ویدیو HD

زينب شيرازی

نویسنده ارشد کارناوال

انتشار

15 آذر 1396

به روز رسانی

15 شهریور 1398

Photo by : Markel Erasmus

گاو وحشی جوان غرور برش داشت، از گله فاصله گرفت و خواست که به تنهایی به گشت و گذار بپردازد. حالا دقایقی می شد که به کل تنها بود و رودخانه معروف و بزرگ مارای (Mara) تانزانیا را در پیش رو داشت. با اعتماد به نفسِ تمام به آب زد و رودخانه را زیر پا گذاشت. در لحظات آخر عبور از مارا بود که جهنم واقعیِ تنهایی در برابر چشمانش رقم خورد. چند شیر که درست همان جا در میان چمنزار دراز کشیده بودند و از چرت میان روز خود لذت می بردند، چشمشان به گاو جوان افتاد و این تازه اول تراژدی همیشگی حیات وحش بود! 

بخشی از توضیحات هیجان انگیز و جالب مورکل اراسموس (Morkel Erasmus) عکاس حرفه ای و مشهور حیات وحش را خواندید که این عکس حیرت انگیز را در طی یکی از سفرهایش به تانزانیا به ثبت رسانده است. 

 

دیدگاه جدید

جدید ترین دیدگاه

ما در کارناوال به عنوان جامع‌ترین پلتفرم رزرو خدمات سفر و گردشگری در ایران، سفر را از لحظه‌ تصمیم‌گیری تا ثبت تجربه‌ای ماندگار معنا می‌کنیم؛ در این مسیر‍ ماموریت‌مان اراﺋــﻪ خدمات رزرو آسان، راهنمای واقعی و ترویج حال خوبی‌ست که با دعوت به حرکت، پویایی و شادی جمعی همراه باشد.

دسترسی سریع

عضویت در خبرنامه پیامکی (اطلاع از هدایا جشنواره‌ها و تخفیف‌ها)

تماس با کارناوال

پشتیبانی 8 صبح تا 23 شب:

021 9101 3530

کلیه حقوق مادی و معنوی کارناوال برای شرکت کاروان سفر های نیکسام محفوظ است. استفاده از محتوای سایت تنها در صورت پذیرش شرایط و ضوابط امکان پذیر است.

خانهعکاسخانه

کنترل سفر دست شماست