
کارناوال
نویسنده ارشد کارناوال
انتشار
27 اسفند 1396
به روز رسانی
15 شهریور 1398
اواخر اسفند تکاپوی زیبایی را در هر شهر و روستا شاهد هستیم؛ عده ای به جان خانه می افتند و آن را از سر تا پا برق می اندازند، گروهی راهی مغازه ها و مراکز خرید می شوند تا جامه شان را نو کنند، برخی به دنبال کامل کردن سین های هفت سین اند و خلاصه هر کسی کاری برای انجام دارد. شاید تحویل سال تنها در یک لحظه اتفاق بیافتد اما همین لحظه آن چنان نزد ایرانیان با ارزش است که باید همه چیز را به پاس آمدنش مهیا کنند. نمی شود بهار در راه باشد و بی خیال از آمدن این همه زیبایی روال عادی زندگی را در پیش گرفت.
بهار پیش از آمدنش نشانه هایش را به زمین می فرستد. در خیابان ها بوی عید به راه می افتد، لباس های نو به رهگذران چشمک می زنند، بساط سبزه و ماهی در همه جا پهن می شود و همه از این مغازه به مغازه دیگر سرک می کشند تا به زندگی شان رنگ عید بپاشند. زیبایی های نوروز یکی دو تا نیستند که بتوان به همه شان اشاره کرد اما خوشمزه های این زمان از سال چیزهایی نیستند که بتوان به این راحتی ها از کنارشان گذشت. فکر کردن به آجیل و شیرینی های رنگارنگ دهان هر کسی را آب می اندازد. بساط غذاهای خوشمزه هوش از سر همه می برد؛ مادربزرگ ها رشته پلو و آش رشته می پزند تا بر اساس یک باور قدیمی رشته کار به دست خانواده بیاید و البته بوی سبزی پلو با ماهی که هر کسی را مدهوش خود می کند. برای تهیه این غذای خوشمزه از چند روز مانده به عید بازار ماهی فروش ها در هر شهری داغ می شود و مردم نسبت به تهیه ماهی شب عیدشان اقدام می کنند.
حال و هوای این روزها آن قدر جذاب است که می خواهیم شما را به بازار ماهی فروشان در انزلی ببریم و به تماشای تصاویری بنشینیم که توسط علی شیرین نیا به ثبت رسیده اند. این عکس ها در خبرگزاری مهر منتشر شده اند و کارناوال می خواهد آنها را با شما به اشتراک بگذارد. با ما همراه باشید و از دیدن این تصاویر لذت ببرید.
1- بوی تند ماهی دودی به مشام می رسد...
2- با دقت ماهی ها را برای خریدار آماده می کند
3- نظارت دقیقی روی کار صورت می گیرد...
4- کم کم بازار داغ تر می شود
5- بهترین ماهی را برای خانواده اش می خواهد
6- به امید روزی سرشار از برکت
7- هر کس سعی می کند بهترین را به مشتری ارایه دهد
8- او سرد و گرم این کار را حسابی چشیده است
9- بالاخره کدام یک را انتخاب می کند؟
10- آماده برای فروش
11- انتخاب کمی سخت است
12- مشتری کوچولوی بازار
13- خرید شب عید با چانه زدن می چسبد
14- تلاش برای کسب روزی
15- در انتظار انتخاب
سخن آخر
در روزهای پایانی سال سری به بازار ماهی فروشان انزلی زدیم تا حال و هوای آمدن عید را در آن لمس کنیم. شما هم از حس و حال تان در نزدیکی نوروز برای مان بگویید.
این روزها در شهر و دیار شما چه می گذرد؟
منتظر دیدگاه ها و تجربه های شما عزیزان هستیم...
3 دیدگاه

اصلا بندر انزلی یعنی ماهی
25 تیر 1399

مبينا شميرانى
كلا استان گيلان خيلى زيباست .من به شخصه طبیعت گیلان رو ترجیح میدم به مازندران . طبیعت فیلبند رو دوست داشتم ولی به دلیل عدم آگاهی در مورد نوع برخورد با توریست و رفتارهایی که به نظر من مناسب یه توریست نبود رو اونجا تجربه کردم و در مقایسه با طبیعت ماسال خیلی دلچسب و گیرا نبود برام.بندر انزلى هم خوب بود مخصوصا همين بازار ماهى

متاسفانه همینطوره من هرسال تابستان به گیلان سفر میکنم متاسفانه هم مردم مازندران و هم گیلان اصلا مهمان نواز نیستند که هیچ ، غریب کش هستند در آدرس دادن هم اصلا سابقه خوبی ندارند درکل آدمهای خوبی نیستند
16 تیر 1402

نوشتیدهم بدهستند هم غریب کشن ولی جالبه که هرسال به شمال سفر میکنیدخیلیلا نظرشون باشما متفاوته خوب وبدهمه جا هست. حجم مسافر ومراودات خیلی زیاده وممکنه سوء تفاهم دربعضی موارد پیش بیاد این دلیل بربد بودن شمالیها نمیشود.
12 اسفند 1403
09 فروردین 1399

حامد عنايتى
ماهى دودى رو به چه صورت مصرف ميكنن؟

ما معمولا ماهی رو خرد میکنیم و اگر که دودی و شور باشه یه شب تا صبح تو اب خیس میکنیم که شوریش یکم گرفته بشه. بعد میتونی لای برنج یا روی برنج بزاری تا دم بکشه یا یکم بخار پز کنی و بریزی روی هر غذایی که خواستی
05 فروردین 1400
04 فروردین 1399