایی به چشم می‌خورد که تاکنون در مساجد عثمانی ساخته شده است. نورعثمانیه که در سال های اخیر به دقت بازسازی شده صحنی چندگوش دارد و مجموعه‌ای از یک مدرسه، کتابخانه، عمارت و مقبره است.

ترکیه، استانبول، ناحیه اروپایی ایوب، محله مرکزی، خیابان جامی کبیر


مدت بازدید: 

30 دقیقه تا 1 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 09:00 صبح تا 18:00

ورودی: 

رایگان

مسجد ایوب سلطان که یکی از مقدس‌ترین و مهم‌ترین مساجد در تمام ترکیه به حساب می‌آید در منطقه ایوب، بخش غربی شهر و در نزدیکی گلدن هورن قرار دارد. شما در واقع با اولین مسجد ساخته شده به دست ترکان عثمانی ها بعد از فتح استانبول روبرو هستید. سنگ بنای مسجد ایوب سلطان در سال 1458 گذاشته شد و در سال 1800 به سبک باروک و به دستور سلطان سلیم سوم مورد بازسازی قرار گرفت.

ترکیه، استانبول، ناحیه اروپایی فاتح، محله رستم پاشا، خیابان هسیرجیلار


مدت بازدید: 

30 تا 45 دقیقه

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 10:00 صبح تا 18:00

ورودی: 

رایگان

مسجد رستم پاشا، در قرن ۱۶ میلادی‌ و به سبک معماری عثمانی و با مرمر و گرانیت ساخته شد. به هنگام ورود به این بنا درخواهید یافت که چه معماری داخلی قابل توجه و زیبایی دارد. گرچه این سازه، مسجد کوچکیست؛ اما قطعا ارزش بازدید دارد، چرا که درون آن با کاشی‌کاری نفیس و رنگینی مزین شده است. مسجد رستم پاشا در منطقه امینونو و نزدیکی گلدن هورن قرار دارد. جالب است بدانید که رستم پاشا یکی از وزیران مهم سلطان سلیمان بود که در تاریخ از او به نیکی یاد می‌شود.

ترکیه، استانبول، ناحیه اروپایی فاتح، محله سلیمانیه ، خیابان پروفسور سیداک سامی انار


مدت بازدید: 

30 دقیقه تا 1 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 09:00 صبح تا 17:30

ورودی: 

رایگان

مسجد زیبای سیلیمانیه یکی از زیباترین مساجد استانبول به حساب می آید که قطعا ارزش بازدید دارد. مسجد سلیمانیه به مسجد «شکوه‌مند» نیز معروف است و در حال حاضر بزرگ ترین مسجد و یکی از مشهورترین جاذبه‌های استانبول به حساب می‌آید. مسجد و بناهای اطراف آن توسط معمار سنان، به سبک معماری عثمانی و در طی سال های ۱۵۵۰ تا ۱۵۵۷ ساخته شد. همچنین خوب است بدانید که پادشاه عثمانی سلطان سلیمان اول دستور ساخت این بنا را داده بود. در مجموعه مسجد سلیمانیه ایوانی سه طرفه، باغ‌های خوش منظر، گنبد مرکزی، چهار مناره به همراه 10 بالکن زیبا دیده می‌شود. تعداد بالکن ها نماد سلطان سلیمان، دهمین سلطان امپراتوری عثمانی است و از آن رو که سلطان سلیمان عثمانی دستور ساخت این بنا را داده بود، به نام سلیمانیه شهرت یافته است.

استانبول، ناحیه بی اغلو، محله عرب‌جامی


مدت بازدید: 

30 دقیقه تا 1 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 09:00 صبح تا 18:00

ورودی: 

رایگان

مسجد آراپ که به آن مسجد عرب نیز می‌گویند، در محله کاراکوی استانبول قرار دارد. ساختمان این مسجد در اصل یک کلیسای کاتولیک رومی بود که در سال ۱۳۲۵ توسط راهبان دومنیکن بنا و وقف شد. با آن که ساختمان مسجد آراپ در طی امپراتوری عثمانی دستخوش تغییراتی شد، تنها نمونه قرون وسطایی و گوتیک معماری به جا مانده در استانبول محسوب می‌شود. کاربری این کلیسا در بین سال های ۱۴۷۵ تا ۱۴۷۸ به مسجد تغییر کرد و در طی سلطنت سلطان محمد دوم به عنوان مسجد گالاتا شناخته شد. بعدها سلطان بایزید دوم این بنا را به پناهندگان مسلمان و عرب فراری از آندولس اهدا کرد تا در آن اسکان بیابند؛ اتفاقی که سبب شد نام مسجد به عرب تغییر کند.

ترکیه، استانبول، ناحیه اروپایی فاتح، محله بایزید، خیابان اردو


مدت بازدید: 

30 دقیقه تا 1 ساعت

ساعت دسترسی: 

امروز جمعه 05:00 صبح تا 23:00

ورودی: 

رایگان

مسجد بایزید دوم یکی از قدیمی‌ترین مساجد استانبول به حساب می آید که در زمان امپراتوری عثمانی، به فرمان سلطان بایزید دوم و بین سال های 1501 تا 1506 میلادی ساخته شد. این مسجد از گرانیت و مرمر ساخته شده و در کنار گنبد آن دو مناره دیده می‌شود. در معماری مسجد بایزید دوم از مسجد ایاصوفیه الهام گرفته شده است و در آن یک گنبد مرکزی، چندین نیم گنبد و یک فضای مرکزی برای برگزاری نماز جماعت وجود دارد. مسجد بایزید دوم در میدان بایزید، در نزدیکی بازار بزرگ استانبول (گرند بازار) و همچنین بقایای باستانی تئودوسیوس قسطنطنیه قرار گرفته است.

اپلیکیشن کارناوال

با وب اپلیکیشن (PWA) کارناوال، کنترل سفر دست شماست.
در این اپلیکیشن شما دنیایی از امکانات و خدمات را همیشه و همه جا در جیب خود دارید؛ آشنایی با جاذبه‌های گردشگری، رزرو آنلاین بلیط هواپیما، رزرو هتل، ویلا و اقامتگاه بوم‌گردی، رزرو آنلاین تورهای داخلی و خارجی و سایر خدمات توریستی گردشگری همه در اپلیکیشن کارناوال .

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 1 بامداد:

هدف اصلی کارناوال این است که بهترین خدمات گردشگری را به صورت آنلاین به کاربران خود ارائه دهد. هر آن چیزی که برای سفر خود نیاز دارید را از کارناوال بخواهید؛ از آشنایی با جاذبه ها، سوغات و غذاهای محلی تا رزرو آنلاین بلیط هواپیما و انواع اقامتگاه. در هر جا و در هر ساعت از شبانه روز، می توانید به صورت آنلاین خدمات سفر خود را رزرو کنید و یا هر سوالی دارید از ما بپرسید. کارناوال کنترل سفر شماست!

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست